Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ ÚJJÁSZÜLETÉSED IDEJE

2023-01-07

Üzenet a felemelkedő lelkek kollektívájának

medi tudat 114.jpg

 

Üzenet a felemelkedő lelkek kollektívájának

 

FELKÉSZÜLTÉL, HOGY EGY ÚJ FÉNYKORSZÁGBA LÉPJ,

EZ LESZ ÉLETED LEGNAGYOBB VÁLTOZÁSA.

EGY ÚJ VILÁG SZÜLETIK ÉS TE AZ ÁTMENETI CSAPAT TAGJA VAGY.

NE AGGÓDJ AZON, HOGY MIT KELL TENNED, MERT LELKED MÁR TUDJA AZ UTAT.

EZ MINDENT MEG FOG VÁLTOZTATNI, CSODÁK FOGNAK TÖRTÉNNI!

 

A felemelkedő lelkek most az új önvalójuk letöltésének folyamatában vannak.

 

Ez az újjászületésed ideje. A múltad meggyógyult, a lelked egy új szintre fejlődött.

 

Az elmúlt néhány hónap kihívásokkal teli volt, de szükség volt rá, hogy újjászülethess egy új önmagadra. Minden szinten jobb vagy. Mentálisan, lelkileg és fizikailag is. Kérted a változást és itt van. A tiéd, hogy megtartsd.

 

Minden belső erőd megvan mindahhoz, amire szükséged van ahhoz, hogy legyőzz minden akadályt. Erősebb vagy, mint gondolnád. Kövesd a lelkedből áradó fényt és ne feledd, hogy egész és teljes vagy.

 

Az ok, amiért mostanában rosszul érezted magad az élettel kapcsolatban, az az, hogy kinőtted a régi önmagad és egy új életszakaszba lépsz.

 

Feltöltődsz magasabb frekvenciával, több pozitív érzéssel és az Új Föld energiáival.

 

Új kalandok és találkozások várnak rád, új emberekkel fogsz találkozni és elkezdődik a lélekcsaládoddal való újraegyesülés nagyszerű folyamata.

 

A következő 2-4 hétben rendkívül magas intenzitású energiát fogunk érkezni.

 

Át fog menni az ébredő kollektíván itt a földön, sokakat megváltoztatva a legmagasabb javukra és céljaik szerint. Ezt az új energiát maximalizálhatják és felhasználhatják a spirituális evolúcióhoz azok, akik készen állnak rá.

 

A felemelkedő lelkeket már nem érinti annyira a 3.D valóság és káosz, sokkal magasabb tudatossági szinten és idővonal frekvencián rezegnek

 

Eléred a magasabb idővonalad!

 

Most már felismered, hogy a félelem illúzió. A valóság egy mátrix. Tudod, hogy a szeretet már győzött a kvantum térben és látod, hogy az illúziók kezdenek összeomlani.

 

Ahogy haladunk a következő hónapokban egyre több elengedést fogunk tapasztalni. Tölts időt arra, hogy elmélkedj és megünnepeld, hogy milyen messzire jutottál 2022-ben. Nézd meg, mit cipelsz még és fejezd ki a szándékod, hogy most elengedd. Új fénykódokat és aktiváló energiákat kapsz, amelyek segítenek aktiválni a magasabb intuíciódat, emlékeidet, spirituális ajándékaidat és képességeidet. Az emlékezés is fontos része a felemelkedési folyamatodnak. 2023 az ébredések és aktivációk éve lesz, sok fizikai változás történt.

 

Erősebben fogod érezni a belső békét, a szeretetet és az örömöt. Felfokozott misztikus élmények, a megvilágosodás és az önmegvalósítás mind növekedni fog.

 

Az 'egység' sokkal erősebb érzése fog eltölteni, a forrással és a közös felemelkedéssel kapcsolatban. Magasabb és tisztább nézőpontból fogod látni a dolgokat, az életed most már része az új földi valóságodnak.

 

Megerősítés :

 

Most megtestesítem a szabadság és a bőség legmagasabb idővonalát.

Önmagam egy magasabb verzióját testesítem meg.

Átkapcsolom a fókuszt a hálára és az elismerésre.

Mélyen bízom benne, hogy mindig minden a legnagyobb javamat szolgálja.

És ez így van!

 

 

A felemelkedés Fényküldöttei