Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Égi üzenet

2020-03-28

Önvalótok megismerése és a fény befogadása a feladatotok

ang art 40.jpg

Kép forrása: pinterest.com

 

Kedveseim, eljött az idő amikor döntést kell hoznotok, saját életetekről.

 

Ezt a döntést lelketek hozza meg. Fény vagy sötétség?

 

Kapcsolódjatok össze szívetekkel, hogy Önvalótok teljes mértékben megmutatkozhasson előttetek. Koncentráljatok a Szeretet minőségre, keressétek magatokban a Szeretet fényét és keltsétek életre.

 

Az időszak amit most átéltek, fontos életetek meghatározó időszaka.

 

Építsetek hidat szívetek és Önvalótok között, ismerjétek meg önmagatokat. Forduljatok befelé és ismerkedjetek szívetekkel. Zárjátok ki a szeretetlenséget önmagatokból. Minden olyan viselkedés, gondolat, vagy érzés, amely nem a szeretet fényét hivatott szolgálni csak rombol. Határozzátok el, hogy mi az, amit követni szándékoztok. Irigység, becsületlenség, kétszínűség, stb. mind mind rombolja kapcsolatotokat önmagatokkal. Eljött az idő, hogy magatokkal legyetek elfoglalva.

 

Testetek sejtjei megújulnak egy sokkal ellenállóbb szervezet épül fel.

 

A vírust nem mindenki kapja el, Isteni Terv részeként érkezik. Vannak akik nem tudnak fejlődni, sajnos. Ők ezt választották. Mindannyian Isten Gyermekei vagytok. De a döntés a Tiétek, a szabadakarat által, Ti döntitek el, hogy hova kapcsolódtok. Tegyétek szívetekre kezeteket és érezzétek melegségét, lássátok meg szívetek mélyén önmagatokat, fénylő szeretetenergiáitokat és növesszétek, lobbantsátok lángra a bennetek lévő szeretetet. Elsősorban Önmagatokra vonatkozóan.

 

Önvalótok megismerése és a fény befogadása a feladatotok.

 

Vegyétek fel a kapcsolat szívetekkel és kommunikáljatok rajta keresztül. Isten Gyerekeiként minden lehetséges számotokra.

 

Kérjetek és megadatik!

 

Jézus. Őrangyalotok vigyázza utatokat !

 

Ámen.

 

 

Közvetítette: Zarka Kata