Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ÉBREDŐ LELKI ADOTTSÁGOK

2021-05-16

Mindannyian egyedi lelki adottságokat kaptunk Istentől

000.000.000.34 másolata.jpg

Képforrása: Hiroyuki Satou

 

Ébredő lelki adottságok

 

A jelen időszak beavatási folyamata, a régi világból való kiemelkedés lehetőségét rejti

 

Az isteni tervünk megvalósításához mindannyian egyedi lelki adottságokat kaptunk Istentől, amelyek életünk ezen meghatározó időszakában a felszínre emelkednek. Minél inkább áthatja az emberi mivoltunkat a lelkünk fénye, annál inkább tudatosabbá válnak azon égi adottságok, amelyek az előttünk álló feladatok elvégzéséhez szükségesek. Az elmúlt időszakban nagyfokú lelki és szellemi letisztulás volt tapasztalható a régi önazonosságunk hitrendszerei és belénk ivódott hamis ideológiák leválasztása szempontjából. Ez nagyon fontos volt ahhoz, hogy egy új és letisztultabb ösvényre lépjünk.

 

A felemelkedés folyamán az egységre való törekvés az egyik alapelv, de nem hagyhatjuk figyelmen kívül a jelen időszakban kibontakozó szétválasztási folyamatot sem. Míg egyesek az anyag mélységeibe zuhannak és a tudatlanság elme mátrixának fogságába esnek, a felemelkedés ösvényén haladó beavatottak, egyre inkább kiemelkednek a művi világ mesterkélt valóságából és a szeretettudatosság létvalóságába lépnek.  

 

Egyre jobban távolodik egymástól a két tábor.

 

Azok, akik nem tudnak felemelkedni a régi rendszerbe ragadnak és egyre mélyebbre merülnek, azok viszont, akik a jelen idők beavatási folyamatát sikerre viszik, a lélek fényvilága felé emelkednek. Ez a folyamat a jövőben egyre szélsőségesebb méreteket fog ölteni, mert eljön az idő, mikor a két világ teljesen el fog válni egymástól. Minden, ami most történik, ezt a folyamatot segíti elő, míg ha sok esetben a kényszerítő körülmények kellemetlenek lehetnek. A döntést, hogy melyik világhoz csatlakozunk meg kell hozni és tettekkel igazolni. Már nincs lehetőség a középútra, ezért van ekkora nyomás, két út van, fel vagy le.

 

Mindazok, akik egy cél felé haladnak és kiemelkednek a régi világ ketrecéből a közeljövőben egymásra fognak találni, mivel sok közös cél van, amit csak együtt tudnak megvalósítani. Ezt az egységet már nem az ego, hanem a lélek fogja létrehozni, a szeretet tudatosság fénymezejében.

 

A jövő most kiszámíthatatlan, ezért a lelki vezettetés és a belső útmutatás követése rendkívül fontossá vált.

 

Ezen az úton sok csodás isteni elrendeltetés vár ránk és egyre jobban fogjuk tudni érezni az isteni gondviselés jelenlétét. A bizalom és a hit azon erények, amelyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy jó irányba haladjunk és mindig a megfelelő helyen és időben legyünk, ott ahol dolgunk van. Minél inkább kiemelkedünk a világunkban eluralkodott káoszból és döntésre jutunk a jövővel kapcsolatban, annál több új lehetőség és alternatív megoldás fog megmutatkozni előttünk.

 

A harmadik dimenziós tudatosság horizontjából az ötödik dimenziós ösvények nem láthatók. Ezért a jelen időszak beavatási folyamata, a régi világból való kiemelkedés lehetőségét rejti, amely a szívkapun keresztül megnyíló új valóságba vezet.

 

Mindenki, aki megmérettetik, minősítés alá kerül, aminek függvényében azon lelki adottságok és képességek, amelyek csak magasabb tudatossági szinten válhatnak elérhetővé, aktiválásra kerülnek.

 

Az új közösségek sorshálója most felfénylik és elvezeti egymáshoz mindazokat, akiknek közös feladataik vannak. Csodás lesz felfedezni az összetartozás támogató erejét, azok után, hogy nagyon sokan a magány, az elveszettség és az elszigeteltség érzését élték át, amíg a belső átalakulás és letisztulás végbement.

 

Az új közösségek az új társadalmi alapokat fogják lefektetni, ezért az egymásra találás és közös célok felé való haladás nagyon fontossá válik a közeljövőben.

 

Áldás az utunkra

 

Aysha