Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ŐSZI NAP-ÉJ EGYENLŐSÉG 09.22.

2021-09-22

Beköszönt az elengedés és a belső átlényegítés időszaka

őszi napéj.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com 

 

ŐSZI NAP-ÉJ EGYENLŐSÉG 09.22.

 

Beköszönt az elengedés és a belső átlényegítés időszaka

 

SZEPTEMBER 22.-én 21.20-kor érjük el az 'őszpontot', vagyis elkezdődik az új három hónapos ciklus, amely a téli napfordulóig fog tartani. Ebben az időszakban az energiák a külső világból, a belső világba húzódnak vissza, hasonlóképpen, mint ahogy a növények életereje is ekkor kezd el visszahúzódni a Föld Anya belső tereibe.

 

Tehát ezen a napon kezdődik el a visszahúzódás és elengedés időszaka.

 

Az őszi napéjegyenlőség napján egy energiakapu nyílik meg, és elindul az új ciklust teremtő energiák áradata. Érdemes ezen a napon szertartást végezni, gyertyát gyújtani, meglátogatni egy szent helyet, imát mondani. Jelentsük ki szándékainkat Isten felé, hogy mit szeretnénk elengedni, miben szeretnénk elérni változásokat és mit szeretnénk teremteni. Kérjünk áldást és támogatást az előttünk álló időszakra, égi vezettetést, nagyobb tudatosságot, erőt.

 

Az őszi napéjegyenlőség napján egy energiaváltás történik, ezért fáradtabbnak érezhetjük magunkat (előtte lévő napokban is), mert a szervezetünk elkezd átállni, egy másabb fajta rezgési frekvenciára.

 

Az ősz csodálatos időszak arra, hogy rendet teremtsünk és felkészüljünk a hosszú télre.

 

A nyári intenzív hőség után a szervezetünk végre megpihenhet, lelassulhatunk, hogy jobban oda figyelhessünk önmagunkra. Elmélyülünk, elcsendesedünk és belső világunk felé fordulunk, hogy feldolgozzuk a megélt tapasztalatokat.

 

Tanácsok a következő ciklusra:

 

Belső-külső rendrakás

 

Az elkövetkező időszakban érdemes kidobálni minden felesleges dolgot, amit összegyűjtöttünk. Kacatokat, amelyeket semmire sem használunk, ruhákat, amelyeket nem fogunk már hordani, porfogókat, amelyek nem keltenek jó érzéseket a lakásban. Érdemes a szervezetet is méregteleníteni, miközben odafigyelünk arra, hogy minél több ásványi anyagot és vitaminokat vegyünk magunkhoz. Gyümölcs és zöldségek fogyasztása segítheti a szervezet értékes energiaraktárait feltölteni, esetleg léböjt kúrát érdemes beiktatni.

 

Most sok mindent tehetünk helyre önmagunkban, ami rendkívül fontos, hogy az elkövetkező időszakban, már ne lépjünk ugyanazon hibák csapdájába. Most nagyobb rálátással tekinthetünk rá az életünkre, a környezetünkre és önmagunkra, ezért, ne söpörjük a szőnyeg alá a problémákat, nézzünk szembe velük és oldjuk meg.

 

Kapcsolatok átalakulása

 

Az előttünk álló időszakban fizikaivá válik, a nyári időszakban befogadott intenzív energiák hatása. Hatalmas változások zajlottak bennünk a nyári időszakban, rengeteg dolog történt, ami az őszi időszakban fog anyagi formát ölteni. Az átalakulás és rezgésszint váltás magával hozza a minőségi szintemelkedést. Lesznek, akiket el kell engednünk, és lesznek akikre most fogunk rátalálni, akik meghatározó szerepet fognak betölteni az életünkben az elkövetkező időszakban. Sok régi karmikus kapcsolat oldódhat végre meg, vagyis kiszabadulhatunk, olyan régi kötelékek fogságából, ahol kihasználhattak és manipulálhattak minket. Tegyük le a másoktól átvett terheket, karmikus bevállalásokat, amelyekkel hátráltatjuk az életünk előrejutását.

 

Változások

 

A változások időszaka köszönt ránk. Másképpen fogjuk látni a világot, más dolgok felé fogunk vonzódni, másabb fajta életvitelt fogunk folytatni. Figyeljünk erre tudatosan, és engedjük el a régi megszokásokat, ragaszkodásokat olyan dolgokhoz, amelyek már nem okoznak örömöt. Változtassunk tudatosan, engedjük, hogy a belső vezettetés által, olyan pályára álljunk, amely természetes módon igazítja hozzánk az életünk új tapasztalatait.

 

 Sok minden fog történni az elkövetkezendő időszakban, készüljünk a változásokra.

 

Tisztuljunk meg, szabaduljunk fel és oldjuk ki a régi visszatartó béklyókat.

 

Áramoljunk az élettel, engedjük el a régit és teremtsünk olyan valóságot, amely sokkal jobban illik ahhoz, akik valójában vagyunk.   

 

 

 

Áldással és szeretettel

Aysha