Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ OROSZLÁNKAPU

2021-07-20

A Teremtés új ciklusa kezdődik

oroszlán 0 másolata.jpg

 

AZ OROSZLÁNKAPU

 

Július 23-án, pénteken a Nap az erőteljes Oroszlán csillagképbe lép és megnyitva az utat az Oroszlánok kapuja (8/8) előtt.

Szombaton, 24-én telihold lesz a Vízöntő csillagképben, (ám a Bak csillagaiban együttállásban a Szaturnusszal. Nagyon erőteljes lezárást hoz. )

Vasárnap, 25-én lesz az "időn kívüli nap "

26-án, hétfőn pedig kezdődik az új planetáris év.

 

A Teremtés új ciklusa kezdődik.

 

Az Oroszlánkapu az az erőteljes pillanat, amikor felfelé ugorhatunk, és "ráérkezünk" egy új és magasabb idővonalra.

 

Ebben az évben nagy nyomás nehezedik rátok, hogy emeljétek személyes frekvenciátokat és felgyorsítsátok evolúciótokat, hogy az Új Föld számára a lehető legmagasabb frekvencián kezdhessétek meg az új ciklust.

Ez lehetővé teszi számotokra, hogy beléphessetek az Új Földi Valóságba és teljesen aktiváljátok az Új Földi Emberi/Angyali Sablont a DNS-etekben.

Ez lehetővé teszi számotokra, hogy leváljatok az alacsonyabb idővonalon lévő káosz alacsonyabb szintjeiről, és Új Földi Emberként a békés és szeretetteljes Közösség Valóságában éljetek.

 

Az Új Földi Ember

 

Az elmúlt évek során tudatosságotokat a 3. dimenzióból a Fény 5. dimenziójába emeltétek, felszabadítottátok a felhalmozott negatív energia rétegeit, és nagy sikerrel újraaktiváltátok eredeti Emberi Angyali Sablonotokat.

A 3. dimenziós Ember egy 7 aktív csakrával rendelkező Lény volt, akinek meditációra volt szüksége, hogy hozzáférjen a Lélekhez és a Felsőbb Énhez, amelyek az emberi test "felett" voltak.

Az 5. dimenziós Új Föld Ember egy többdimenziós Lény 13 aktív csakrával, amely magában foglalja a közvetlen kapcsolatot a Lélekkel/Felsőbb Énnel és az Én Szoláris, Galaktikus és Kozmikus aspektusaival.

Az ebbe az állapotba való felemelkedésed fő jele a Szoláris mozgások és energiák tudatosítása, mivel "érezni" fogod a Fénytesteden és a Fizikai Testeden belül a Plazma és a Szoláris Fénykódok áramlásait, ahogy azok áthatják a Föld légkörét a Napnak a Földdel folytatott folyamatos beszélgetése során. Befogadjátok a Gyémánt Fénykódokat és tudatosan és Örömteli módon integráljátok őket.

Tudatára ébredsz Galaktikus örökségednek és a Csillagokhoz való személyes kapcsolatodnak.

Ebben az Oroszlánkapu tranzitban felfelé emelkedtek, azok akik korábban "megrekedtek", "bizonytalanok" vagy "motiválatlanok" voltak, fel fognak lépni a bolygón való új felelősségükhöz.

 

Emberi Angyalokká és Galaktikus Sámánokká váltok, vezetni fogjátok az embereket és szertartásokat fogtok végezni a kialakuló Új Föld tiszteletére.

Vezetőkké váltok, akik gyengéden vezetitek és támogatjátok közösségeiteket a Földi változásokon és az Új Földi Tudatosságra való átálláson keresztül.

Az Oroszlánkapu fogja biztosítani a Magasfrekvenciás energia beáradását, amely aktiválni fogja ezeket az átalakulásokat és felemel benneteket az Új Föld magasabb idővonalába.

 

Képesek vagyunk-e a magasabb tudatosságba való átmenetre annak ellenére, ami a Földön történik?

Képesek vagyunk rá.

Meg tudjuk csinálni!

Ezért vagyunk itt!

 

Maradjatok a fókuszban és tartsátok magasan a rezgésetek!

 

Készüljetek fel, Szeretteim, ez egy nagy élmény lesz!

 

 

 

Celia Fenn