Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ IDŐVONALAK SZÉTVÁLÁSA

2022-04-04

A lelki átvilágítás 

14ce148809bd927270ea0d2d3f29c2ce.jpg

 

 

 

AZ IDŐVONALAK SZÉTVÁLÁSA

 

Egy nagy áttörés történt az energetikai térben, amely végleg elválasztotta egymástól a két idővonalat és azon egyéneket, akik hozzá kapcsolódnak. Szellemi szinten minden létező már meghozta a döntést, hogy mely idővonalon fog haladni a jövőben. Ennek fizikai manifesztációja körülbelül jövő év tavaszáig fog kibontakozni.

 

Az idővonalak szétválása közvetlenül kapcsolódik ahhoz a kulcsfontosságú eseményhez, amely a Föld energetikai felemelkedését eredményezi.

 

Az elkövetkezendő hónapokban az égi fényerők egy specifikus lelki átvilágítással fogják megvizsgálni minden ember valódi érettségét a szerint, hogy anyagi valósághoz ragaszkodó ego-elme vagy szív értékek által kibontakozó szellemiséget képvisel-e. Az átvilágítás által mindenki egyénileg kapja meg azokat a fénykódokat, amelyek azon idővonal realitáshoz fogják fűzni, amelyhez kapcsolódik. Ez a folyamat, annyiban különbözik az eddigiektől, hogy ez már a fizikai felemelkedés megvalósítását szolgálja.

 

Ezért volt annyira fontos, a mögöttünk álló hónapokban a mély tudattalan megtisztítása és elengedése mindazon régi energetikai minőségnek, amely tudatalattiban rekedt meg.

 

Egyszerűen megfogalmazva az ego – ember és a szív – ember energetikai szétválasztása kezdődött el, amely magával hozza azt, hogy azok, akik fel tudnak emelkedni a Föld Anyával együtt, a fizikai átalakuláshoz szükséges fénykódokat kapják meg.

 

Ez az az idő, amelyre oly régóta vártunk, így azok, akik a jelen időszakban nagyfokú felszabadulást, örömöt és szellemi-lelki átlényegülést éreznek, ezzel a folyamattal rezegnek együtt.

 

Mindemellett tudnunk kell, hogy ez a fény felszínre hozza és átvilágítja az összes rejtett aspektust és hamisságot, felszínre emeli az igazságot. Ezért a következő hónapokban sok ember, ki lesz mozdítva a komfortzónából.

 

Az elkövetkező két-három hónapban, azon emberek, akik a hamisság valóságában élnek, vagyis mást mutatnak, mint amit belül éreznek, szélsőségesen fognak viselkedni. Labilis érzelmi kitöréseik, megmagyarázhatatlan viselkedéseik, meggondolatlan döntéseik, cselekedeteik következetességének hiánya, a hazug világuk szétesését fogja eredményezni.

 

Azok, akik már magasabb rezgési szinten léteznek, ennek a fénynek a jelenlétében sokkal tudatosabbá válnak a körülöttük lévő valóságra, és magasabb perspektívák távlatából fogják tudni meglátni a jövőt formáló döntéseik következményeit. Ez a fény egyfajta szellemi isteni tudat energia, amely a vele együtt rezonáló tudatokat új szintre emeli és tudatosabbá teszi.

 

Mivel jelenleg nagyon felgyorsított transzformáción megyünk keresztül, ami már fizikai szinten történik, fokozattan érdemes figyelni a test szükségleteire. A testi jólét most elsődleges; minőségi étel, sok folyadék, böjt, gyógynövényteák, napozás, testmozgás, sós fürdő stb.

 

Ebben a hónapban és az elkövetkező hónapokban a feltétel nélküli szeretet frekvenciájára érdemes hangolódni, amely hullámokban érkezik hozzánk, hogy megemelje a Föld energiaszintjét. Ezt úgy vehetjük észre, hogy minden és mindenki felé mérhetetlen szeretettel tudunk lenni és a szívünk szeretet energiája egészen nagy térben tud körülöttünk kiterjedni. Ezáltal sokkal megértőbbek, szeretet teljesebbek, kedvesebbek, együtt érzőbbek, toleránsabbak és segítőkészebbek leszünk. 

 

A polaritásokból való kiemelkedés sokak számára, már igen könnyen elérhető. Ám ez természetesen csak azon emberek számára nyílik meg, akik a szív csakra tudatossági szinten léteznek és összhangban vannak a Földre érkező felemelő fényhullámokkal.

 

Az emberek nagy része nem áll készen az igazságra, sokan közülük, oly annyira függnek a mátrixtól, hogy foggal-körömmel védeni fogják. Észre sem veszik, hogy a mindennapi dráma, félelem és stressz függőségében élnek, amellyel azokat táplálják, akiknek átadják a teremtő erejüket. Csak azok képesek átlátni az uralkodó rendszer romlottságát és sötét tervszerűségét, akik fölé tudnak emelkedni. Ezért jusson eszedbe, amikor látod a régi világ mély bukását, hogy mindennek láthatóvá kell válnia, minden ami eddig rejtve volt a felszínre emelkedik, és el sem tudod képzelni milyen sötét mélységei vannak az emberi kollektív pszichének.

 

 

 Aysha