Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Ima

2020-10-13

Családi karma oldás

fény úton.jpg

 

Az ősi hagyományok szerint október 31. és nov. 1. között elvékonyodik a fátyol a világok között és kapcsolatba léphetünk túlvilágon lévő szeretteinkkel.

Megbocsátva, feloldozhatjuk szívünket a bánat harag, bűntudat és neheztelés terhe alól.

A felmenőinkre, őseinkre és eltávozott hozzátartozóinkra való megemlékezéssel, fénybe emelhetjük emléküket, átlényegíthetjük a múltból hozott fájdalmakat, elengedhetjük az ősi karmikus családi mintákat. Az élet mulandóságára való feleszmélés, arra világít rá, hogy amíg lehetőségünk van, rendezzük el mindazt, ami lelkünket terheli. Engedjük el a múltat, oldjuk fel a hozott és átvett családi mintákat. Ne ismételjük a régi drámákat, amelyek újra és újra ugyanazon ismétlődő karmikus körökben tartanak bennünket, hanem tiszta érzelmek által szabaduljunk fel.

Most sokkal tisztábban láthatunk rá a múltra, hogy megértsük sorsszerűségét, így elengedhetjük a neheztelést és a bánatot, amit magunkba hordozunk.

Szívbéli megbocsátással feloldozhatjuk, a szeretet fényével átlényegíthetjük a múlt fájdalmának emléksúlyait.

IMA:

 

Kérem a Feloldozás és a Kegyelem isteni erőit, hogy szabadítsanak fel engem és a szeretteimet, a karmikus következmények rossz hatásaitól.

Kérem, hogy jelenlegi karmám és az öröklött családi terhem, amelyet a leszületésem előtt vállaltam, oldódjon az Isteni Irgalom Szeretetében.

 

Szeretett felemelkedett Uralkodók, akik a karmikus tanácsot és karmikus igazgatóságot képviselitek, kérem közbenjárásotokat, és égi segítségeteket, család karmám oldására, a nemzetségem ősi bűneinek feloldására, hogy a bennem lévő sorskódok felszabaduljanak az ősi karmikus béklyóktól.

 

Kérem a Mindenható Isten segedelmét, kegyelmét, feloldozását, és bocsánatát, minden ősöm számára, aki felmenőm, és akinek megváltása, létem ékes gyémántja.

 

Oldozzatok fel a viszálytól, haragtól, ellenségeskedéstől, vádaskodástól…………………..és minden tudatalatti programtól, amely a családunkat terheli.

 

Győzedelmeskedjen a szeretet ereje, és álljon helyre a harmónia, létem minden síkjában.

 

Használjatok fel minden eszközt, amelyek a karma feloldására lehetséges, a tudat gyorsabb transzmutációja érdekében és mindenfajta negatív energia, karmikus csomók, és a négy alsó testben eltorzult információk Fénnyel és Szeretettel való feloldására és kiegyenlítésére – bennem és a családomban – és ősgenerációs szinteken.

 

Kérem a családomat vagy bármely felmenőmet ért átok vagy rontás, feloldását és hatásának semlegesítését, most és mindörökre. Kérem, hogy az oldás hatásai, fájdalommentesen, könnyedén, szeretetben és felszabadítóan történjenek.

 

Valósuljon meg mindez, Isten Dicsőségében és az ő Áldásával, a ti segítségetekkel.

 

Ámen

 

Írta: Aysha