Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ ÚJ FÖLD ISTENI ENERGIAHÁLÓJA

2023-03-01

A fizikai felemelkedés az anyagi struktúra magasabb vibrációs szintre való átemelése által valósulhat meg

medi teremtő fény.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

 

AZ ÚJ FÖLD ISTENI ENERGIAHÁLÓJA

 

Mindazon földi létezők, akik készek átemelkedni az új frekvenciára most intenzív áthangolást és fizikai emelkedést tapasztalnak.

 

Az új energiaháló, amely által kibontakozik az új létforma és az új kor evolúciós ciklusa, 2020 júniusában lett teljesen aktiválva, miközben a régi fokozatosan lebontás-feloldódás alatt áll. Az új isteni energiahálóhoz csak azok tudnak kapcsolódni, akik nyitott szívcsakrával rendelkeznek. Akik képesek arra, hogy a szeretet fényhullámhosszán a tudatosságukat az ötödik dimenzió energiáira hangolják. Mindazok, akik várományosai az Új Föld valóságnak, most rendkívül erőteljes, átlényegítő és felemelő érzeteket tapasztalnak. Egyfajta elragadtatottságot élnek most meg és az alsó emberi valóságból való teljes elszakadást. Ez azt eredményezi, hogy sokkal szabadabb és emelkedettebb jelenlétben vannak.

 

A fizikai felemelkedés az anyagi struktúra magasabb vibrációs szintre való átemelése által valósulhat meg és az Új Föld energia hálóval való összekapcsolódás által.

 

Az új energiaháló négy égtája az Elohimok által kódolt és sugárzott magas szintű energiákat közvetíti.

 

Északi irányból - Szivárvány Kristályfény érkezik, amely abban segít, hogy a szén alapú test, szilícium alapúvá alakuljon át. Engedd, hogy a test felszívja ezeket a fény kódokat.

 

Nyugat felől - kékes – zöld fény érkezik melyben platina, fehér-gyémánt sugarak szikráznak. Ezek az energiák a régi érzelmeket tisztítják és oldják fel, miközben segítenek érzelmi egyensúlyba kerülni. Engedd, hogy minden régi érzelmed feloldódjon.

 

Dél irányából - Narancs-vörös tűzenergia érkezik. A narancs-vörös láva folyamhoz hasonlatos energiák a karma gátakat oldják fel és az összes alacsonyabb asztrális interferenciát. Vedd magadhoz az erőt, amely segít kiszabadulnod a régi karma erőteréből.

 

Kelet felől - fényes arany sugarak áradnak. Ez az energia az új kor hajnalának ébresztő kódjait közvetíti. Személyes szinten egy új élet potenciáljait és pozitív jövőkép reményét hozza. Nyílj meg az új élet látomására.

 

Amint fokozatosan egyre mélyebb szinteken kerülünk egységbe az Új Föld hálórendszerével és magunkba fogadjuk energiáit az emberi mivoltunk egyre inkább átalakul.

 

Másképpen kezdünk el érzékelni, látni, hallani. Sokkal több látens képesség válik elérhetővé a számunkra, a felsőbb önvalónk pedig egyre nagyobb teret kap a fizikai formánk energetikai tereiben. Jelenleg a DNS aktiválás azon szakaszában vagyunk, ami lehetővé teszi az ősi bölcsesség feltárását, a belső erő felszabadulását és az új valóságára való tudatos áthangolódást. A sejt szintű tisztulás által a régi karmikus lenyomatok és emlékek törlődnek és helyükre az új tiszta önvaló energiái töltődnek be. Ez egyeseknél nagyon kellemes, másoknál nehezebb, mivel sok régi energiát kell elengedni. (Ajánlatos használni az átlényegítő arany-ibolya lángot.)

 

Valóban egy új világ nyílik most meg sokak számára, a lét új tapasztalati tere, ahol az Istennel való egység a szeretet által ölt testet.

 

A másik nagyon fontos tudatos törekvés az Isten Anya szeretetével való közvetlen összekapcsolódás, aki által feloldhatjuk azon karmikus mintákat és lenyomatokat, amelyet már nem kell magunkban hordoznunk. Isten Anya kegyelme oldja fel mindazon régi energiákat, amelyek a múlt karmájához kötnek bennünket. Végtelen szeretete pedig begyógyítja a karmikus sebeket. Ideje feloldani a bűntudatot, a szégyent és a vezeklés önbüntető programjait, amelyek a régi föld valóságában tartottak bennünket. Itt az ideje mélyen megbocsátani magunknak és elengedni a múltat.

 

Kérd tudatosan az Isten Anya karma-feloldó kegyelmét és a múltad meggyógyítását.

 

Kérd az őseidtől örökölt karmikus hozadék feloldását, az ősgenerációs lenyomatok oldását.

 

Csak a szeretet, megértés, megbocsátás és együttérzés által tudod feloldani, azon karmikus visszacsatolásokat, amelyek visszaköszönnek az életedben.

 

Összpontosíts a szívedre és megtalálod az erődet és a bölcsességedet!

 

Ha megszabadulsz a bűntudattól és a múlt karmikus fájdalmától, akkor új dimenziók nyílnak meg benned. A misztikus tudás, bölcsesség és éberség lehetővé teszi számodra, hogy diadalt arass a múlt fölött és szellemi erőddel felülemelkedj a régi valóság korlátain.

 

Ekkor ráébredsz a valódi hatalmadra, amely a teremtő tudatosságod éber jelenlétéből fakad.

 

 

Angyali áldással

Aysha