Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Az Oroszlánkapu Energiaportál

2021-07-28

Az életet megváltoztató és átalakító események ideje

oroszlán csill.jpg

Kép: Pinterest.com

 

Az Oroszlánkapu Energiaportál

 

Az Oroszlánkapu Energiaportál augusztus 12-ig lesz nyitva.

 

Egész júliusban érezhettük az intenzív és rendkívül erős a kozmikus energiákat, amelyek most fokozódni fognak. Az elkövetkező időszakban a magas frekvenciájú energiák tovább erősödnek, míg augusztus 8-án el nem érik a csúcspontot. Az energiák erősödése a galaktikus energiaháló összehangolása által jön létre, a Szíriusz csillaga - a Nagy Központi Nap, a Föld Napja, a Föld rácspontjai, az Orion-öv és a Gízai Nagy Piramis közötti kapcsolatnak köszönhetően.

 

Ezt az összehangolódást Oroszlánkapuként ismerjük, amely akkor aktiválódik, amikor a Föld és a Nap energetikailag összekapcsolódik a Szíriusszal, amely 2,5 szer nagyobb és 25-ször fényesebb, mint a Föld Napja. 

 

Szíriusz a Föld "spirituális napja”

 

Szíriusz és a Nap nagyjából egy időben történő fel- és lenyugvása miatt a Föld energiatere új galaktikus erőpályához igazodik.

 

A Szíriusz minden évben a nyár közepén kel fel, és az új kezdetekkel, 

az új felismerésekkel, 

az új fénnyel, 

az új tudatossággal 

és az új gondolkodással hozható kapcsolatba, a tudatos ébredés új szintjeit hozza magával.

 

A Szíriuszból kiáramló fényhullámok a magasabb birodalmakból származó isteni bölcsesség, magas szintű tudás és felemelkedési fénykódok beáramlását hozzák, amelyek a bolygónk felé áramlanak és beépülnek az energiamezőnkön keresztül, felébresztik a tudatosságunkat és aktiválják a DNS-ünket.

 

Amíg ez az energiaportál nyitva van, a Szíriusz sugarai beszivárognak a Föld bolygóra, és segítenek felgyorsítani személyes és spirituális fejlődésünket.

 

A Szíriusz és a Nap közötti kapcsolat felerősíti ezt az energiát, mivel mindketten erőteljes magas rezgéseket sugároznak.

 

Ez egy rövid és ritka lehetőséget egy "csillagkapu" a Földnek, hogy magába szívja az energiát, a két legfényesebb égitesttől az égboltunkon.

 

A csillagkapu egy olyan kapu, amely lehetővé teszi a gyors utazást az univerzum két távoli helyének dimenziói között.

 

Ez az életet megváltoztató és átalakító események ideje, amelyek arra ösztönöznek minket, hogy hagyjuk abba a halogatást és eredményesen dolgozzunk céljaink és álmaink megvalósításán.

 

Jótékony időszakként ismert, amikor a tervek, amelyeket már egy ideje próbálunk manifesztálni, gyorsan és könnyedén valósággá váljanak.

 

Ahogy életünk ezen fontos csomópontja felé haladunk, minden átalakul és olyan folyamaton haladunk át, ahonnan már nincs visszaút.

 

Augusztus 8-án átlépjük a küszöböt, döntéseket fogunk hozni életünk fontos aspektusairól, 

így az Oroszlánkapu  valóban egy "előtte-utána" szakasz 

ettől a dátumtól kezdve életünk a felismerhetetlenségig megváltozhat.

 

A nyolcas számot a kreativitással, a harmóniával, a bőséggel, 

az egyensúly, a hatalom és az anyagi jutalmakkal hozzák összefüggésbe, 

és ha a számot az oldalára fektetjük, akkor a végtelenség szimbóluma is.

 

Ez azt jelenti, hogy olyan szakaszban vagyunk, amikor ritka lehetőségünk van arra, hogy olyan spirituális bölcsesség áramlását kapjuk, amely végtelen lehetőségeket és erőforrásokat kínál egy virágzó és bőséges élet megteremtéséhez és fenntartásához.

 

Ezért ez az időszak minden bizonnyal arra szolgál, hogy átvegyük az irányítást az életünk felett és szenvedélyesen megvalósítsuk vágyainkat.

 

Ebben az időszakban ajánlott minden reggel és este meditálni hogy fenn tartsunk a harmonikus rezgést, könnyen rezonálhassunk az új energiákkal és magunkhoz tudjuk vonzani, azt amit meg szeretnénk teremteni.

 

 

 

Alex Myles