Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ ISTEN SZIKRA ÉBRESZTÉSE

2021-05-17

A szellemi tisztulás ideje

 

000.000.000.1.jpg

Kép forrása: Hiroyuki Satou

 

AZ ISTEN SZIKRA ÉBRESZTÉSE

 

A szellemi tisztulás ideje

 

A következő 13 napban egészen május 29-ig, a Földanya terének legmagasabb rétegeiből származó szellemi energiák hatása alatt fogunk állni, amelyek az igazság felismerésének erejét képviselik, a hamisságon, a hazugságon és a manipuláción túl.

 

Ez idő alatt fordulópontok lesznek az életünkben, mivel váratlanul felfedik a körülöttünk lévő emberekről az igazságot és ami a legfontosabb megváltozhat az önmagunkról alkotott képünk is. Készüljünk fel arra hogy a "maszkokat lehámozzuk", és leleplezzük a hamisságot másokban és mindenekelőtt talán önmagunkban is.

 

Most bátorságot kapunk arra, hogy megszabaduljunk a csaló, bántalmazó és manipuláló emberektől és megvizsgálhatjuk a belső lelkiismeretünket is.

 

Az árnyék minőség, fény pólusává való átalakulása kivételes bátorságot igényel, mert őszinteséget és önvizsgálatot követel meg tőlünk. Az egó gyakran belegabalyodik az összefonódott rendszerekbe, amelyek talán a fizikai lét vagy a pszichológiai kényelem illúzióját adja a számunkra, de eltávolít minket a Lelkünktől.

 

SOK KONFRONTÁCIÓ ÉS VÁLTOZÁS  lehet előttünk.

 

A szabadságunkat és a szuverenitásunkat fogva tartó régi programok és külső hatóerők ideje lejárt. Visszanyerhetjük a szellemi terünket és ez a legjobb alkalom a lelki potenciálunk felhasználására és alkotó erőnk megnyilvánulására.

 

A következő 13 napban a lélek tükre elé kerülünk és megszabadulhatunk mindenféle félelemtől, bizonytalanságtól, gyengeségtől és hamisságtól.

 

Bátran nézz bele a lelkedbe, a szívedbe, a testedre és az elmédbe ... és ott lásd meg az igazságot önmagáról.

Kezdd azzal, hogy elengeded az összes régi illúziót, amely kiterjedt az életedre és a lelkedre.

Ezen ciklus energiája hatalmas betekintést, megértést és felszabadítási erőt ad.

Ennek köszönhetően felismered ki is vagy valójában és miért vagy itt, életedben minden világossá válik és az út, amelyen haladsz irányt és célt fog kapni.

 

Előttünk a megingathatatlan igazság és az észlelés tisztaságának 13 napos időszaka, valamint az éles-látás és megértés ideje, amely lelki felszabadulást hoz számunkra.

 

Most semmit sem lehet takargatni vagy becsomagolni. 

 

Itt az ideje, hogy felismerd azokat az árnyékokat, gyengeségeket és illúziókat, amelyeket fénybe csomagoltál és irányítják az életed.

Vess egy pillantást azokra az elfojtott dolgokra, amelyek a felszínre emelkednek és felhívják a figyelmedet.

Ne feledd, hogy az, aki a legjobban irritál mély tanítást hoz magával.

Csak akarnod kell meglátni az igazságot és meg kell értened, hogy az "ellenfelek" és a "látszólagos ellenségek" mit akarnak tanítani neked ebben  a "nehéz" helyzetben.

 

Használd az IGAZSÁG Kardját, hogy egy határozott csapással elvágd azt ami hátráltatja az életed, hogy kiszabadulhass, visszaszerezd a fényed és teret csinálj a teremtő alkotásodnak.

 

AZ IGAZSÁG A LÉLEK SZABADSÁGÁT HOZZA EL

 

 

 

 

 

 Elena