Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Csillagenergiák

2019-05-17

A múlt mintáiból és a családi karmákból való kitörés

 csillag erő.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

A Múlt mintáiból és család karmákból való kitörés!

 

Ezekben a napokban a Nap, majd őt követve a Merkúr a Perzeusz csillagképben ragyogó Algol csillag alatt vonul el, mely a Meduza Gorgót jelképezi az égen, aki fölött természetesen végül Perzeusz aratott győzelmet.

 

Előhívja belőlünk a saját mélységeiből kivetített árnyakon győzedelmeskedni képes hőst.


Annak próbáját éljük, hogy szembe tudunk-e nézni a saját félelmeinkkel és legyőzni azokat, vagy hagyjuk, hogy megbénítsanak, kővé dermesszenek, tudjuk-e működtetni a bennünk élő varázslót a legnehezebb helyzetekben, és meg tudjuk-e valósítani azt, amiért valójában jöttünk?


Felszínre jöhetnek a legsötétebb félelmek, a legkísértőbb árnyak, és nekünk tudnunk kell nekik nemet mondani, bátran szembe kell néznünk velük Önmagunkban, menekülés, rombolás nélkül, és tudnunk kell, hogy Isten Gyermekei vagyunk, ahogyan Perzeusz is tudta, és önmagában szembenézve legmélyebb félelmeivel legyőzte szörnyellát, teljesítvén a feladatot, melyről azt tartották: lehetetlen.
Ezzel pedig övé lett minden, mit az égi és földi világtól kaphatott.


Mert a legijesztőbb szörnyek mindig a földi utunkon elérhető legnagyobb kincset őrzik.

 

Ne azonosulj a félelemkeltő gondolatokkal, és tudd, hogy az árnyék csupán a benned lévő fény előhívásáért jelenik meg.

 

A Mars belépett a Rák jelébe, de még Nimród elengedő kezénél tűzbe hozza érzelmi-lelki életünket, lehetőséget adva a múlt mintáiból, a családi karmákból való kitörésre, a lehúzó erők legyőzésére, elengedésére.

 

Szombaton, Telihold napján a Vénusz eléri az Uránuszt a Kos fejének csillagainál, ami által az összegző és lezárásokat segítő napok után lehetőségünk nyílik megtisztulni, felszabadulni, kiemelkedni eddigi kapcsolati mintáinkból is, és egy új úton elindulni, felfedezni azokat a szerelmes varázslatokat, amelyre a lelkünk igazán vágyik.


Letisztulhat, hogy valójában mi jelenti számunkra a magasabb minőséget.


A Vénusz a zodiákusi körön a Bika jelében folytatja égi útját ajtót nyitva a földi élet szépségeiben való gyönyörködésnek, az érzékiségnek, a termékenységnek, a szerelemből való teremtésnek.

 

 

Csillagokkal üzen-Ő fb