Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Az új éned megteremtése

2019-05-14

Ez most a felébredés és a teremtés időszaka

1 medi ö3948.jpg

Kép: Pinterest.com

 

Az új éned megteremtése

 

Azt a személyt, aki vagy még fel kell, hogy fedezd.

 

Megfigyeltünk benneteket, már jó ideje, régebb óta, mint azt ki lehetne fejezni. Ennek során azt figyeltük meg, hogy sokféle titkot nem ismertek be önmagatoknak. Ez szándékosan történik és ez nem valamiféle hiba az emberi szerkezetben. Tudtátok, hogy előre léptek majd és önmagatok részévé váltok, de most, hogy felébredtek és eltávolítjátok a fátylakat újra teremtetek mindent önmagatokkal és az univerzumotokkal kapcsolatosan.

 

Most új utazásra fogtok indulni, de nem ugyanazok lesztek akkor, mint akik most vagytok. Így tehát most van itt az idő, amikor eldönthetitek azt, hogy melyik önmagatok akartok lenni, amint előre haladtok.

 

Amint elértek erre a teremtési pontra, ahol minden lehetőség létezik, szó szerint kiválaszthatjátok azt, hogy milyen formát szeretnétek magatokra önteni, milyen personat szeretnétek megtestesíteni. Megadhatjátok magatoknak mindazt a képességet és készséget, amivel rendelkezni szeretnétek.

 

Így tehát hasznos a számotokra, ha elkezditek megkérdezni önmagatoktól, hogy kik is akartok lenni, amint teljes mértékben magatok mögött hagyjátok azt a fals önazonosságot, amit eddig használtatok arra, hogy megteremtsétek ill. szerepeljetek azon 3. dimenziós történetekben, amelyeknek részesei szerettetek volna lenni.

 

Ez most a felébredés és a teremtés időszaka. Az a képlet, amit eddig a teremtésre használtatok megváltozott.


Így tehát nem úgy fogjátok a továbbiakban összerakni a dolgokat, ahogyan eddig egy 3 dimenziós módon.


Érezni fogjátok annak a lényegét, hogy mivé akartok válni, mik akartok lenni és mi az, amit meg szeretnétek teremteni és be fogjátok vonzani azon frekvenciákat, amelyek ehhez illeszkednek. És aztán vagy tetszeni fog nektek, amit így megteremtetek és megtapasztaltok vagy le fogjátok törölni a táblát tisztára és újra fogjátok ezt kezdeni.

 

És ezt fogjátok megtenni újra és újra, mivel rendelkezni fogtok azzal a szabadsággal és azzal a képességgel, hogy ezt megtegyétek és vágyni fogtok arra, hogy feltárjátok és felfedezzétek az összes olyan módot, amellyel kifejezhetitek a vibrációs aláírást, akik valójában vagytok.

 

 

Daniel Scranton 2019 Május 6.