Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ INTUÍCIÓ

2023-08-30

Az isteni vezettetés kommunikációs csatornája

medi tudat 111 us másolata.jpg

 Kép: Marryam Morrison 

 

AZ INTUÍCIÓ

 

Az intuíció veleszületett emberi képesség, az isteni vezettetés kommunikációs csatornája. Egyfajta empatikus megérzés általi belső kapcsolat a felsőbb énnel és a szellemi segítőkkel. Egy „belső radar”, amely az érzékszerveken túli érzékelés által, lehetővé teszi, hogy megkapjuk az égi útmutatást.

 

Egy olyan képesség, amely lehetővé teszi, hogy támogatást, útbaigazítást és tudást kapjunk, ami által jobban el tudunk igazodni a földi síkon. Egyfajta belső bölcsesség, amely – a szellemi világból jövő inspirációk ihletnek és a lelkünk útmutatása.

 

Az intuíció által tudunk összehangolódni a felsőbb énünk bölcs vezettetésével, hogy helyes döntéseket hozzunk a földi utunk tapasztalataival kapcsolatban.

 

Mindenki rendelkezik intuícióval. Vannak, akik könnyedén tudnak ráhangolódni erre a belső radarra és mindig megkapják a szükséges útmutatást. Mások nem fordítanak kellő figyelmet a belső értesülésekre és inkább a külvilágra figyelnek, ezért nem tudnak megfelelően ráhangolódni vagy nem hallgatnak rá. Az, hogy miképpen értelmezzük, vagy mennyire vagyunk nyitottak erre a vezettetésre, nagymértékben a személyes rezonancián múlik, és azon, hogy milyen szinten tudunk ráhangolódni az Egyetemes szeretetre és a magasabb tudatosságra.

 

Az ego irányítása az elméből ered, az pedig a hiedelmek, elvárások és számítások alapján működik. Ami nem kiszámítható vagy kézzelfogható azt elutasítja.

 

Az intuíció a lelkeddel és a szíveddel áll kapcsolatban. 

 

Hogyan fejleszthető az intuíció?

 

Mint minden képesség az intuíció is fejleszthető. Minél tudatosabban nyílunk meg felé, annál jobban fog működni. Minél jobban ki tudjuk zárni az ego-elme kattogását, annál szélesebbre tudjuk kitárni a belső érzékelés csatornáját. Egyszerűen tudatosan meg kell nyílni felé.

 

A szándék megteremti a lehetőségeket, a figyelem pedig a feltételeket.

 

Minél több figyelmet fordítunk a lelkünk üzeneteire, annál jobban fogunk tudni  ráhangolódni a belső hangra.

 

Természetes adó-vevő készülékek vagyunk, amire hangolódunk, annak adását tudjuk venni, mint egy rádió.

 

Ahhoz, hogy hozzá tudjunk férni intuíciónk magasabb szintjeihez, az energiatestünk frekvenciájának emelése szükséges. Az intuíció fejlesztése azon múlik, hogy mennyire tudjuk kitágítani a tudatunkat a körülöttünk lévő morfongenetikus mezőre és milyen mértékben tudjuk „szkennelni” a láthatatlan információs mezőt.

 

A DNS antennák

 

A DNS egy energetikai antenna, amely által hozzá tudunk kapcsolódni a morfongenetikus mezőhöz.   

 

A DNS a fizikai testünk tervrajzát hordozza, a magasabb frekvencián rezgő fényszálak pedig a láthatatlan valóság több dimenziós kiterjesztéséhez kapcsolnak bennünket. Minél több DNS szál aktiválódott be, annál szélesebb spektrumú az észlelés.

 

Mindenki más módon tudja lefordítani az üzeneteket, ez elsősorban egyéni adottságoktól függ. Hasznos lehet naplót írni, rendszeresen meditálni, zenét hallgatni, a természetben sétálni, hangosan énekelni, angyal kártyát vetni. A lényeg az hogy adj teret ezen képesség kibontakozására, mert arra rendeltetett, hogy szolgáljon és segítsen téged. 

 

Nyílj meg a körülötted lévő támogató gondviselésre és szerető vezettetésre.

 

Közelítsd meg gyermeki ártatlansággal és kíváncsisággal és nézd meg, mi bontakozik ki.

 

Növekedj szeretetben, terjeszd ki szárnyaidat az isteni fényterekben.

Fedezd fel az élet magasabb valóságát.

Merj kilépni a kockából, a korlátolt ego-elme tudatból.

 

Tanulj meg bízni az intuíciódban, bízz abban, ami átjön.

Amikor hallgatsz az első megérzésedre ritkán tévedsz, mert magasabb útmutatásból ered.

Ez egy játék, a bizalom játéka.

 

Minél jobban megnyílsz az empatikus és intuitív képességeid előtt, annál könnyebben fogsz tudni megbízni az átadott útmutatásban.

Magabiztosabb leszel, ha nem a külvilág irányítására, hanem a belső vezettetésre hallgatsz.

 

Bízz lelked bölcsességébe, engedd, hogy a bizalom és ez a belső tudás vezessen az utadon.

 

Amikor megnyílsz a felsőbb tudás és bölcsesség felé, szinkronba kerülhetsz a valódi céljaiddal, az isteni sorsterveddel és a felemelkedés idővonalával.

 

Áldással és szeretettel

 

Írta: Aysha