Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Egy multidimenzionális tisztítás közepén állunk

2019-05-21

Egy újabb nagy szabású emelkedési hullám közepén vagyunk

medi új.jpg

Kép: Pinterest.com

 

Egy multidimenzionális tisztítás közepén állunk

 

Egy újabb nagy szabású emelkedési hullám közepén vagyunk. Ez a Nagy Központi Napból érkezik, melyet más Napok továbbítanak felénk a galaxison keresztül.


Ezek a hullámok folytonosak, exponenciálisan növekednek és a tudatosságuk és önmaguk kézbentartására vonatkozó kézségük függvényében hatnak az emberekre. Még a fényküldöttek is kihívást fog jelenteni az, hogy bizonyos dolgokkal szembe nézzenek önmagukkal kapcsolatban ill. régi sebek, traumák és téves következtetések merülhetnek fel a múltból, senki sem immunis ezzel kapcsolatban.

 

Itt az idő, hogy visszatérjünk az alapokhoz. Azt találtam, hogy sokan azok közül, akik azt állítják megvilágosodottak vagy, hogy vezetők, elfeledkeztek a tükör hatásról. Amit látok, az vagyok én.

 

Ezen időszakokban sokan behódolnak a spirituális egójuknak vagy a saját befejezetlen dolgaiknak. Ez olyan lesz, mint egy felgyorsított bumeráng.
A spirituális és az UFÓ közösségen belül rengeteg a pletyka, a versengés és a hatalmi harc. Meg kell kérdezzük magunkat arról, hogy hogyan illeszthető ez össze a megvilágosodással, a vezetéssel vagy a személyes felelősség vállalásával. Kinek a jó vagy rossz jellemét építjük itt föl?

 

A régi történet az előremutató újról, miközben másik három önmagunk felé mutat, még mindig érvényes.


Sok múltbéli Mester adott nekünk szabályokat, amelyek arra jók, hogy harmóniában éljünk. A pletyka nagyon elterjedt manapság, az önelégültség pedig egy másik csapda, amelybe sok ember beleragad, miközben mások szekerére kapaszkodnak fel. A megbocsátás mindenkit felszabadít.

 

A megbocsátás hiánya és a bosszú vágy mindkét felet lehúzza.

 

Az ítélkezés az ítélkezés és azért vagyunk itt, hogy fejlesszük a lelkünket és leküzdjük az ítélkezést. Különbség van az ítélkezés és a józan gondolkodás között. A józan gondolkozásban nincs semmilyen pozitív vagy negatív töltet és a megfontolásból fakad.

 

Nagy gondolkodók a múltban azt mondták a pletykára, hogy alapvető szabályokat kell alkalmazzunk:

 

  • Első kézből megtapasztaltad?
    - Honnan tudod, hogy ez igaz?
    - Hasznos ez?
    - Kiváltott ez az információ olyan feldolgozatlan problémákat benned, ami torzíthatja a józan gondolkodásodat?

 

Mindnyájunkban vannak társadalmi programok, sebek, traumák, téves következtetések múltbéli élményekből, amelyek befolyásolják és megváltoztatják a nézőpontunkat.


Az, hogy mennyire ragaszkodunk ezen nézőpontokhoz egyenesen arányos azzal, milyen mélyek a sebek, a traumák, a programozás.

 

A nem kívánatos események újboli visszatértétől való félelem ugyanazon eredményt váltja ki a kivetítés által még akkor is, ha e kivetítésnek nincsen semmilyen valóság alapja.

 

Meg kell bocsássunk másoknak és nem kell részt vegyünk a projekcióban.

 

Ha valakinek felhívjuk a figyelmét erre a vetítésre és továbbra is csak önmaguk szeretetét vetítik ki, akkor ez olykor távolságokat teremt.

 

Azt mondják három féle dolog van: a magad dolga, más emberek dolga és az Isten dolga.

 

Más emberek dolga, az az Isten dolga. Nekünk nincs akkora betekintésünk, hogy tudhassuk, mire van szüksége egy másik léleknek arra, hogy teljes lehessen. Nem tudjuk, mi az, amit éppen feldolgoz vagy amiből éppen gyógyul a másik.

 

„Ezen változások alatt a legjobb, ha a saját dolgunkkal foglalkozunk. Nem adatott meg számunkra az a luxus, hogy elfecséreljük az energiáinkat, hogy mások dolgával foglalkozzunk.”

 

Láttam embereket, akiket beleragadtak hamis pletykában, ami egy valódi konfliktust generált, egy kaotikus vihart, amelyet felerősítettek más váratlan negatív befolyások, amikor csak arra lett volna szükség, hogy használják a fenti alapokat egy kis brutális őszinteséggel azzal kapcsolatosan, hogy mi az a múltjukban, ami behúzta őket ebbe a viharba.

 

Gyakran csak arra van szükség, hogy valaki megkérdezze: Honnan tudod, hogy mindez igaz és hasznos e ez?

 

Lehetünk áldozatok, istenek vagy istennők, attól függően, hogy milyen fokú a személyes felelősségünk. A személyes felelősség vállalás, a megbocsátás és az ítélkezés leküzdése fel fog emelni téged, és ki fog húzni a mocsárból és a társadalmi tudat mélységeiből.


Ha az ellenkezőjét teszed, akkor lehúznak téged a másik irányba, a mélybe. Ugyanezen kapcsolattartási szabályok érvényesek a Mesterekkel, a Szentekkel és a múltbéli Bölcsekkel való kapcsolódáshoz vagy a spirituálisan és technológiailag fejlettebb földön kívüli látogatókkal való kapcsolódáshoz is.

 

Nyitott elmére, szeretet teljes szívre és tiszta szándékokra van szükség.

 

Az, hogy másokat szolgáljunk, leküzdjük a félelmünket szintén fontos. Mindannyian félünk az ismeretlentől, viszont az, hogy az ismeretlent ismertté tesszük, feloldja a félelmet. Ez felhatalmazza az egyént is arra, hogy megtanulja, hogyan kell megtisztítani önmagát láthatatlan negatív entitásoktól.

 

Önmagában az, hogy meghaltál, nem jelenti azt, hogy meg is világosodtál és csak azért, mert földön kívüli vagy nem jelenti azt, hogy jóindulatú is vagy.

 

Bölcs dolog tudni azt is, hogy a sötét oldal rendelkezik azzal, amit én gonosz zsenialitásnak nevezek: tudja, hogyan kell félre vezetni és kisiklatni a lelked fejlődését.

 

Ők az eltérítés, a megtévesztés és az elterelés mesterei.

 

El kell határolódnod tőlük, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy le kell zárnod a kapcsolatot, az általad szeretett és hozzád közel álló emberekkel.


Honnan tudod, hogy a gondolataid a sajátjaid? Honnan tudják a hozzád legközelebb állók, hogy őket nem manipulálják?

 

Épp egy multidimenzionális tisztítás közepén állunk és a dolgok itt kissé kaotikussá válnak.


Bármi is legyen a befolyás, ha alkalmazzuk az alapokat, azaz az univerzális törvényt, ami leegyszerűsítve univerzális békét, fívéri-nővéri szeretetet, egyéni szabadságot és bőséget jelent mindenki számára alapként, akkor túl fogjuk élni ezeket a kemény időszakokat.

 

Nem helyezhetjük a bizalmunkat külső forrásokba és bármely igazi vezető célja az kell legyen, hogy felhatalmazza az egyéneket arra, hogy szert tegyenek a saját személyes élményeikre, legyen szó, akár Istenről, Teremtőről, Szellemről, Emelkedett Mesterekről vagy spirituálisan és technológiailag fejlettebb földön kívüliekről.


A legutolsó dolog, amit szeretnénk itt közvetíteni az, hogy vannak olyan emberek vezetői pozícióban a spirituális közösségben és a földönkivüliekkel foglalkozók között, akik lemaradtak az egyik vagy akár mindháromról ezen előfeltételek közül. Az ő szándékaik nincsenek összhangban a céljaikkal.

 

Ha a pénzért vagy a hírnévért csinálod vagy más önérdekből, akkor kudarcot fogsz vallani vagy rendkívül korlátozott módon fogsz tudni hozzáférni magasabb szintű tudáshoz.


Sokféle gyanúsítás repked, melyeket olyan emberek terjesztenek, akik nem feleltek meg az előfeltételeknek és irigyek azokra, akik meg igen.
Ha spirituálisan és technológiailag fejlettebb földön kívüli látogatók és Emelkedett Mesterek rendszeresen megjelennek mások előtt, akkor ahelyett, hogy elítéljük őket, azt kéne megkérdezni magunktól: Hogyan tudnék én is szert tenni erre az élményre?

 

Rengeteg állítás található mindenféle bizonyíték nélkül, sok a photoshoppos kép és az internetes átfedés. Ha viszont valaki folyamatosan igazolt és dokumentált, visszatérő bizonyítékokkal rendelkezik, akkor úgy tűnik valamit valószínűleg jól csinál..


Sajnos viszont ez fenyegetően hat mindazokra, akik valamit rosszul csinálnak. Ahelyett, hogy felemelkednének a feladat által megkívánt szintre, sokan arra törekednek, hogy lehúzzák azokat, akik igazi tehetséggel rendelkeznek, miközben megpróbálnak mások hátán felkapaszkodni, akikről már bebizonyosodott, hogy ők igazak.

 

Nem kell, hogy tökéletesek legyünk, mindannyian elkövetünk hibákat, de az alapvágy arról kell szóljon, hogy összhangban éljünk a magasabb szintű tudatunkkal.

 

Az, hogy megtisztítsuk magunkat a negatív hatásoktól napi vagy éppenséggel óránkénti gyakorlattá kell váljon a mai zavaros idők során.

 

Ha nem tettük kellőképpen magunkévá az alapokat, akkor nagyon könnyen mi is egy nagyon sötét ösvényre léphetünk.

 

Az önző egó helyébe a spirituális egó lép, majd olyan nárcizmus, amit a birtokvágy követ miközben magával ránt másokat is.

 

A hírnévre, a pénzre és a mások feletti hatalomra vonatkozó vágy sajnos sokakat végig vitt ezen az ösvényen.

 

Vannak megtévesztők, félrevezetők, masszív egók, sérüléseket önmagukban hordozók és azok, akik nincsenek tisztában az alapokkal és ilyeneket a spirituális, az ufó, sőt még a vallási közösségek élén is találunk.  Majdnem minden intézmény rendszer korrumpálódott a csúcsán, de mégis a csúcson dolgozó vezetőktől várjuk, hogy megmondják nekünk, hogy hogyan éljünk. (Már megtanultuk korábban, mit jelent az, hogy másokra ruházzuk át a hatalmunkat, miközben önmagunk irányítását feladjuk.)

 

Több vizsgán kell átmenj a megvilágosodás felé vezető úton. Ezen vizsgák során mindig térj vissza az alapokhoz.

 

Nyitott az elmém? Szeretetteljes a szívem? Tiszták a szándékaim? Bele vonszolnak engem mások drámáiba? Hasznos mindez? Milyen érzés ez? Mit mond nekem a szívem?

 

Mindnyájan össze kell tartsunk, hogy átjuthassunk ezen időszakokon és vannak köztünk néhányan, akiknek szüksége van arra, hogy emlékeztessék.


Minden esetben az a lényeg, hogy visszatérjünk az alapokhoz!


Minden Jót!

 

 

James Gilliland

 

2019 május 17.