Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A „Jó és a Gonosz” végső csatája

2021-01-16

A MEGPRÓBÁLTATÁSOK IDŐSZAKA

föld duál.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

A „Jó és a Gonosz” végső csatája


A MEGPRÓBÁLTATÁSOK IDŐSZAKA


Ahhoz, hogy megérthessük a világban most zajló eseményeket, tudatosítanunk kell azt, hogy mindaz amit látunk előre megtervezett és szisztematikusan kivitelezett ütemterv szerint zajlik, amely azzal a céllal született, hogy az emberiséget teljes rabságba hajtsák. A Föld felemelkedése megállíthatatlan, és erre a bolygónkat uraló árnyékerők már jó előre felkészültek, és mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy minél több lelket megkössenek és a sötétségbe zárjanak. A föld és az emberiség kipusztítása, már régóta napi renden van, elég csak körülnézni, mit tettek a bolygóval és milyen mértékben degenerálják az emberi fajt. A Földet uraló árnyékerők, inkább mindent elpusztítanak, minthogy feladják, vagy átengedjék a hatalmat, így hát elérkeztünk azon időkhöz, amit a régi írások a „jó és a gonosz” végső csatájának neveznek.


Bármennyire is nehéz lesz, elrendeltetett, hogy a fény győzelmet arat, de előtte nagyon sok mindennek meg kell történnie, hogy az emberiség felébredjen, egységbe kovácsolja erejét és legyőzze a belső-külső sötétséget.


Az emberi faj többsége, már évezredek óta fogságban él, elzárva minden felsőbb égi szeretet fénytől, igazságtól és isteni forrás energiától. Hazug, manipulált, gonoszsággal átitatott világban élünk, ahol az emberi gőg és önzés oly mértékeket öltött, hogy ember-embernek farkasává vált. A haszon, a profit, az uralom és a hatalom vágy, mindent felül ír, de valóban ilyenek volnánk?


Az ember eredendően jó, mindenki ártatlanul és tisztán jön e világra, de a rendszer, a társadalmi felépítés átformálja, átalakítja és rabbá teszi.

 

Ez az amiből végre fel kell ébredni! Mert eljött az ideje, hogy az istentelen világ tartó oszlopai összedőljenek.


Az előkészületek már évek óta zajlanak. Mind az, ami most napvilágra került, mindannak a feltárása és felszámolása, ami már régóta tarthatatlan.

 

Ez egy átmeneti időszak, amely a társadalmi és gazdasági struktúrák teljes átalakulásához vezet.


A jelenlegi válság a folyamatban lévő evolúciós felemelkedéssel való ellenállásnak köszönhető, mivel az emberi faj és a mesterségesen létrehozott életellenes civilizáció, oly pontra jutott, amely visszafordíthatatlan károkat okoz. A változások szükségszerűek és kényszerítő hatásúak, mivel a jelenlegi világot uraló rendszereket már nem lehet fenntartani az új energiában. Ahhoz, hogy az emberiség felemelkedhessen egy új evolúciós tudatossági szintre, és kibontakozzon az új földet teremtő isteni terv, fel kell számolni a régi tarthatatlan állapotokkal.

 

A világot uraló régi, elavult rendszerek bukása megállíthatatlan. Azok, akik az árnyék tervek kivitelezésén dolgoznak soha nem fogják feladni a világuralomért vívott harcot, de ujjat építeni már nem tudnak, csak pusztítani. Évezredekig tartó sikerük oka az volt, hogy mindig a háttérben és titokban maradtak, de jelenleg oly agresszív támadásokat intéznek az emberiség ellen, ami már nem maradhat rejtve.
Hatalmas tévedés azt gondolni, hogy egy szűk elit tartja markában a Földet, mivel a valódi hatalom az emberek kollektív erőterében van. Azok, akik befolyást gyakorolnak az emberiség felett, manipulációval és félrevezetéssel teszik azt, hogy a tömegek által generált kollektív teremtőerőt felhasználhassák saját céljaikra.

 

A megoldás tehát az, hogy az emberiség kritikus tömege felébredjen, ez pedig nem történhet meg drasztikus lépések nélkül.

 

Ezért ez az időszak az egyéni, mély belső átalakulásról is szól, mert mindenki önnön magán belül kell, hogy véghez vigye azon változásokat, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a pozitív események megvalósuljon a világban.

 

Továbbá létfontosságú, hogy kifejlődjön a közösségi tudat és megvalósítsuk az Egység Tudatosságot.

 

Ehhez, ki kell vonni a teremtő energiánkat minden olyan egregor erőteréből, amely a régi paradigma alacsony rezgésű valóságát tartja fent.


A szabadság eredendő isteni jogunk, el fogjuk tépni a rabiga láncait, ki fogunk szabadulni az elme uralta mátrix mókuskerekéből, mert így kell lennie. Még ha a jelen helyzet kaotikus, vészjósló és kilátástalannak tűnik is, nem szabad elveszni az események káoszában.


MOST tudatosan szükséges átállni az új energiamezőre, amely teljes ISTENI EREJÉVEL támogatja mindazokat, akik egy élhető, békés és szeretettel teli világot fognak teremteni.

 

ÉS EZ ÍGY VAN!Írta: Aysha