Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ÉGI BEAVATÓ KÓDOK

2020-10-17

Rendkívüli holdhónap indul a mai nappal, amely november 14.-én záródik

csillag út.jpg

 

Az ÚJHOLD FÉNYKONFIGURÁCIÓVAL ÉRKEZŐ ÉGI BEAVATÓ KÓDOKRÓL


Ma rendkívüli napra ébredtünk. Reggel jóga közben megérintett az angyali energia és szívemből elkezdtem imádkozni:
Mihály Arkangyal, védj meg bennünket a sötétség erőitől,
Raffael Arkangyal, gyógyíts meg bennünket,
Sandalfon Arkangyal, mint a Föld angyala,
áldj meg bennünket.

 

Rendhagyó időket élünk.

 

A leereszkedő fény bombázza a fizikai síkot, ugrásszerűen nő a Föld vibrációja és ezzel szemben az ellenerők is rendkívül aktívvá váltak. Egyre jobban felismerhetők a sötétség erői, mert rohamosan nő a száma azoknak az embereknek, kiknek a tudatossági szintje a fény emelkedésével együtt ugrásszerűen nő.

 

Az Újhold minden hónapban új energiát hoz, megnyit egy új életperiódust, de ez a ma este, október 16.-án (21:32 órakor), megszülető Mérleg újhold különösen, mert vele Teremtő Kódok érkeznek a Földre. Az égen látható egy hatalmas fényalakzat, amelynek résztvevője az Újhold. Az Újhold, a Mérleg Nap és Hold (égi király és királynő) tengelyt alkot (azaz szemben állnak) a Kosban hátráló Marssal (hadvezér). Az égen még egy tengely látható az égen, az Ikrek –Nyilas jegyekben álló Karmatengely.

 

Az Újhold - Mars tengely és az égi Karmatengely együttesen átlóit képezik egy szabályos fénytéglalapnak, amit a tengelyek végpontjai rajzolnak. Ezt a konfigurációt nevezték el az asztrológusok „misztikus négyszögnek”, mivel megnyitja az égi dimenziók kapuit, ahonnan ÉGI SEGÍTSÉG ÉS TUDÁS ÁRAMLIK A VILÁGUNKBA. Most egy BEAVATÓ FÁZIS zajlik, ÉGI KÓDOKAT kapunk a továbblépéshez, aminek a működtetéséhez, az égi kép szimbolikusan mutatja a teremtő erőket.


Ugyanis a Misztikus négyszög konfigurációhoz kapcsolódik még az Újhold - Mars tengelyre T kvadrátot vető Plútó. Az együttes energia HATALMAS TEREMTŐ ENERGIA, AMI HATALMAT, ERŐT, TUDÁST, INSPIRÁCIÓT, HAJTÓERŐT AD A BEAVATÁS UTÁNI FÁZISNAK, AZ ÁTALAKULÁSNAK.

 

További megértést és üzeneteket ad, ha megnézzük a Bolygók égi helyzetét.


Az Újhold hatalmas fényerejét adja, hogy a Nap-Hold együttáll a Spica állócsillaggal, ami a Szűz csillagkép legfényesebb csillaga. Aratócsillagnak hívják, mert jelképezi, „ahogy vetsz, úgy aratsz”. Ha fénymagot vetsz a földbe, akkor a szellemedhez kapcsolódsz, béke van benned, szeretet a szívedben, ez akkora erő, hogy legyőzhetetlen vagy. Minap írtam Gandhiról, akinek élete élő jelképe a krisztusi erőnek. Ez a kis hindu ember népét, a 300 milliós Indiát vezette ki az angol megszállás alól, az egységbe olvasztó szeretet erejével.


Viszont, ha az életed földjébe vetett magod fénynélküli, harag, gyűlölet, félelem van benned, akkor agresszív vagy akkor embertársad ellen támadsz.


Spica csillagenergiája az angyali energia, ami finom, a szeretet ereje által megtisztító, felemelő, rendező energia, ami a Mérleg Újhold- Kos Mars tengelyt harmonizálja, egységbe rendezi. Magas tudatosságot visz a kapcsolatokba. Abban az irányban hat, hogy a kapcsolati ellentétek békés, értelmes úton kommunikáció által rendeződjenek a világban. Segít új kapcsolatok, különös tekintettel az új párkapcsolatok indításában is, segít, hogy olyan párt találjunk, akivel harmóniában élhetünk.


A Spica égi helyétől indul a Szűz csillagkép angyali része. A Napunk nov.1.-ig ezen az égi úton megy végig. Különösen erőteljes ebben az időszakban az angyali hatás, könnyebb az angyalokkal kapcsolatba lépni, hozzájuk imádkozni, kérni a segítségüket.

 

Az égi Karmatengely az Ikrek- és a Nyilas jegyekben állnak, amit a TUDÁS TENGELYNEK nevezünk. A kettősség anyagi világát kapcsolja össze az egység, a szellem világával, mutatja a kettősség mögötti egységet. A tengely egyik végpontja a Felszálló Holdcsomópont az Ikrekben, a választható karmát jelöli. Minden égi helyzet, ami kapcsolódik hozzá, döntési pontot jelez, mint a mostani is. Ezt az üzenetet megerősíti a csillagképi helyzete. A Bika csillagkép El Nath állócsillagával áll együtt, ez az a hely ahol a Bika szarvai végződnek, a Tejútat az Istenek útját elérve. Alatta a beavató ősapa az Orion csillagai ragyognak, ami az égi utak találkozója, az ég – és a föld találkozási pontja. (ekliptika találkozik az égi egyenlítővel és a megvilágosodás útját jelképezö Eridámus folyóval). Megerősítő üzenet: ismét döntés. Itt döntünk a továbblépés irányáról.


Az égi kép többszörösen hangsúlyozza, hogy jelenleg egy égi beavatás zajlik, aminek az iránya a fény felé való emelkedés. Az égi energia tudatosítja, hogy a szellemi felemelkedés szükségszerű, elhalaszthatatlan, megakadályozhatatlan. Beavatást kapunk, égi kódokat, amik átalakítanak a változáshoz.

 

A tengely mások oldala, a Leszálló holdcsomópont a Nyilas jegyben áll, együtt a Kígyótartó alfa csillagával, a Rasalhagueval. Ez a gyógyítás égi helye. A Leszálló Holdcsomópont a reinkarnációs múltunkból hozott tapasztalataink összessége.


Ahhoz, hogy a nagy emelkedést véghez vigyük, meg kell gyógyítanunk magunkat a múltból hozott energiától, mind a gondolati-érzelmi-éterikus-fizikai testeinket egyaránt.

 

Az energiák ebben erősen támogatóak. Ennek útja az, ha átadjuk magunkat az Isteni gondviselésnek, az Isteni irányításnak. A hagyományos anyagi eszközeinkkel (gyógyszerek, eszközök, módszerek) ez véghezvihetetlen. Emberiség új útja, amit a Felszálló Holdcsomópont is jelez, felemelkedni a Teremtőhöz, amit rendszeres, kitartó spirituális munkával és ehhez kapcsolódó gyógyítási módszerekkel érhető el. Ez a megtisztulásunk, a gyógyulásunk egyedüli útja. Jövőben a Tudományok mind korszakváltáson fognak átmenni, ezzel összhangban a gyógyítás tudományai is, semmi nem lesz a régi, mivel a gyökeres paradigmaváltás elkerülhetetlen. El kell ismerni, hogy a kozmosz részei vagyunk, a
kozmikus törvények és erők által irányítva.

 

Rendkívüli holdhónap indul a mai nappal, amely november 14.-én záródik.

 

Ez a rendkívüli hónap lehetőséget ad a megújulásunkra, nagy belső változás végrehajtására. Erősödjünk, gyógyuljunk testben, lélekben. Kitartóan dolgozzunk a megtisztulásunkon, imádkozzunk, végezzük a spirituális gyakorlatainkat, legyünk minél többet friss levegőn. Gyönyörű az ősz, biztosan lesznek még szép napfényes napjaink. Figyeljünk a táplálkozásunkra, fontos a megfelelő táplálék kiegészítők szedése, különösen a C és D vitaminok emelt mennyiségben. Ne foglalkozzunk a hírekkel, a média félelemkeltő üzeneteit kerüljük. Ápoljuk a szerető kapcsolatainkat, a családunkkal, a barátainkkal, legyünk minél többet együtt. Szeressetek, sokat nevessetek, ÉLJETEK.

 

Hozzá illő befejezése üzenetemnek ez a gyönyörű, bölcs dal, szeretettel küldöm.
„Kezdjetek el élni, hogy ne kelljen félni. Az utolsó órában, mikor már mindent ezerszer megbántam. Oly sokáig vártam, hogy elmúlt az élet…”
„Kezdjetek el élni”

 

Szeretettel
Fanni
2020.10.16

Csillaghang