Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ ÚJJÁSZÜLETÉS KAPUJÁBAN

2021-12-20

December egy megszentelt időszak

 kapu 2.jpg

 

 

AZ ÚJJÁSZÜLETÉS FÉNYKAPUJÁBAN

 

December egy megszentelt időszak, amikor a beérkező energiák, eltolódások, fejlesztések és kozmikus események átvezetnek benneteket egy mélyreható újjászületésen.

 

Az evolúciós utazás következő szakaszába érkezünk.

 

Ami most történik minden felett áll, amit irányítani tudnánk, ezért türelmet, önátadást és hajlandóságot igényel, hogy teljes mértékben a lelkünkre tudjunk összpontosítani. Legyél tudatában annak, hogy olyan létállapotba kerülünk, amelyet soha nem tapasztaltunk korábban. Nincsenek követendő térképek, nincsenek emlékek, amelyek eligazítanának bennünket ezen az úton, csak lelkünk vezettetésére kell hallgatnunk, a szellemi vezetőink tanácsaira, a magasabb énünk útmutatására.

 

Az intuíciónk az iránytűnk, a szívünk a kapitány, a hajónk pedig a hitünk, mely átvezet bennünket a háborgó tengeren.  

 

A beérkező energiák azon dolgoznak, hogy lényünk minden aspektusát összhangba és egyensúlyba hozzák. Ez egy fontos időszak, amikor integráljuk az eddigi tapasztaltok bölcsességet, fejlesztéseit, váltásait és átalakulásait. Fogadd el azt, ahol vagy és ismerd fel, hogy itt az ideje, hogy leegyszerűsítsd az életedet és felkészülj az utazásod következő szakaszára.

 

Energetikailag ez egy intenzív időszak, amikor felkészítenek benneteket arra a mélyreható átrendeződésre és újjászületésre, amely a Napfordulóval fog bekövetkezni.

 

Az érzelmek és az energiaszintek pillanatról pillanatra változnak és ingadoznak, amint az új felismerések, ráébredések és a gyors belső változások folytatódnak. Kerüld el, hogy a félelem és a bizonytalanság régi mintáiba ess. Ne ess kétségbe, bármi is történik, őrizd meg a józanságodat minden helyzetben. Tanuld meg elfogadni azt a belső erőt és bátorságot, amelyre szükséged van ahhoz, hogy leküzdhesd az elhúzódó félelmet és egységre lépj a lelkeddel.

 

Ismerd fel, hogy a tudatosság egy teljesen új ciklusának küszöbén állsz és most fel kell készülnöd egy új élettapasztalatra.

 

December mindig az átmenet hónapja, mivel az elmúlt év energiái, eltolódásai és változásai keverednek az újév beérkező energiáival. Ez a december azonban egy nagyon hosszú és megerőltető gyógyulási és növekedési ciklus végéhez vezet bennünket, ahol magunk mögött hagyhatjuk a régit és beléphetünk életünk következő fejezetébe. Jelenleg egy szent átjáróban utazunk, ahol az élet kozmikus erői az újjászületéshez szükséges alkímiai folyamaton vezetnek át bennünket.

 

Ez egy nagyon kreatív és céltudatos időszak, ahol az egyetlen bizonyosság a lelkünk felébredése és újjászületése fizikai formánkban. 

 

Mindannyian számtalanszor születtünk már újjá emberi inkarnációink során. Újra és újra feloldottunk egy emberi formát, és újjászülettünk egy másikba. Ebben az életben viszont egy másfajta újjászületést választottunk, amely lehetővé teszi számunkra, hogy újjászülethessünk anélkül, hogy meghalnánk. A Lélek szempontjából ez a legnagyobb és legizgalmasabb evolúciós folyamat, amit valaha is tapasztaltunk. Ez egy olyan folyamat, amely megteremti és következetesen elmélyíti a lelkünkkel való tudatos kapcsolatot.

 

Ennek eredményeként megismerjük, megértjük és megtapasztaljuk az örökkévaló és határtalan hatalmunk természetét.

 

Óriási mennyiségű életerő-energia áll most rendelkezésedre, amely átvisz a küszöbön és az újjászületés végső szakaszához vezet. Amikor a világok közötti hídon állsz, ne feledd, hogy a benned rejlő, folyamatosan áramló varázslat és kreativitás a felszínre tör és megvilágosító meglátásokat és lehetőségeket hoz magával. Tiszteld a folyamatodat, és hagyj időt magadnak, hogy érezd a mélyről jövő új kinyilatkoztatásokat.

 

Fejlődésünk ezen a pontján egy új ciklusra indulunk, egy új utazásra, amely egyensúlyba hozza a teremtés uralkodó erőit.

 

Ezen új egyensúly által a női és férfi energiák kiegyenlítődnek, lehetővé téve szívünk, testünk, elménk és szellemünk összeolvadását a lelkünkkel és előhozza az új életünk energetikai tervét. Ez az energetikai terv az, amely felfedi az új életet és az új valóságot, amiért együtt vagyunk itt, a Föld ezen rendhagyó idején.  

 

 isá71.jpg

 

 Kate Ann Spreckley/Aysha