Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ÉGI ÜZENET

2022-03-29

A nagy forradalom elkezdődött

 

angyal hang.jpg

Kép forrása: pinterest.com

 

A nagy forradalom elkezdődött

 

Bátran és biztonságosan haladjunk előre a cél felé!

 

Isten melletted van, és az égi angyalok támogatnak téged minden olyan jó cselekedetben, amely életre kel itt a Földön az emberiség javára és minden élet szabadsága érdekében.

 

Miközben egyre többen aktiválják fénylő isteni természetüket, a mennyország minden fényes cselekedetet megszervez, és így támogat téged.

 

A Lét birodalmából származó spirituális családok és a Fény földi családjai most együttműködnek. Ez egy olyan energiamezőt hoz létre, amely áthatolhatatlan a sötét entitások számára, egy erőteljes aurát teremt, amely minden egyes felébredő egyénnel erősebbé válik.

 

A nagy forradalom elkezdődött, és a megtestesült lelkek egyre nagyobb csoportja csatlakozik majd hozzá.

Egyre többen látják, hogy ki és hova akarja vezetni ezt a világot – és minden erejükkel, elfordulnak tőlük.

 

Csodával határos módon az emberiség megmenekül a sötét lélektelen entitások kezétől, és felszabadul – és ami most kezdődött el, az csak a nagy változás előjátéka.

Ez az üzenet arról szól, hogy ebben a küzdelemben jelentős égi támogatásban részesülsz. Nem vagy egyedül, és a harcod sem hiábavaló.

 

A szabadság kulcsa

 

Láthatatlan erők működnek, főleg a szívedben.

 

Mert az emberek szíve változik át, és ha ez az átalakulás befejeződik, minden rendben lesz, és helyreállhat az isteni rend.

 

A szíved a szabadság és a béke kulcsa. A szíved minden megoldást tartalmaz, és minden lehetőséget megteremt – kívül és belül.

 

És így történik, hogy Isten most megnyitja az emberek szívét. Csak azok vannak kizárva ebből a kegyelemből, akik teljesen elzárkóznak, míg azok akik hajlandóak, de félelmeik még lehetetlenné tették az ébredést, most újabb lehetőséget kapnak a megszabadulásra.

Isten benne van az életedben

Annak köszönhetően, hogy nagyon sok ember – és számuk világszerte naponta növekszik – a szabadság, az egység és a béke érdekében dolgozik, lehetővé vált a közvetlen isteni beavatkozás.

 

A sötét entitások kifutnak az időből. Látják a bukás közeledtét, és kitartóan küzdenek ellene. Ezért kell megőrizned a békédet a következő napokban, és belső egységet kell teremtened Istennel, a Fénnyel és az Isteni Szeretettel.

 

Az emberiség spirituális tudata ébred, és végső soron ez garantálja a fény győzelmét a sötétség felett.

 

Számold fel a félelem minden energiáját, amely egyre nagyobb kihívást jelent számodra, és készítsd elő a talajt az igazságnak és a szeretetnek. Amit mindennap teszel – lelkileg vagy fizikailag – garantálja, hogy a végén minden rendben és fényben lesz.

 

Nézzd meg, hogy egyre többen szembesülnek és fordulnak az igazság fénye felé. Tudd, hogy ez a te munkád gyümölcse is. De az igazi aratás még hátravan.

 

 

Végtelen szeretettel, az EGYESÜLT LÉLEK CSALÁDJAI

 

Forrás: Jahn J Kassl - https://lichtweltverlag-at

Fordította:Aysha