Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ OROSZLÁN ŐRZŐK

2022-07-25

A dimenziók közötti galaktikus átjárók védelme

oroszlán harcos.jpg

 

AZ OROSZLÁN ŐRZŐK

 

A GALAKTIKUS KAPUŐRÖK

 

A hatalmas oroszlánkapuőrök őrzik és védik a szent helyeket, valamint a galaktikus átjáró portálokat.

 

Üzenet egy Oroszlán Őrzőtől:

 

Őrzőként az egyik szerepem a dimenziók közötti galaktikus átjárók védelme. Láttam a Lelkemet ebben a szerepben éteri angyali lényként és egyben megtestesült fizikai lényként is, mint pl. ezen az idővonalon. Több dimenzióban, sokféle alakban létezünk egyszerre. Gyakran hívnak minket kapuőröknek. 

 

A Quantum Vortex-hez való hozzáférés, az időhöz, a kapuőröknek és a mesteralkimistáknak van. Ez a tér biztosítja a kvantum mezőben a lehetőséget arra, hogy újraírjuk, megreformáljuk és kódoljuk a jövőbeli idővonalakat.

 

Alkímiai munkánk nagy része megköveteli azt, hogy a múltat ​​​​összefonjuk a jelennel és a jövővel. Egyes esetekben eltöröljük a múltat, és újrakezdjük. A mátrix operációs rendszerben a jelenlegi földi történelmünk törlése folyamatban van, hogy megszülethessük az Új Földön. 

 

Július 23-án a Nap az Oroszlán jegyébe lépet, és szenvedéllyel, bátorsággal és erővel gyújtja fel a kollektív mezőt. 

 

Az Oroszlán a Napot, a Naprendszer középpontját képviseli. Ahogy a Nap fényt sugároz az egész kozmoszban, az Oroszlán fokozza a képességet, hogy Fény forrásává válj a saját valóságodban. 

 

Ahogy belépsz az Oroszlán Kapuba, lehetőséged nyílik arra, hogy felépítsd és bővítsd a belső szuper léleksugárzásodat!

 

Az asztrológiában Oroszlán irányítja a szívet. A Nap a naprendszerünk szíve, az Oroszlán az isteni szikra ereje mindnyájunkban. 

 

Nagy váltás történik a mezőben, a szerető együttérzés egyre erősödik, a biztonság és az összes élőlényről való gondoskodás szándékának egysége nő. (Magasabb tudatossági szinten)

 

A szívtágulás infúziója megváltoztatja a tájat. Többé nem tűrjük el az erőszakot vagy az igazságtalanságot.

 

Augusztus 8-án, hétfőn egy jelentős esemény vár ránk… a szívtágulás galaktikus szuperhulláma érkezik.

 

Az Oroszlán Kapu mindenki számára megnyitja az 'az Egyetemes Szívet'. Amint megnyitod a szíved az isteni Szeretettel való rezonanciára, elkezded tartani az Oroszlán bátor szívének frekvenciáját. Ha célkitűzéseid és szándékaid szerint békében, szeretetben és harmóniában vagy a világ felé, az 5D-s „szív” mezőben élsz. 

 

2022-ben a Felemelkedés Transzformációs erői és az Új Föld infúziós eseményei felkészítették a terepet, megtisztították a salakot, feloldották az árnyenergiákat és felerősítették a globális fényhálót. Intenzív fénymunka volt, minden a tervek szerint halad. Tisztítjuk a múltat, hogy a jövőbeli Új Föld asszimilálódhasson. 

 

Az Oroszlán Kapu több dimenziós akadályt old fel, megvilágítva az utat az Új Föld idővonalához.

 

Az érkező szuperhullám kiterjeszti a galaktikus Szív Egyetemes Isteni Szeretet mezőt a Föld energetikai hálózatába.