Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Egy új évtized kezdődik

2020-01-01

A 2020-as évben masszív új energia jön

életút53 másolata.png
Kép forrása: pinterest.com

 

Az 5D-s energia itt van! És ahhoz, hogy megtapasztaljuk egyszerűen arra van szükség, hogy elkezdjünk benne lenni.

 

Itt van tehát az idő, hogy elkezdjünk azon 5D-s lények lenni, akik vagyunk és elkezdjünk a szívünkből élni.


Ebben a 2020-as évben masszív új energia jön, melyet az információ, a felfedések, a felfedezések, az együttérzés, a jóindulat, a szépség, a varázslat és az új találmányok új kódjai töltenek meg.

 

2020 januárjában erőteljes energia érkezik, egy nagyon erőteljes fény hullám, amely belép az atmoszféránkba és körülbelül január 11-én fogjuk ezt teljes mértékben érezni és egészen január 22-ig fog áthaladni rajtunk.

 

2020 tavaszán egy rendkívüli égbéli esemény fog lezajlani ezen bolygón, amely utat nyit a régóta várt Új Földnek.

 

Ebben az időszakban a sejtjeink azonnali átkódolásra kerülnek egy magasabb szintre, a több rétegű testünk pedig képessé válik sokkal magasabb kozmikus adat feldolgozására, melynek eredménye képen a külső mátrix valóságunk átformálódik az Új Föld /Mennyország frekvenciájára.

 

A dolgok nem fognak úgy folytatódni, ahogy eddig történtek a Földön és a változás végre eljött, ahol a Fény elkezd nyerni a sötétséggel szemben. Ahol a kettősség köde elkezd felemelkedni a kozmikus törvény részeként.

 

A 2020-as év a nagy újra egyesülés és a szabadság ünneplésének időszaka lesz az egész Föld bolygón, amint sok évezrednyi sötétség után felszabadításra kerül.


Ez egy nagy áttérés most az emberiség számára… Felébredünk az álmainkból, új tudat kerül a felszínre.


Egy nagyszerű dolog történik, ahol az emberek felismerik a saját erejüket, a saját korlátlanságukat és mindez rendkívül ragályossá válik.

 

Élvezzétek az 5D Mennyország energiájának valóságát 2020-ban. Ez egy kritikus év, mivel egy új évtized kezdődik. Ez a változás kritikus éve.

 

Szeretettel és Egységben

 

 

 


Pars Kutay 2019 december 30.