Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Az újévi áttérés támogatása

2019-12-07

Erőteljes váltás

földi angyalok 2.jpg
Kép forrása: pinterest.com

 

Az újévi áttérés támogatása

 

Plejádi üzenet – 2019 december 1.

 

Kedveseim üdvözlünk Benneteket.
Folyamatosan erősödik az a tiszta tudatossági Fény, ami beérkezik a bolygótokra és ennek az a célja, hogy egy erőteljes váltást hozzon létre a Föld dimenziós rácsaiban.
Az energetikai mágneses mag meg fogja változtatni a rezgés pulzusát az Újév pillanatában és ez drámai módon meg fogja változtatni a Föld energetikai tájképét. Most van itt az ideje annak, hogy a bolygó és ti is felkészüljetek erre, amint az Újév közeleg. Ez a történés egy teljes mértékű és jelentős valóság váltást fog behozni, amint a kozmikus energia egy elektromágneses újra összehangolódást kezdeményez az egész Földön. Ez a teljes folyamat tartós és örökké való változásokat hoz a Földön belüli korlátozó idővonalakkal kapcsolatosan – örökre megváltoztatván a frekvenciáját, mely vasmarokkal tartotta a Földet a 3. Dimenziós illúzióban.


Ezek a drámai változások kinyitnak egy kaput a Földön, amely lehetővé teszi számotokra azt, hogy újra kapcsolódhassatok az én magasabb rendű alkotórészeihez.

 

Azonnali megszülés

Amikor az elektromágneses energia lehorgonyzódik, azonnal meg fog születni ez a kozmikus köldökzsinór. Kép szerűen ez egy ösvény, amely egyesíti a Mennyországot a Földdel és a tisztaság Isteni energiáját terjeszti az egész földi síkon. Ez a nyílás, a teremtési pillanat kulcsfontosságú lesz számotokra abban, hogy visszakapjátok azt a képességet, hogy a világok között fel és le mozogjatok ezen szent természetes újra megnyitott ösvény segítségével.


Most energetikailag felkészítenek benneteket a sejtjeiteken belül, hogy be tudjátok fogadni ezt az óriási átalakulást, amely nemsokára magába foglalja a földi környezeteteket is.

 

Ezek az energetikai felkészülések folyamatos dezorientációt teremtenek az érzékszerveitekben, amint a rendszerek teljes resetek sorozatán mennek keresztül és ezáltal átmozgatnak benneteket az energetikai átalakulásotok egy újabb fázisába.
Most készítenek fel benneteket és ti továbbra is erőteljesen azt fogjátok érezni, hogy az érzékszerveitek kapcsán van valami ismeretlen folyamat, ami zajlik. Ez a folyamat sok zavartságot eredményez és váratlan események sorozatát az aktuális 3.Dimenziós környezetetekben, mindennapi életetekben. Az, ami eddig ismerős volt, nem létezik már az élményetekben. Ezen útkereszteződésnél stabilitást csakis a több dimenziós szív központotokon keresztül tudtok elérni.

 

Ha kapcsolódtok a szívetekhez, az újra létre fogja hozni az egyensúly folyamatos állapotát valamint azt, hogy belső útmutatást kapjatok ezen időszak során.


A szív sejtjeitek felismerik ezt az ébredési frekvenciát, ami jelenleg születik meg. A szívetek emlékszik rá és ismeri ezt a rezgés áramlást és automatikusan megnyílik és finom hangolásokat hajt végre bennetek, amint ezek a folyamatosan növekvő több dimenziós finom hangolások megtörténnek az egész Földön. A szívetek továbbra is meg fog tenni még további dimenziós finom hangolásokat bennetek válaszként a megvilágosodási folyamatra és ezt a szív kapcsolat fogja fenntartani.

 

Itt az idő az elengedésre

 

Ez az időszak arra jó, hogy egy újabb szinten engedjétek el a dolgokat és megengedjétek a szíveteknek az óriási útmutatását, hogy mozgasson és áthelyezzen benneteket előre ezen ismeretlen területen. Ez az időszak számotokra arra jó, hogy jelentős mértékben újra megkapjátok a képességeiteket, amint egyesültök a szívetek több dimenziós természetén belül. Amint közelebb kerültök az újévi időponthoz, fel fog gyorsulni a dezorientációtok a 3. Dimenziós illúzión belül. Amint a Föld forgása összhangba kerül egy másik dimenziós elemmel a Föld alappal kapcsolatosan fel fog gyorsulni az a fény rezonancia, ami beérkezik a Földre.


A Nap tudatának óriási szerepe van ebben és a szív sejtjeitek együtt rezegnek a Nap sugarainak ragyogó esszenciájával.


Engedjétek meg ennek a folyamatnak kibontakozását azáltal, hogy a tudatos éberségeteket összekapcsoljátok a Nap tudatosságával. Ez közvetlenül azt váltja ki, hogy részt vesztek a saját több dimenziós újjászületésetekben.


A bolygótok mágneses magvának a pulzusa növekedni fog, amint a Föld forgása megnyílik egy magasabb dimenziós rezgésű fény fázisra a Nappal. A Nap egy tükröt tart a bolygótok elé, ami elindít egy jelentős átalakítási folyamatot a mágneses magban.

 

Arra van szükség, hogy egyidejűleg ti együtt működjetek a Nap esszenciájával a több dimenziós szívetek segítségével.


Tudjatok róla, hogy egy új változatot fednek fel a Földön az Újév pillanatában. Ez az „következő lépés aspektusa” az új hajnalnak, amit most horgonyoznak le az egész bolygótokon és az egész újévi időkeret során. Ez az ünneplés pillanata, amint egy új magasabb rendet hoznak be az emberiségen belül! Ezt a történést ahhoz lehet hasonlítani, mintha a Nap először kelne fel a Földön fényt adván neki és megvilágítja a bolygótok sötét, sűrűbb területeit most először.

 

Nem vagytok egyedül

 

Ami kulcs fontosságú számotokra, hogy tudjátok: Nem vagytok egyedül ezen átmenet alatt!
Behívhatjátok a szent korábbi megállapodásaitok szerinti szövetségeket, amelyet elindítottatok mielőtt beléptetek volna ebbe az inkarnációba. Most van szükségetek erre a támogatásra ebben a kulcs fontosságú pillanatban annak érdekében, hogy teljes mértékben eljátszhassátok a szerepeteket.


Nincs szükségetek arra, hogy emlékezzetek rá kivel kötöttétek ezeket az előzetes megállapodásokat, egyszerűen csak tudjatok arról, hogy a magasabb rendű énetek állapodott meg előzetesen a legmagasabb szintű javatok érdekében azért, hogy mindezt felhasználjátok ebben az útkereszteződésben.


Tudjatok arról, hogy jelentős szerepetek van ebben a pillanatban a Föld történetében.

 

Fel kell készüljetek e történésre azáltal, hogy a szívetekkel dolgoztok és aktiváljátok a támogató csapatokat, amelyek várnak benneteket. Amint egy erőteljes lehorgonyzott összhangot hoztok létre a szíveteken belül, felkészültök és összhangban lesztek energetikailag arra, hogy teljes mértékben kiaknázzátok azon frekvenciákat, amelyek az Újév e szent időpontjában nyílnak meg. Engedjétek el a dolgokat és legyetek a szíveteken belül és építsétek ezt az összehangolási csatornát, hogy befogadásra készen legyen.

 

Az Újév e szent pillanatában egy elektromágneses energia fog leérkezni a Földre

 

ami az Isteni szeretet egy magasabb szintű elemét teremti meg, aminek a segítségével képessé váltok arra, hogy összhangba kerüljetek a szív központotokkal. Ez a nyílás képessé tesz benneteket arra, hogy újra összhangba kerüljetek a saját gyógyításotokkal és élet küldetésetekkel. Az új erőközpont frekvencia teremtésén belül lesztek majd és ez a központ a Földön horgonyzódik abban a pillanatban.


Ezen elektromágneses nyílások e sorozatán keresztül lesz több szinten megszülető örvény, mely mindegyike a tudatosság egy új frekvenciás inprintjét hozza el.


Ezek az örvények kölcsön hatásba lépnek a szent területeken belül, amint egy arany hálózat alakját hozzák létre a Földetek szent területei között.


Természetesen teljes mértékben hozzá fogtok férni azon lehetőségekhez a szíveteken belül, hogy kapcsolatba lépjetek és felhasználjátok ezen ösvényeket az énetek magasabb területű komponenseihez ezen hálózaton belül. Ez egy dinamikus, személyes változást hoz létre bennetek. Azáltal, hogy tudatosan úgy döntötök, hogy a szívetek belsejébe hatoltok egy változás jön létre, amelyben a 3. Dimenziós fátylak felemelkednek és felfedik a magasabb birodalmi újra kapcsolódásokat, támogatván az egész emberiséget abban, hogy egy új inprintet hozzanak létre ebben az időpillanatban. Az a munka, amit ezen újra kapcsolódás kapcsán tudatosan elvégeztek az egész bolygóra átgyűrűző hatással bír. Azok közületek, akik elkötelezettek az ösvényük iránt, segítenek megteremteni a szent több dimenziós keretrendszert itt a Földön. Benneteket most hívnak/behívnak erre a munkára. Ez a hívás olyan előzetes megállapodásokon alapul, amelyeket akkor kötöttetek meg, amikor idejöttetek ebbe az inkarnációba, hogy beteljesítsétek a küldetésetek ezen aspektusát.


A bolygótok e következő fázisa egy varázslatos kaland lesz, ami elvezet benneteket egy monumentális önmanifesztációs utazásra.

 

Ennél az útkereszteződésnél a magasabb rendű énetek arra sürget benneteket, hogy emlékezzetek a küldetésetekre és a belső adottságaitokra a többdimenziós szívetek újra kapcsolódása által.


Engedjétek meg magatoknak azt, hogy vezessen a szívetek és eljátszhassátok a részeteket ezen megvilágosodott szent időszakban.

 

1., Amit meg kell tenni az Újév időpontjáig:

 

A tudatos légzés egy kulcs fontosságú elem lesz az újjászületésetekben és az újra kapcsolódási folyamatotokban. Ez a légzés ki és be történik a szájon keresztül és ezt kell használni az egész folyamat alatt. Emlékezzetek arra, hogy a tudatos légzés azt mondja: „Igen én hajlandó vagyok elengedni!” és „Igen én hajlandó vagyok befogadni a Fényemet!”
A tudatos légzés megengedi számotokra azt, hogy kikerüljétek az ego elmét és kikerüljétek a régi sűrű energiák és elhagyhassák a testet.

 

Mindkét tenyereteket nyugtassátok a szív központotokon, ami az egész mellkasi terület. Vigyétek a tudatosságotokat és a tudatos légzéseteket oda, ahol úgy érzitek, hogy a kezetek kapcsolódik a mellkas/szív területéhez.


Nyissátok meg a tudatosságotokat még mélyebbe a szívetek terébe, ami most megnyílik. Ekkor láthatjátok vagy érezhetitek ezt a megnyílást.


Helyezzétek a tudatos lélegzeteteket a szív teretekben, mintegy enyhe szellő. Emlékezzetek arra, hogy ez egy több dimenziós tér, így lehet, hogy hatalmas térnek tűnik vagy lehet mozgást érzékeltek itt vagy valami egész mást. Legyetek azzal, amit ez felkínál nektek.


Használjátok újra tudatos légzést és érezzétek azt, ahogyan mélyebben összhangba kerültök, majd pedig nyissátok meg a tudatosságotokat ebben a térben arra, ami felfedésre kerül itt.
Ez a ti szív teretek. Hívjátok be a tudatos légzéssel!


Most pedig hozzátok be azt a hangot: ANTAY ENNN Hozzátok be ezt ebbe a térbe. Érezzétek, hogyan az egyedi hangotokat befogadják a szív sejtek. Ők felismerik a hangotok frekvenciáját és egy újabb szinten kezdenek megnyílni.


Továbbra is hozzátok be az ANTAY ENNN hangot ebbe a térbe érezvén vagy látván a megnyílást addíg, amíg teljesnek nem érzitek.


Minden egyes alkalommal, amikor elvégzitek e folyamatot, megélénkül a szívetek felkészülvén az újévi áttérésre. Ilyenkor tudatosan vesztek részt a saját ébresztésetekben. Tudjatok róla, hogy ti hívhattok bennünket, a plejádiakat, hogy támogassunk benneteket ezen folyamat alatt és behívhatjátok az előzetes megállapodásaitokat is, hogy ezek is támogassanak benneteket.

 

2., Első rész – amit december 31-e reggelén kell elvégeznetek (megj. a tudatos légzéssel fogtok dolgozni az egész folyamat alatt):

 

Tegyétek mindkét tenyereteket a szívközpontotokra és pihentessétek ott, ez az egész mellkasi terület.
Hozzátok a tudatosságotokat és tudatos légzéseteket oda, ahol úgy érzitek, hogy a kezetek megérinti a mellkasi/szív teret. Nyissátok meg a tudatosságotokat még mélyebben a szíveteken belüli térbe, ami most megnyílik. Láthatjátok vagy érezhetitek ilyenkor ezt a megnyílást.


Helyezzétek a tudatos légzést, mint egy enyhe szellőt a szív teretekbe. Emlékezzetek rá, hogy ez egy több dimenziós tér, így lehet hatalmas térnek érzitek vagy azt is érezhetitek, hogy itt valamilyen mozgás van vagy valami egészen más. Legyetek azzal, ami itt megjelenik.


Óvatosan emeljétek el mindkét kezeteket a szívtől és amint ezt teszitek, egy fátyol fog fellebbenni a szívetekről.


Hozzátok a tudatosságotokat abba a térbe, ami megnyílik a szívetek és a kezetek között.

Most pedig azt a hangot fogjátok behelyezni ebbe a térbe, hogy EETAHN ASETAY (ítahn aszetáy).

Érezzétek a teret, amint kitágul és használjátok e hangot mindaddíg, amíg ez a tér teljesen tág nem lesz.
Most pedig gyengéden vigyétek mind a két kezeteket vissza a fizikai mellkasotokra és hozzátok be ezt a hangot,

hogy EETAHN ASETAY a szív sejtjeitekbe és ehhez használjátok a tudatos légzést és mélyen kerüljetek összhangba ezzel a térrel.

 

Második rész: Ezt Újév éjfélkor kell megtenni:

 

Mindkét tenyereteket pihentessétek a szív központotokon. Hozzátok a tudatosságotokat és a tudatos légzést oda, ahol érzitek, hogy a kezetek fizikailag hozzáér a mellkasi/szív teretekhez. Kulcs fontosságú, hogy egyszerűen elengedjétek itt a dolgokat a tudatos légzéssel. Kérjétek vissza a szíveteket.


Helyezzétek a tudatos légzéseteket, mint egy lágy szellőt a szív teretekbe, hozzátok be azt a hangot: ARNDAH, mintha az egyedi isteni frekvenciátokat hívnátok be. Egy visszhangot fogtok most teremteni az egyedi hangotokkal. Építsétek fel ezt a hangot és engedjétek meg neki, hogy megnyíljon felétek. Ez a hang megteremti a megnyílást az új frekvenciás ösvényre, ami lehorgonyzódott a bolygón.

 

Érezzétek, ahogyan befogad benneteket a hangotok, amelyet felismernek a magasabb területek!


Továbbra is engedjétek el a dolgokat és engedjétek át ezt az újra kapcsolódást önmagatokon. Minden egyes alkalommal, amikor ezt a folyamatot használjátok a következő hét során, akkor finom hangolásra és újra hangolásra kerültök a bolygótokon a magasabb tudatosság fényével. A saját szent frekvenciáitok is behangolásra kerülnek a fizikai sejtjeiteken belül.
Minden egyes alkalommal hívhattok bennünket, amikor ezt a folyamatot használjátok és tudjatok róla, hogy „azok vagytok, akikre vártatok!”.

 

 

Áldással

A Plejádiak

Csatornázta Christine Day

 

 földi angyalok.jpg
Kép forrása: pinterest.com