Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ ISTENI KEGYELEM ENERGIÁJA

2023-11-16

Az ezüst sugár

ébredés.jpg

 

AZ ISTENI KEGYELEM ENERGIÁJA

 

"Az isteni kegyelem energiája a legnagyobb erő, ami ezen a bolygón létezik!

 

Körbeveszi a Földet, ezért mindig hozzáférhető. A kegyelem-Elohim egy nagyon személyes lény, akit mindig hívhattok. A kegyelem az ezüst sugár Elohimje, akinek az energiája úgy néz ki, mint a csillogó, áttetsző hó, vagy tündérpor. Ha ezt látjátok az energiamezőitekben, akkor tudjátok, hogy veletek van az isteni kegyelem.

 

A kegyelem az az isteni erő, amely lehetővé teszi számotokra, hogy a MOST-pillanatában tökéletesen szakíthassatok a múlttal. Nyomatékosan szeretnék kérni benneteket, hogy ne akarjátok a „batyutokat” feldolgozni, vagy megjavítani. Az univerzum a realitásról alkotott belső képeitekkel abszolút és személytelenül összhangban alakul. Ha tehát olyan realitásképet hordoztok magatokban, hogy veletek valami nem stimmel, és titeket rendbe kell hozni, akkor az univerzum folyamatosan ennek megfelelően alakul körülöttetek.

 

Tegyük fel, hogy fel akarod dolgozni az ebben az életben létrehozott „batyudat” (vagyis karmádat - a ford.). De azután jönnek az előző életekből származóak. Azután pedig a más bolygókon összegyűjtött batyuid. Végül pedig a Föld karmája.

 

Kérlek, hagyd ezt abba! A kegyelem ereje jelen van ezen a Földön, ezért ez felesleges erőfeszítés. Kérlek, fogadd el, és be, hiszen ez a te legnagyobb erőforrásod.

 

Használd a kegyelmet életed minden területén. Ha leáll az autód az út közepén, akkor mondd azt: „Kegyelem, kérlek, indítsd be a motort!” Mi kegyelemnek nevezzük az isteni kenőanyagot. Ezt meg is tudjuk indokolni. Az energiamezőidben vannak bizonyos karmikus minták amelyek blokkolnak. Ha valakivel problémád van, és a kegyelmet hívod, akkor energiája úgy hullik a karmikus mintákra, mint a szikrázó hó, és azonnal feloldja a blokkokat. A kegyelmet valóban minden helyzetben használhatod, - hiszen végül is ő a ti isteni kifejeződésetek. Ha tehát azon kapod magadat, hogy valamit fel akarsz dolgozni, akkor hagyd abba, és hívd a kegyelmet.

 

Bolygótokon nagyon gyakran előforduló minta a „ha nem tettem volna ezt vagy azt, akkor most én is felemelkedhetnék a fénybe”. Itt újdonsággal szolgálhatunk nektek. Amíg megpróbáljátok rendbe hozni magatokat, addig sehová sem mentek. Úgy vagy tökéletes, ahogyan vagy: egy hatalmas, több dimenziós mester vagy az ébredés különböző stádiumaiban. Nincs mit rendbe hoznod. Ennek a folyamatnak a kinyíláshoz, az ébredéshez, az emlékezéshez és a kifejezéshez van köze. 

 

Nagyon sok fényközvetítőt látunk különböző helyzetekben, ahogyan teljes erejükből, és rettenetesen harcolnak. Ez azonban teljesen felesleges. Ezenkívül időtök sincs rá. A bolygó olyan gyorsan fejlődik, hogy képtelenek vagytok feldolgozni karmátokat és korlátaitokat.

 

A karma csak a karma játszma illúziója. És ezt most magatok mögött hagyjátok.

 

Különbség van a problémák kegyelem általi megoldása és a tagadás között. Semmi esetre sem arra szólítunk fel benneteket, hogy realitásotok bármely részét is le- vagy megtagadjátok. Amikor kapcsolatba kerültök testi tudatotok, vagy humángenetikai tudatotok különböző részeivel, akkor sok mindennek kell kifolynia fizikai testetekből (szégyen, bűntudat, félelem, kétség). Tisztáznunk kell a humángenetikus tudatot. Egy örökkévalóságig tartana, ha ezt fel akarnátok dolgozni, mert minden életet külön kellene kezelnetek. Az emberi kollektív tudatban külön van elraktározva minden emberi tapasztalat, ezért örökké a múltban kellene élnetek.

 

A kegyelem mindig MOST van.

 

Ha szellemeddel mindig a MOST-ban vagy, és a szellemed a humángenetikus tudatba vezet, akkor a fizikai test realitásából fogod kifejezni magadat. Ez mindig megtörténik, hála a kegyelemnek, mert ez teszi lehetővé, hogy egyszerűen csak elengedd ezeket a dolgokat. Fejezd ki, és menj tovább. Ha valamit fel akarsz dolgozni, helyre akarsz hozni, az mindig a múltban tart, és mindig elemeztet veled valamit, amit aztán a jövőbe hurcolsz magaddal. Akkor sohasem vagy a MOST-ban. (és soha nem érhetsz a végére:)

 

Hívd a kegyelmet.

 

MOST!"

 

Ariel

Tashira Tachi ren

 

Az ezüst sugár invokálása

 

Hívom az ezüst sugár Elohimjét, hogy oldja fel minden karmikus mintámat

és minden elnyomott haragomat, hogy megismerhessem az örömöt.

Hívom a kegyelem Elohimjét, hogy lényem megbocsátással töltődjön fel,

életem hálával, szívem pedig ünnepélyességgel.

Hívom az ezüst sugár Elohimjét, hogy megszabaduljak kicsinyességeimtől,

hogy széttörjön a gyűlölet igája, és lelkem felszabaduljon.

 

 

IMA

 

"Drága Istenem, Teremtőm, Isten Atyám, Isten Anyám,

csak Te ismered a szívemet, lelkemet és élettervemet,

ezért hittel és alázattal kérem a Kegyelmedet,

hogy megtanuljam átadni és elengedni gondjaimat Neked.

 

Meg szeretnék pihenni a karjaidban,

teljes bizalommal átengedni magam vezettetésednek.

Elengedni mindazt mi távolt tart Tőled,

bízni és békében létezni, mert rendíthetetlen hittel a szívemben

érzem velem vagy örökre!

Ments meg e világ gonoszságának árnyékától,

hogy visszatérjek hozzád.

 

Szabadítsd ki lelkem a karma útvesztőinek fogságából,

hogy újra a fényben legyek Veled.

Felemelem szívemet és érzelmeimet hozzád,

a végtelen szeretetbe.

 

Segíts, hogy gondolataim magasztosabb eszmékkel legyenek áthatva,

ami jó nekem, Neked és a királyságodnak.

Szentelj meg, hogy Szentlélekkel teli,

nyugalmat, békét és derűt sugárzó ember lehessek!

 

Adj erőt, hogy az érzelmeimet és gondolataimat megőrizzem Istenben.

Uram, Istenem, Teremtőm köszönöm, mert tudom,

hogy itt vagy velem.

Megteszek minden szükséges lépést,

amire rámutatsz,

hogy megvalósítsam az életemre vonatkozó tervedet.

 

Bízom benned és a szavadban.

Neked adom minden gondomat, problémámat és bajomat.

Életembe hívlak Most és Kegyelmedet,

mert végtelenül bízok Benned.

Kérlek, gyógyíts ki a túlzott aggodalmaktól,

félelmektől és szorongásokból!

Legyél mindig velem.

ÍGY LEGYEN,

SZERETLEK ÉS BIZOM BENNED!"

 

Aysha