Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Milyen energiák segítik az utunkat 2019-2020 között

2019-01-01

Óriási Sorsfordító idő jön el az egész világ számára, de különösen a Magyarság számára.

magyar angyal.jpg

 

 

Milyen energiák segítik az Utunkat 2019-2020 között.

 

Óriási Sorsfordító idő jön el az egész világ számára. De különösen a Magyarság számára ad rendkívüli energiát, hogy az egész világot Isten/Istennő birodalmába emelje.

 

Miért? Január 2-án a Nap, - a cselekvő énünk - szorosan összeölelkezik a Szaturnusz bolygóval. Szaturnusz bolygó a Sors ura, az idő, a karma ura, a gyökeres, radikális változást elhozó energia. Ez a két csodálatos energiájú bolygó a Tejúton lévő Nyilas csillagképen ragyog. Mutatván az Utat, a legmagasabb Isteni Tudás megélésére.

 

Minden népnek van küldetése, s nekünk Magyaroknak éppen a Nyilas csillagkép üzenete ad erőt arra, hogy a legnagyobb kegyelemmel, és Isten/Istennői szeretettel karöltve felemelje az egész világot a Fény felé. Ezen a gyönyörű Égi helyszínen ragyog a Déli Korona csillagkép, míg felette a Pajzs csillagkép oltalmaz Bennünket.

 

Magasan szálló Sas/Turul madár visz fel Isten/Istennő birodalmába, hogy a felvállalt döntéseinket, Sorsunkat a legmagasabb szinten megélhessük. Január 7-től, hosszú távon fejti ki a hatását a Szaturnusz, a Plútó a Nap és a Leszálló Holdcsomópont együtt állása. Ezen bolygók óriási Sorsfordító erőt adnak a kezünkbe. Hiszen a Plútó bolygó Isteni bolygó.

 

A legkisebb és a legtávolibb bolygó, hatalmas radikális, mindent megváltoztató erejével. Nem kér a magyarázkodásból. Ezeknek az Égi Energiáknak üzenete, éld meg a legmagasabb, legmagasztosabb Isteni Sorsfeladatodat. Hatalmas a felelősség, amihez óriási Égi Segítséget kapunk több mint két évig.

 

Teremtő türelmes, igazságos és kegyelemmel teljes.

 

Wass Albert: Hagyaték c.könyvéből idézek egy rövid Útra valót: "... mindaddig nem lesz békesség többé, míg meg nem tisztul lelkében a magyar, mint gyémánt kő a tűzben. S míg ez bé nem következik, addig meg kell őrizzük számukra a nagy titok tudását, mit őseink hoztak volt magukkal messzi földről, napkelet felől, Úr városából."

 

 

Írta: Edit Szalók

Áldás érte :)