Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ISTENI FÉNY INFÚZIÓJA

2022-12-09

 Decemberben a Galaktikus Központhoz igazodunk

medi föld 021.jpg

 

AZ ISTENI FÉNY INFÚZIÓJA

 

Decemberben a Galaktikus Központhoz igazodunk.

 

A kozmikus folyosón keresztül Merkúr december 4-6, a Vénusz december 7-10, a Nap pedig december 12-21 között igazodik a galaktikus központhoz.

 

Nullapontos (non duális) aktiválások sorozatát tapasztaljuk.

 

A Naprendszer minden évben megkapja az isteni Fénytudat infúzióját, amely a galaktikus nullpont mezőből áramlik. Amikor a Nap összekapcsolja a Nyilas 26°-án lévő spirális fekete lyuk örvényt, közvetlen utat alakít ki a galaktikus központ kisugárzásához.

 

Ezen erőteljes összehangolás során a galaktikus hullám impulzus növeli az isteni fény intenzitását a mezőben.

 

Ez egy erőteljes potenciális energiaforrás, amely nullpont-mező egyetemes elmeként működik, amely befolyásolja az anyag kialakulását. Gyakran nevezik Isten Mátrixnak, az összefonódás egység rácsának, az univerzumunk keletkezésének forrásának. A phi spirál egyesítő erején belül az emberi DNS úgy van kódolva, hogy „emlékezzen” mindenre a nulla ponton. Ahogy a tudatos elme a megvilágosodás elérése felé halad, a nullpont mező létfontosságú szerepet játszik az anyagi világ jövőbeli kimenetelének befolyásolásában.

 

Amikor megérintjük a nulla pontban pulzáló kreatív Forrás Erőt, átnyúlunk az időn/téren/dimenziókon, hogy elérjük a tiszta életerő Isten-mag atomját. A vibráló Istenmátrix úgy működik, mint a felbukkanó virtuális részecskék dinamikus őslevese, tudatos kapcsolódásra várva. Összpontosított részvételünkkel közvetlenül tudunk befolyásolni egy új földi operációs rendszer kialakulását.

 

Ahogy a régi patriarchális hierarchia fokozatosan összeomlik, itt az ideje, hogy teljesen elszakadjunk minden kiegyensúlyozatlan hierarchikus hatalmi dinamikától. Ez magában foglalja az összes régi patriarchális rendszer felülről lefelé irányuló hierarchia programozás és mintázat feloldását, amelyek az elméből, a szívből és a testből származó időhurkokba vannak zárva. Az időhurok vagy idővonal olyan időbeli valóságokat foglal magában, amelyek ismétlődési ciklusban újra átélhetők.

 

A globális visszaállítás 2023-ban fokozódik, mivel a két nagyon eltérő világidőhurok (idővonal) eltávolodik egymástól. Két különböző operációs rendszerben működnek – felülről lefelé irányuló energia, illetve körkörös összefüggő rendszer. Mindannyian egy szakaszban élünk a két operációs rendszer között. Néhányan jobban belegabalyodtak az egyikbe, mint a másikba. Ez a választáson múlik. Ha úgy döntesz, hogy kilépsz a régi hierarchikus hatalmi rendszerből, a galaktikus felemelkedési hullámok támogatják az átmenetedet. A nullpont galaktikus átjárók biztosítják a hidat, amelyen át kell menni.

 

A kaotikus világ azt tükrözi, hogy milyen bomlasztó a hatalmas léptékű változás.

 

Képzeld el, hogy két vonat halad egymás mellett, különböző sebességgel, és Te mozgás közben megpróbálsz egyikről a másikra ugrani, ez destabilizáló érzés lesz. Ehhez egy ugrásnyi hitre lesz szükséged, ami jelentős irányváltással és egy vadonatúj életszemlélettel fog járni. A váltás lényed minden részére hatással lesz.

 

Használjátok ki a forráserőnek ezt a kiáradását, hogy felkészüljetek 2023-ra. A galaktikus nullpont mező válaszol tudatos vízióitokra és szándékaitokra, a fizikai megnyilvánulásaikban, ezért csak arra összpontosítsatok, amit teremteni és megélni szeretnétek.