Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ OROSZLÁN KAPU

2022-07-26

Az Oroszlán Kapu két hetes időszaka 

oroszlán csill.jpg

 

Az Oroszlán Kapu

 

Egy új időciklus teremtő spirálját kezdjük el személyes és bolygószinten egyaránt

 

Minden év Július 26. És Augusztus 12. között a Nagy Központi Napból Új Galaktikus Fénykódok áradnak a Földre, melyet a Nap és Szíriusz helikális együttes felkelése erősíti fel az északi féltekén.

 

Ez az az idő, amikor a Földnek két "napja" van az égen. Az egyik nap az arany, a másik a kék frekvencián rezeg. A Csillagok ezen összekapcsolása a Föld, a Nap, valamint a Szíriusz egy rendkívül fontos energetikai összekapcsolódás spirituális háromszögét alkotja.


Az Oroszlán Kapu két hetes időszaka egy energia átjárót nyit meg a Galaktikus Központ és a Föld között.


Az Oroszlán Kapu július 26-án nyílik meg, augusztus 8-án éri el a csúcspontját, és augusztus 12-én zárul be.

Július 25-26-án van a Palnetáris Újév kezdete, amely egy erőteljes portál vagy örvény nyit meg, amely beengedi a Galaktikus Központból érkező Új Fény Kódokat a Föld hálójába.


Ez a "hullám", a Föld Új Evolúciós ciklusának Kódját hordozza, amely a következő év/időciklusban bontakozik ki. Ezért is nevezik ezt az időszakot a Planetáris Új Év Kezdetének.


Jelenleg a Föld egy nagyon fontos energetikai átkalibrálás fázisában van, hogy belesimuljon az Új energia Mintázatába, amely az új élet alapjait fekteti le.

A régi rendszerek felszámolás alatt állnak és nagy horderejű változások indulnak be.

A Nyári Napforduló óta intenzív áthangolás észlelhető, amely segíti az átállást az új idővonalra.


Ahogy belépünk az Oroszlánkapuhoz, a Beérkező Galaktikus Energiák fel fogják fokozni a változás folyamatait.

 

Ez olyan lesz, mint egy ajtó, a Lehetőségek Ajtaja, amely számos olyan lehetőség előtt megnyílik, amely gyors és nagy horderejű változásokat hoznak létre a világotokban.


A Július 26.-Augusztus 12. közötti Fény Hulláma


Ez a beérkező Fényhullám, erőteljesen és hatékonyan újrakalibrálja a Planetáris Frekvenciát egy Magasabb Szintű Tudatosság rezgésébe.


Ez azt jelenti tehát, hogy a régi 3. Dimenziós "illúzió" lebomlása tovább folytatódik, míg össze nem omlik. Azok, akik még mindig a 3. Dimenziós Tudatosságukhoz ragaszkodnak, azoknak úgy fog tűnni, hogy hatalmas káosz van mindenütt és őket meghasonlottá, dühössé és kétségbeesetté teheti. Azok, akik meglátják, felismerik és érzik azt, hogy ez egy Magasabb Tudatosság elérésének érdekében történik, azoknak úgy fog tűnni mindez, mint egy új Hajnal érkezése, amivel egy új életút lehetősége ébred fel, és ez természetesen valóban így is van.


Mire lehet számítani ebben az időben?
 
Azt gondoljuk, hogy ennek a kulcsmondata az

Intenzitás és a Fény Felerősödése lesz.


A személyes életetekben, ami még megmaradt a 3. Dimenziós tudatosságból, azt el kell távolítani, hogy helyébe másfajta magasabb rezgés foglalja el a helyét. Ez azonban nehézséggel jár akkor, ha még erős érzelmi kötődésetek van a régi energiákhoz. Azonban ha elengeditek ezeket, akkor már lehetővé teszitek a változásokat, és akkor minimális zavarral és nehézségekkel kell csak szembenéznetek, és hamar túl lesztek rajta. A legegyszerűbb hozzáállás, az hogy HIGGYETEK A FOLYAMATBAN, amely lehetővé teszi azt, hogy aminek meg kell történnie, az úgy is lesz, úgy is alakul majd. Azoknak, akik aktiválták a Fénytestüket, sokkal egyszerűbb lesz ez a folyamat, amikor beintegrálják a beérkező Fényhullámokat a Fénytestükbe. A Fizikai Test ismét kap egy DNS felújítást, amely lehetővé teszi azt, hogy a fizikai forma összehangolódjon az Új Fény Kódokkal, az Új Föld Evolúciójának érdekében.


Ez a beindító energia azt jelenti, hogy sokan érezni fogtok egy Intenzív Teremtő impulzust, új ötletek és gondolatok árasztanak el bennetek.


Ne feledjétek, nem kell azonnal mindent egyszerre befogadni, csak egyszerűen fogadjátok el a Bőség Áramlását és a Fényt, ebből az Új Fényhullámból. Válasszátok ki azt mindezekből, ami a legjobbnak tűnik számotokra. Lehet, hogy feszültséget éreztek majd az intenzív energiáktól, vagy túl érzékennyé és frusztrálttá váltok, de ne aggódjatok, ez el fog múlni, ahogy beintegráljátok a beérkező Fény Hullámát.


Az Új Fénytesti Sablon aktiválása a bejövő fényenergiák befogadására


Szeretteim, ahogy beléptek a Fény Új hullámába, fontos az, hogy ne felejtsétek el azt, hogy maradjatok a középpontotokban, amely a ti szívetekben található, és tartsátok a FényTesteket sugárzón és tisztán. Ne feledjétek, hogy a multidimenzionális állapototok súlypontja a szívetek. Lélegezzetek a Szívetekből, lélegezzetek Fényt és Szeretetet a középpontotokból, amely a ti Szent Szívetek.


Aztán emlékezzetek mindig arra, hogy FÖLDELJÉTEK magatokat, azzal hogy becsatlakoztok a Föld Csillag Csakrába, ami a lábatok alatt található, és ezzel a Föld Szívébe, a Föld Középpontjába és tegyétek lehetővé, engedjétek meg a szíveteknek azt, hogy szinkronba hozza, egyensúlyba a Föld pulzálását veletek, mert ekkor harmóniában lüktet veletek az Élet Kozmikus lüktetése.


Ez után emlékezzetek arra, hogy össze kell kapcsolódnotok a Lélek Csillag Csakrával, ami a Korona Csakrátoknál fentebb van, és ahol a Felső Lelketekhez kapcsolódtok. Húzzátok be a fényenergiát a Korona Csakrátokon keresztül le a szívetekig, azért hogy begyújtsa az Isteni Szikrát a szívetekben. Érezzétek azt, hogyan vegyül össze a Szellemetek és a Lelketek az Isteni Szikrával, azért hogy létrehozza az Angyali Lényetek Isteni Lángját a szívetekben.


Majd érezzétek azt, hogy a Szoláris Csakrátok kinyílik, és felveszi, majd beilleszti, integrálja a Napból a fényenergiákat és továbbküldi azokat a FényTestetekbe. Továbbá a Galaktikus Csakrátok beengedi a FényHullámot a Galaktikus Központból, azért hogy beintegrálja mindezt a FényTestetekbe és feltölti a Fénytesteteiteket az isteni Fény Sugaraival, rezgésével.

 

Az Isteni Energia és a Sugárzás, SZÍVTŐL-SZÍVIG folyamatban beépül és szétosztódik az Új Föld Fényhálójába.


Érezzétek azt, hogy a Fény Sugárzása/Rezgése körülöleli a bolygót és belehatol a FényHáló Szívébe, a Fényküldöttek, Fényharcosok szívéből a Fény Családja mindegyikébe és ezt megnyilvánítjátok az Új Földön. És ismerjétek fel azt, hogy nem számít az, hogy hol vagytok és mit tesztek éppen, mert:

 

TI VAGYTOK A FÉNY VILÁGÍTÓTORNYAI,  A RAGYOGÓAN SUGÁRZÓ/REZGŐ CSATORNÁI A FÉNYNEK, akik befogadják először a bejövő FényHullámokat.