Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ ÚJ BEÁRAMLÓ ENERGIA

2024-07-02

Rendkívüli időszak 

 medi út 3 másolata.jpg

 

AZ ÚJ BEÁRAMLÓ ENERGIA

 

A Napforduló óta olyan energiát kaptunk, amit még soha nem tapasztaltunk.

 

Ez az energia a Nagy Központi Napból sugárzik, mindent egy új, magasabb frekvenciában fürdetve. Ez az Oroszlánkapu előfutáraként szolgál, segít felkészülni arra, hogy teljes mértékben kihasználhassuk ezt az erőteljes összehangolódást.

 

Csapatom az idei Oroszlánkaput (8-8-8) a Végtelen Kapunak nevezi. Elmagyarázták, hogy ez lesz a legerősebb Oroszlánkapu, amit eddig tapasztaltunk.

 

A mostani időszak hihetetlen lehetőséget nyújt arra, hogy túllépjünk programozásunk, kondicionálásunk és hiedelmeink nagy részén. Választhatunk: túllépünk ezeken a korlátozásokon, vagy folytatjuk a tanulást a hurokban maradva.

 

Az új energia gyorsan átalakít bennünket, lényünk minden rétegén dolgozva.

 

Fizikailag sokan szédülés, hányinger és mély testfájdalom hullámait tapasztalják. Ez az energia úgy érezhető, mint egy faltörő kos, amely áttöri a blokkjainkat.

 

Régi problémák felbukkanását tapasztaljuk, beleértve a félelmeket, traumákat és még a múltbeli kapcsolatokat is, amelyek újra felszínre törhetnek. Napról napra úgy érezhetjük, mintha az energia szélsőséges magasságokba és mélységekbe navigálna. Most minden az orrunk előtt van. Már tudjuk, mi működik és mi nem, még ha még mindig ellenállunk is a változtatásnak.

 

Az új frekvencia ajándékának része, hogy segít megnyitni bennünket az új ötletek, utak és megoldások felé.

 

A mi feladatunk az, hogy elég tiszták és nyugodtak legyünk ahhoz, hogy meghallgassuk, majd cselekedjünk az alapján, ami felvillanyoz bennünket.

 

Sokan, köztük én is, az ötletek elsöprő áradatát tapasztalják. Ha leírom őket, vagy feljegyzem a telefonomba, az segít levezetni a felesleges energiát. Később, amikor az energia már nem olyan intenzív, újra át tudom nézni ezeket az ötleteket, és át tudom gondolni, hogy melyiket érdemes megvalósítani és melyiket nem.

 

Nem csak új ötletek érkeznek; ez az energia új utakat hoz létre az agyunkban. Új perspektívákat nyit meg bennünk, amelyek végül a világra is hatással lesznek.

 

Megkérdeztem az égi csapatomtól, hogyan lehet a legjobban kezelni ezeket az energiákat, és hogyan használhatjuk őket ugródeszkaként a tudatosság új szintjére való felemelkedésre. Két javaslattal válaszoltak:

 

Először is, vizsgáljuk meg a rutinjainkat, szokásainkat és az elkapott reakcióinkat.

 

Fontoljátok meg, melyek azok, amelyek hasznosak, és melyek azok, amelyek egy olyan frekvenciában és mátrixban tartanak benneteket, amelyet már nem szeretnétek. Előfordulhatnak olyan helyzetek, amelyek lehetőséget adnak arra, hogy másképp cselekedjetek. Ez talán azt jelenti, hogy elengedünk egy olyan harcot, ami nem éri meg, vagy végre kiállunk magunkért. Csak ti tudjátok, hogy mit csináltatok mindig is, és hogy ez nektek működik-e. Ha nem, változtassatok rajta. Tegyetek valami mást, még akkor is, ha az kényelmetlen.

 

Másodszor, és ez a legfontosabb, vizsgáljátok meg a hiedelmeiteket.

 

Kiemelten foglalkozzatok azokkal a dolgokkal, amelyekről azt gondoljátok, hogy igazak, különösen azokkal, amelyekre "az életeteket is feltennétek". Arra kérnek bennünket, hogy nézzük meg őket alaposan.

 

Fontos megérteni, hogy nem arra kérnek bennünket, hogy vizsgáljuk meg a hiedelmeinket, hogy megállapítsuk, igazak-e, hanem arra, hogy fontoljuk meg annak lehetőségét, hogy esetleg nem igazak. Ha nyitottak vagyunk arra a gondolatra, hogy MINDEN, amit gondolunk, lehet, hogy nem a teljes igazság, elkezdhetjük feloldani a rögzült hitrendszereinket. Hasonlóképpen, nyitottnak kell lennünk arra a lehetőségre, hogy amit hamisnak gondoltunk, az valójában igaz lehet.

 

Nézzétek meg alaposan azokat a hiedelmeiteket, amelyeket nehezen tudtok megkérdőjelezni. Vajon azért van ez így, mert 100%-ig meg vagytok győződve arról, hogy igazak vagy hamisak, vagy ez olyan mélyen eltemetett programozásnak köszönhető, amely félelmet vált ki, ha megkérdőjelezzük?

 

Ahogy megnyílunk ennek a lehetőségnek, megengedjük a Nagy Központi Napból származó új energiának, hogy új utakat, új szinapszisokat hozzon létre az agyunkban, és új szent geometriákat.

 

Amint elfogadjuk a nagyobb potenciálunkat, több minden, ami valójában vagyunk, a helyére kerülhet.

 

A beérkező energia hihetetlen potenciált rejt magában, de a folyamat, amin keresztülmegyünk, rendezetlennek tűnhet.

 

Gondolathurokba ragadva találhatjuk magunkat, mély érzelmektől elborítva, elveszettnek és csüggedtnek érezhetjük magunkat. Sok minden, amibe eddig lehorgonyoztunk, most elsodródik.

 

Az egónk, a sebzett gyermeki részünk és az árnyék aspektusaink különösen ellenállóak lehetnek ezekkel az energiákkal szemben. Lehet, hogy mély belső félelem van bennünk a változástól vagy az átalakulástól, mivel ezek az aspektusok félnek a terjeszkedéstől, még akkor is, ha a növekedés szükséges.

 

Ezek az energiák megterhelhetik az energetikai testünket, különösen a napkitörések, a plazma és a kódok további hatásaival. Mindez időnként nyomasztónak és leküzdhetetlennek tűnhet.

 

 

 

 

Jenny Schiltz

Forrás