Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ ÚJ KORSZAK SZÜLETÉSE

2022-10-06

Készülj fel a váratlanra ...

csill tejút a.jpg

 

AZ ÚJ KORSZAK SZÜLETÉSE

 

Amint azt előre jeleztük, 2022 átmeneti évnek bizonyult egyik korszakról a másikba. A szent 222-es kódok feloldják a régi elavult rendszereket, miközben aktiválják és egy teljesen új operációs rendszert hoznak létre a Gaia számára. 

 

Ez nem könnyű átmenet. 

 

Képzeld el, milyen megterhelő dolog összepakolni és új otthonba költözni, hát még az egész földi valóságunkat egy új létezésbe áthelyezni.

 

Mivel 2022-ből már csak 3 hónap van hátra, a kozmosz egy újabb lökést adott az új korszaknak. Október 3. és 6. között az átalakító Szaturnusz-Uránusz kvadrátja elérte a csúcsteljesítményt, és átalakító hatása egészen a végdátumig, 2023. január 24-ig tart. Ez a nagy ébredés és a váratlan fejlemények ideje. A Szaturnusz-Uránusz kölcsönhatása egész évben hatással volt a világ hatalmi rendszerére, szétszakítva a patriarchális hierarchiák szoros szorítását.

 

Amint a „robbanásveszélyes” Uránusz a Szaturnusz struktúráiba ütközik, a globális keret egy újonnan kialakuló végkifejlett felé halad. 

 

A változás állandósult, szemtanúi vagyunk a növekvő globális nyugtalanságnak, egyre több a nyilvános tiltakozás és a tüntetés, a kormányok, az intézmények és a vallások merev rezsimjei ellen. Az uralkodó hierarchiák elveszítik az uralmat a narratíva felett, és több kétségbeesett cselekvést indítanak el, hogy megragadják a hatalmat. Az Uránusz-Szaturnusz kvadrát hatása még egy ideig fennmarad.

 

Ezt az intenzitást növelik a közelgő Skorpió-Bika fogyatkozások, közvetlenül az Uránusz-Szaturnusz terében. A Skorpió napfogyatkozása október 25-én, a Holdfogyatkozás pedig a Bikában november 8-án következik be.  Az északi és déli csomópontok fogyatkozásai lökéshullámokat küldenek a bolygómezőn keresztül, áttöréseket, új lehetőségeket, új innovatív ötleteket, befejezéseket és kezdeteket indítva el.

 

A zűrzavarban és a káoszban létrehozzuk az Új Föld valóságát. 

 

Készülj fel a váratlanra, koncentrálj a hosszú játékra, áraszd el a teredet Szeretettel és együttérzéssel. Ezekre az időkre születtünk. Gaia a szülőcsatornában van, egy új világ valósága születik meg. 

 

 

 

Szeretettel Meg / Fordítás: Aysha

https://megbenedicte.com/