Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Az Isteni szeretet kiáradása

2018-12-20

Antareszi téli napforduló

222776_427552580657231_741024668_n.jpg

Kép: Pinterest.com

 

 

Pénteken egzakt a Vénusz és a Neptunusz emelő kapcsolata, a Merkúr és a Jupiter együttállása és közép-európai idő szerint 23 óra 23 perckor éri el a Nap a Bak nulladik fokát, azaz ekkor lesz a téli napforduló.


A Vénusz és a Neptunusz emelő kapcsolata a Mérleg múlt serpenyőjét köti össze a Vízöntő jövőbe kiömlő vizével, a jövőt most a múlt ismeretében tudjuk tervezni és előrelátóan tenni érte.

 

A Vénusz, a kapcsolatok bolygója ekkor együtt áll a Mérleg legfényesebb csillagával, amely egy kettős csillag, s mint ilyen a polaritások üzenetét hordozza, hangsúlyosan megjelenhet tehát valamilyen ítélet, megmérettetés a kapcsolatainkat illetően. Mi történt ezen a területen mostanáig?

 

Mit tettem a polaritások világában? Ez a nap egyfajta számvetést is hozhat. A Neptunusz az Eridanus sorsfolyó utolsó, megérkezést jelképező csillagával áll együtt, a Vénusz pedig a szintén belső utat jelképező Északi Vízikígyó első csillagaival.

 

A megérkezés, a célba érés tapasztalata, az együttérzés, a mély lelki összefüggések felismerése, az összetartozás érzése új utakat indíthat el bennünk. Az Északi Vízikígyó a Rák anyai típusú szeretet-hármasához érkezik, fontos, hogy a most indított utakban benne legyen a befogadás-táplálás-elengedésre való képesség erősítésének ígérete.


A Jupiter és a Merkúr együttállása a tudás teljességének lehetőségét hozza el, a Skorpió szívével való együttállásuk pedig most különösen fontossá teszi, hogy ez a tudás a szív tudása. Másfelől pedig ez a konstelláció hozhatja azt is, hogy az egoáldozat révén jutunk a tudás birtokába, az isteni szeretet megtapasztalása által.

 

A Skorpió szíve ugyanis a mindenkire és mindenre egyformán kiáradó isteni szeretet jelképe. Isten úgy szeret, ahogy vagy és akkor is, ha éppen célt tévesztesz. Ennek megértése teljes átalakulást hozhat az életedben.

 

 

Forrás: fb: Csillagjelek - Csillagutak