Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Csillag üzenetek

2019-03-11

A lélek tisztítása, kapcsolatainkban az egyensúly helyreállítása lesz a következő másfél hónap legfontosabb feladata

csill vizöntő halak.jpg

Kép: Pinterest.com

 

Hétfőn, március 11-én, a Nap kilép a Vízöntő és a Halak csillagkép átfedéséből, hogy április 20-áig cselekvő énünket mozgató energiáinkat:

Az összegzésre, a lezárásra, a mély lelki folyamataink megértésére, belső dolgaink rendezésére, a szükségtelenné vált dolgaink elhagyására, mély átalakulásra összepontosítsuk.

 

Mivel a Nap hétfőn éppen a Plútó és a Szaturnusz közötti távolság felezőpontjához vet egy hatodfényt, a két bolygót nem csak összehúzza, hanem mindkettővel megvan a szextil kapcsolata. A Szaturnusszal egy távolodó, a Plútóval egy közeledő kapcsolat, így az értékekre való fókuszálás, a cselekedeteink következményeivel való szembesülés egyúttal egy mély, zsigeri, gyökeres változást indító késztetéssel is párosul bennünk.

 

Mindez megjelenhet egy szorongásos, frusztrált állapot megélésében is, amelyről nem tudjuk, hogy most éppen honnan bukkant fel bennünk, de nagy valószínűséggel valamilyen visszatérő gondolat, meg nem oldott helyzet, a múltból feltörő emlék, személy váltja ki.

 

Most azonban elég erőt és késztetést, elszántságot érezhetünk magunkban arra, hogy véglegesen megoldjuk, lezárjuk azt a történetet. Figyeljünk azonban arra, hogy ne a düh és a félelem irányítson ebben. Megtörténhet, hogy valójában sokkal mélyebben vannak a probléma gyökerei, érdemes időt szentelni arra, hogy szembenézzünk a saját démonainkkal mielőtt bármit is lépnénk.

 

A lélek tisztítása, kapcsolatainkban az egyensúly helyreállítása lesz a következő másfél hónap legfontosabb feladata, ehhez viszont elsősorban saját magunkkal kell szembenéznünk és az ördögi kört fenntartó szokásainkat megváltoztatnunk.

 

Ezt pedig csak elmélyüléssel, számvetéssel és áldozathozatallal lehetséges.

 

Érdemes arra figyelni, ezekben a napokban, hogy mi az, ami köt minket, hová vannak az energiáink lekötve, és a kihelyezett, szétszórt lélekrészeinket felszabadítani, visszavenni és integrálni. Lehet ezt meditációban, elengedéssel, imával, megbocsájtással, áldással, szeretetáramoltatásával, oldással, a másik ember megértésével, kinek-kinek ízlése szerint.

 

A lényeg azon van, hogy minél inkább integráljuk a lélekrészeinket, annál szabadabban és kreatívabban tudunk működni a világban és végső soron annál boldogabban.

 

A Halak csillagkép a Napút utolsó stációja, ahhoz, hogy az újnak méltó helyet adjunk a régit le kell zárnunk.

 

 

Csillagjelek - Csillagutak