Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Intenzív energiák beáradása

2019-02-03

Február 2-18 között lesz egy rövid portálnyitás a magasabb idővonalra 

föld rács töltés.jpg

Kép: Pinterest.com

 

Csillagmag hordozók

 

Az erős 5D-energiák most már itt vannak bennünk, az űrben lévő galaktikák már nem tartják vissza és nem egyenlítik ki azon kemény fényrészecskéket, amelyek most Gaiát bombázzák. Az intenzív energiák sora özönlik most Gaiára. Az áttérés a 3D-ből az 5D-tudatosságba most már valóban megállíthatatlan. Ezek az erős Gamma-hullám-energiák nagyban érintik a fejtájékot, amint az agyunk alsó lebenye áthuzalozódik az elülső lebennyel együtt. Észre vehettek változásokat az állkapocsban, a fogakban és a koponyában, ahogyan a tobozmirigynek egyre nagyobb térre van szüksége a növekedése miatt.

 

A szív dobogása elég intenzív azon 5D-s aktiválás miatt, ami a magasabb szintű létben való működéshez szükséges.

 

Támogassátok a keringési rendszereteket Omega 3, 6, 9-es olajokkal, és B-vitaminokkal ezekben a napokban! A látásotok elhomályosodhat a harmadik szem megerősödése kapcsán. Sok fénygömböt láthatunk most magunk körül, amelyek azok a tömeges fény-részecskék, amik most a véráramunkban vannak. A térdeink olykor gyengévé és nehézzé válhatnak a felsőtestben lévő intenzív energiák miatt. Sok tisztítás várható a torok-csakránkban is, úgyhogy számítsatok influenza-szerű tünetek felmerülésére.

 

Az influenza nem más, mint a testünk természetes újrakalibrálási folyamatának része.

 

Nőhet az étvágy szintje, mert a testnek nagyobb sűrűségre van szüksége az intenzív energiák befogadásához. Megtapasztalhatod, hogy megerősödnek az érzékeléseid és azt, hogy az idő gyorsan repül. Ez az 5D-valóság kóstolási tesztje. Hamarosan hozzászokunk. Az alvási mintázatok megváltoztak sokunknál az energiák beáramlása miatt. Lehetnek, akik erőteljes csengést éreznek a fülükben, ahogyan letöltődnek a Forrás fényrészecskéi. Ahogyan a fizikai testünk áttér a 7-es szénatomról a 12-esre. A testetek így agilisabbá válik. Erősebbé. Fiatalabbá. Immunissá a betegségekre, és jóval a várható élettartamon túl fogtok élni.

 

Vannak, akik most újabb küzdelmeket tapasztalnak a lélek sötét oldalával. Legyetek továbbra is erősek, csillagmag-hordozó társaim, mert ez csak egy teszt arról, hogy valóban képesek vagyunk-e befogadni az 5D-energiákat!

 

Ezek csak megfigyelési folyamatok, melyek segítenek nekünk felmérni, hogy képesek vagyunk-e tudatosan kézbentartani a rezgéseinket, mielőtt megengednék, hogy szabadon barangoljunk az 5D-ben. Mivel az 5D-ben nagyon gyors a manifesztáció, ha még mindig vannak nemkívánatos fókuszok és energiák a rendszerünkön belül, akkor negatív, romboló dolgokat manifesztálunk önmagunk számára.

 

Február 2-18 között lesz egy rövid portálnyitás a magasabb idővonalra, így amit ebben az időszakban teszünk, az kritikus a felemelkedési folyamatunk szempontjából.

 

Fontos lesz ezen időszak alatt, hogy megpróbáljunk az „itt és most” mestereivé válni, és elfogadjunk mindent, ami körülvesz bennünket. Engedjétek el a múltat! Hagyjátok, hogy a jövő önmagáról döntsön! Összpontosítsatok a most szépségére! Váljatok ragaszkodás nélküli megfigyelővé, és becsüljetek meg, értékeljetek mindent, bárhol is vagytok! Teremtsetek, és teremtsétek meg a szívetek vágyát minden nap! Ez most a legjobb időszak arra, hogy az élet pozitív oldalára összpontosítsatok, és a céljaitokon dolgozzatok.

 

Tréningezzétek magatokat arra, hogy megteremtsétek azokat a dolgokat, amelyekre vágytok, mivel Ti a Forrás becses teremtői vagytok!

 

Nem innen származtok. Ti a fény erős lényei vagytok. Hatalmatokban áll teremteni. Tegyétek meg a mindennapi és az elalváskori megerősítéseiteket! Hallgassatok 528-as és 432-es frekvenciákat! Soha ne adjátok fel a hiteteket, és bízzatok benne, hogy minden a nagyobb jó érdekében történik! Válasszatok meg az ételeket és italokat gondosan, melyeket fogyasztotok! Étkezzetek lúgosan, hogy támogassátok a harmadik szem erősödését!

 

Éljetek szeretetben és fényben, amennyire csak tudtok, ezen időszak alatt!

 

Szánjatok időt a meditációra, és gyakran földeljétek ezeket az intenzív energiákat Gaiára, hogy csökkentsétek ezeket a tüneteket.

Ti vagytok a kiválasztott csillagmagok és fényhordozók. Ti vagytok a galaktika legnagyszerűbb csapata, akik úgy döntöttek, hogy eljönnek ide Gaiára, hogy először is megtapasztaljátok mindezt, hogy utat mutathassatok a Föld többi lakosának.

 

Mivel Gaia annyi lakosát fogja átvinni a magasabb tartományba, amennyit csak tud.

 

Megszakad a szerető szíve, amint másokat a 3D-s én-ben hagy. Szeretné, ha mindenkit magával hozhatna. Szüksége van ránk, hogy segítsünk neki abban, hogy segíthessen másoknak anélkül, hogy kényszerítené őket. Hogy segítsen másoknak a legtörődőbb és ítélkezés-mentesebb módon, mivel minden szellem minden lélektervet tisztel. Csillagmagok és fényhordozók, nem csak azért jöttünk erre a bolygóra ebben a monumentális időszakban, hogy upgrade-ekre tegyünk szert. Azért jöttünk, mert megesküdtünk, hogy szolgálunk, megtámogatjuk és megteremtjük az Új Földet, amelyről azt jósolták, hogy az Univerzum más 3D-s bolygói számára a felemelkedés blueprintjéül szolgál majd. Amit most teszünk, az a minden képzeletet felülmúló történelem. Elképesztő örökség.

 

Ti vagytok a kozmosz hősei. Ti vagytok a Forrás által küldött fény renegátjai.

 

Hallottuk Gaia hívását. Egy küldetéssel érkeztünk ide. Sohasem feledjétek ezt!

 

Maradjatok erősek! Éljetek sokáig, és szeressetek! Teremtsétek meg azt az életet, amit megérdemeltek – önmagatok, és mások számára! Üdv az 5D-ben.

 

 

Legyen a Forrás Veletek. Namaste.

 

 

Messenger by Dezmein Bluray today