Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Az év végéhez közeledve

2018-12-28

Üzenet az Égiektől minden léleknek

 angyal 74.jpg

 Kép: Pinterest.com

 

 

Minden évben az év utolsó napjaiban általánosan is sokkal intenzívebbek az energiák. Az egész évben végbemenő érzelmi-lelki hullámzás most nyugodtabbá válik, a lélek szempontjából ezek a napok nyugalommal és békével teliek. Legalábbis a lelkünk erre vágyik. Vágyódik a befelé fordulás után. A lélek a legmélyebb szinteken is egyfajta lezárást és összegzést keres.

 

Az angyali, a „nem evilági” hálaadás és áldások időszaka ez. A hála és az áldás minden szempontból a legnagyobb és legerőteljesebb eszköz lelkünk gyógyítására.

 

Az év utolsó napjai gyorsított tempóban jönnek egymás után. Az idő még intenzívebb gyorsasággal telik mint eddig az évben bármikor. A sürgető energiák most szabadulást, szabadságot hozhatnak a léleknek.

 

Az Égiek üzeneteket hordoznak és arra kérnek, hogy álljunk meg egy pillanatra és használjuk ki az év utolsó napjait.

 

Fordítsuk e napokat önmagunkra. Nézzünk magunkba és csendesedjünk el. Engedjük el a rohanást, az érzelmeinket elfojtó és megkötöző gyeplőket és érezzünk. Érezzük át és tekintsünk vissza az idei évben történtekre, kapcsolatainkra s adjunk most hálát önmagunkért. Önmagunkért, hogy ezeken a helyzeteken keresztül mentünk és most is itt vagyunk! Mindenért ami „jó vagy rossz” volt a számunkra ebben az évben. Nézzük meg más nézőpontból a dolgokat. Csendesedjünk el egy kicsit .

 

Érezzük az Égi Gondviselést, ahogyan a hála és a szeretet ajándékát,az égi áldást a szívünkbe helyezik az angyalok. Legyünk hálásak mindenért mi körülvesz minket és adjunk ezzel az érzéssel mérhetetlenül nagy gyógyulást az egész világnak. A teljes tisztaság és a tökéletes hála állapotában gyógyíthatod csak igazán önmagad. Gyógyítod az egész bolygót és minden megélésedet, minden kapcsolatodat a Fény útján.

 

Adj most hálát a legkisebb dolognak is ami lehet,hogy neked apróság de másnak az egész világot is jelentheti. Nézz most más szemszögből és érezd át a jelent. Érezd és éld meg minden pillanatát a gyógyulásodnak.

 

Az év utolsó napjai most a hála és az áldás üzenetét hordozzák magukban. Az áldásét melyet Krisztus képviselt itt a Földön a legtisztább formában. Krisztus aki a szeretet hírnöke volt, a fény tanítója melyre manapság is emlékeznünk kell. Nem könnyű igaz az út de ha az áldás és a hála állapotában létezel akkor az előtted lévő út is azzá válik majd. Jézus tanítása a szeretet.

 

Légy mostantól te is tanító és létezéseddel terjeszd annak legősibb, legtisztább üzenetét. Légy maga a forrás és áldd meg mindazon személyeket akikkel eddigi utad során találkoztál vagy találkozol majd a jövőben.

 

Köszönet az Égieknek ezekért a sorokért is és mindenfajta segítségért melyet kaptunk tőlük az idei évben is.

 

 

Írta: Tóth István Forrás: https://gyogyitolelkek.blogspot.com/