Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Csillagtestvéreink üzenete

2021-07-05

Maradjatok szilárdan a szív központotokban

 

plejádi küldött.jpg

Kép forrása: pinterest.com

 

Plejádi, Szíriuszi és Arktúruszi csillagtestvéreink üzenete

 

Itt vagyunk most, szeretünk Benneteket. Mi ti vagyunk a jövőtökből, hogy segítsünk nektek az utatokon.


Ebben az időszakban abban támogatunk benneteket, hogy lerázzatok minden nemű régi hiedelmet és érzelmi energiát, ami már nem szolgál benneteket.


Maradjatok szilárdan a szív központotokban.


Gyógyítsátok meg és tisztítsátok ki ezeket az érzelmeket és hiedelmeket bármilyen technikával, ami működik a számotokra.


Azt javasoljuk, hogy kapcsolódjatok az Én vagyok jelenlétetekhez és a támogató rendszeretekhez, mint pl. a Galaktikus Fény családotokhoz, az angyalokhoz, az Emelkedett Mesterekhez, a telosi családotokhoz és más fény birodalmakhoz.


Azért vagyunk itt mindannyian, hogy fenntartsuk a Szeretetet és a Fényt az utatok számára.


Azok az energia impulzusok, amelyeket a Földre küldenek a között váltakoznak, hogy kitisztítsák a régi energiákat és magasabb frekvenciákat hozzanak be, melyek a Fényről és a Szeretetről szólnak, hogy felemeljenek benneteket a magasabb dimenziókba.

 

Lehet, hogy ti is váltakoztok e kétfajta élmény között. Olykor fel fognak merülni régi dolgok, amelyek készen állnak a gyógyításra.
Majd pedig időnként mindent elsöprő áldást és szeretetet éreztek. Mindez a folyamat része. Minél inkább stabilizáljátok ezeket a hullámokat meditációval és kéritek a mi segítségünket, annál könnyebb lesz ez az utazás számotokra. Csodálatos és dicső időszakok jönnek Kedveseink. Sok minden történik a színfalak mögött, ti pedig hamarosan meg fogjátok látni és tapasztalni egy új valóság és a magasabb dimenziók kezdeteit.

 

Kedveseim tudjatok róla, hogy az a világ, amit ismertek gyorsan változik az élet minden területén.


Az emberiség egy nagy változást kért egy magasabb dimenziós valóságba és ez gyorsan közeleg.
Mivel olyan sokan kérték ezt a bolygótokon, mi a Galaktikus Fény Tanács engedélyt kaptunk ahhoz, hogy támogassuk ezt a folyamatot.


Most sokan állnak velünk kapcsolatban tudatos vagy tudat alatti szinten, hogy megkapják az új fény kódokat az Új Föld  számára.


Mit jelent ez az egyének tekintetében?


Az a képességetek, hogy befogadjatok és feldolgozzatok hatalmas mennyiségű magasabb dimenziós információt, bölcsességet és DNS frissítést az emberi porhüvelyetekhez, minden nappal egyre inkább nő.


Ezzel a gondolataitok, a szavaitok, a tetteitek és az érzéseitek folyamatosan átállnak a magasabb dimenziós szintű életmódra.

 

Mivel az átállás folyamatos és fokozatos, lehet észre sem veszitek mindaddig, míg nem figyeltek erre tudatosan oda.

 

Masszív változások zajlanak most a társadalmatokban és mivel ez egy annyira törékeny folyamat, most mindennél fontosabb az, hogy csakis a szeretetre összpontosítsatok mindennel kapcsolatosan, amit olvastok, néztek, tesztek, gondoltok és amiről beszéltek.


Most egy szeretet alapú valóságra tértek át és amint végig haladtok ezen a dimenziós változáson hyper sebességgel kulcsfontosságú, hogy odafigyeljetek arra, hogy mi történik bennetek és körülöttetek.


Amint ezt teszitek, összpontosítsatok a valóságotoknak kizárólag azon részeire, amelyek a szereteten alapulnak, annak érdekében, hogy így határozzátok meg a pályátok irányát.


Most minden felgyorsul és, amint ez történik gondoskodjatok arról, hogy lelassítsátok az élményeitekre adott reakciótokat.


Pici módosításokat hajtsatok végre az életeteken, hasonlóan, mint amikor egy autót nagyon nagy sebességgel vezettek.


Nagyon erősen kell összpontosítsatok és bármilyen korrekciónak, amit tesztek picinynek kell lennie azért, hogy az autó még mindig tartsa az útvonalat.


Ez most a szabadság, a szeretet, a béke, a bőség és a mindenki számára szánt jólét időszaka.


Ez sok szinten történik.


Forduljatok önmagatokba és kapcsolódjatok a Forráshoz, amennyire csak megtudjátok ezt tenni irány mutatásért.
Mi fenntartjuk az Új Föld jövőképét veletek együtt és a mi nézőpontunkból ez dicsfényes.


Veletek vagyunk az út minden egyes lépése során.

 

 

 csill postaláda.jpg