Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ IGAZSÁG KARDJA

2021-12-09

Az Igazság Kardja lehasítja az illúziók fátylát

az igazság kard ja.jpg

 

AZ IGAZSÁG KARDJA

 

Aki kész felismerni az igazságot és átlátni az illúziókon szembe tud nézni önnön árnyékaival és fényt tud deríthet a hazugságokra. A Lélek csak így indulhat a felszabadulás felé, mert az Igazság Kardja lehasítja a fogva tartó kötelékek és ködfátylak sokaságát, amelyek elrejtették, elferdítették és meghamisították az igazságát.

 

Aki merész, bátor és érett arra, hogy a legnagyobb mélységeiben rejlő igaz gyöngyöket összeszedje, az kész arra, hogy szembenézzen létének igazságával, amely felszabadítja az évezredes börtön sűrű karmikus törmelékéből.

 

A felszabaduló lélek nehéz és keserves harcot vív önnön magáért, hogy szabaddá váljon és visszatérjen a fénybe, az egységbe és isteni hatalmába. Tudja, hogy semmilyen külső hatalom nem képes arra, hogy felszabadítsa, mert egykor maga döntött úgy, hogy alászáll a mélységek birodalmába, így csak ő maga képes arra, hogy onnan kiszabaduljon.

 

Aki az Igazság Kardjának erejével lehasítja magáról az illúziók fátylát, elszakíthatja rabláncait és bénító kötelékeit, s így visszaszerezheti megkötött lélekerejét. Növekvő életereje jelzi, hogy a múlt fájdalma fölé tudott emelkedni, a szívében megszülető mély megbocsátás pedig lelki érettségének tanúsítványa, mert ráébredt arra, hogy minden nehéz érzelmével a múlt árnyait táplálta.

 

Aki kész felelősséget vállalni az életéért, múltjáért és jövőéért, kiszabadulhat az áldozat mentalitásából és elindulhat a felszabadulás felé.

 

Az Igazság Kardja nagy erejű szellemi eszköz a felszabadulás felé haladó lelkek számára. Ám csak az tudja megidézni hatalmát, aki elég bátor ahhoz, hogy szembenézzen saját árnyékával és legyőzze a mélységeiből kiszabaduló szörnyeit.

 

 

Írta: Aysha