Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

DNS GYÓGYÍTÁSA

2024-05-23

A mély gyógyulás ideje

medi tudat dns.jpg
 
Szeretteim,
 
Ez a mély gyógyulás ideje azoknak, akik hajlandóak elvégezni a régi programok és torzulások gyógyításához szükséges belső munkát. Az energiák most abban segítenek bennünket, hogy szeretetteljesebbek és együttérzőbbek legyünk önmagunkkal, ahogy folytatjuk a gyógyulásunkat és egyre mélyebbre jutunk mindannak a magjába ami károsodott a DNS-ünkben, és el kell távolítanunk.
 
Az az energia, amely a Galaktikus Központból kapunk, nagyszerű gyógyító forrás.
 
Ennek a fénynek a felhasználása lehetőséget ad arra, hogy több tudatosságot, igazságot és változást hozzunk ebben a kulcsfontosságú átmeneti időben. Ez a fény megváltoztatja a DNS programokat, kijavítja az anomáliákat és sok más torzulást, ami bennünk van és akadályoz minket abban, hogy a valódi potenciálunk és a lélek küldetésünk megnyilvánuljon.
 
Ha arra vágyunk, hogy valóban szuverén szabad lényekké váljunk, a legfontosabb lépés, hogy elkezdjünk dolgozni a DNS-ünkkel, mert önmagunk és testünk külső rétegeivel való munka csak átmenetileg segít, de nem programozza át a régi szokásokat, mintákat és anomáliákat.
 
Ha el akarjuk törölni mindazt, ami torzult, akkor a DNS-sablonunkkal kell dolgoznunk, beillesztve az új programokat. A cél az, hogy visszaállítsuk az eredeti isteni mintát, amely igazodik a hiteles énünkhöz, hogy elkezdhessük megnyilvánítani azt, hogy kik vagyunk valójában és azt amiért ide jöttünk.
 
Ez a folyamat időt és odaadást igényel, de ez az, ami lehetővé teszi, hogy felemelkedjünk, amíg még fizikai testben vagyunk.
 
Rajtunk múlik, hogy visszaköveteljük-e, kik vagyunk, mert sok jóindulatú lény és energia segít most nekünk ebben. Itt az idő, hogy végre felismerjük Istenségünket és visszaszerezzük azt.
 
Emberi történelmünkön belül soha nem volt olyan idő, amikor lehetőségünk lett volna szabad lényként felvállalni magunkat. Ez egy egyedülálló idő arra, hogy megválasszuk, melyik frekvenciát szeretnénk megtartani belül és így a valóságunkat teremteni.
 
Minél inkább azzá a szeretetté válunk, amilyenek valójában vagyunk, annál inkább fogja ezt a valóságunk visszatükrözni. Minél több félelmet tartunk magunkban, annál jobban fogjuk vonzani azt kívülről.
 
"Tudatosan és szabadon választom, hogy Isteni szuverén lénnyé válok azzá, amivé Isten teremtett, megmaradva az Isteni Lényegemben, abban a szeretetben és fényben, amivel ide jöttem."
 
 
 
 
 
Végtelen szeretettel,
 
 
 
 
Natália Alba
Fordította: Aysha