Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

EGY ÚJ HÁROM ÉVES CIKLUSBA LÉPTÜNK

2023-03-08

Március 7.-én Szaturnusz a Vízöntőből a Halak csillagjegybe lépet

csill halak 2.jpg

 

EGY ÚJ HÁROM ÉVES CIKLUSBA LÉPTÜNK

Március 7.-én Szaturnusz a Vízöntőből a Halak csillagjegybe lépet, ahol 2026. február 14.-ig marad. Ez a váltás egy meghatározó és sorsformáló erő, amely egy új fejlődési és tanulási ciklust hoz az életünkben. Gondold végig az elmúlt három évet, 2020 óta mi mindenen mentél keresztül, milyen leckéket sajátítottál el, mennyit tisztultál, mitől szabadultál fel, miben változtál és hová emelkedtél. Most egy új sorskör jön, amelyet a Halak csillagjegy energiája mozgat, hogy új pályán tanulj, fejlődj és kibontakozz.

A Szaturnusz egy nagyon megalapozott energia, amely a fegyelemről és a felelősség vállalásról szól. Olyan dolgok felett uralkodik, mint a törvény, a határok és a korlátozások. Sokszor ébresztőként hat, mert visszavezet minket a valóságba, és szembesít bennünket tetteink következményeivel. Szaturnusz egy szigorú tanárra vagy mester tanítóra hasonlít, aki a sorsalázatra, a tapasztalatból eredő bölcsességre és az időtálló értékek felismerésére tanít.

A Halak álmodozó, kreatív és spirituális jel. Költők, művészek, spiritiszták, írók és látnokok jegye. Spirituális tanítások, magasztos törekvések, idealizmus és természetfölötti dolgok megélése felett uralkodik. A Halak a valóságtól való elmeneküléssel is összefüggésben áll és az illúziók kergetésével.

 

A Halak kettős jel, kihívása a két véglet egyensúlyozása: egyrészt a túlvilági, látnoki eszmék, másrészt a depresszió mélysége amikor szembesít bizonyos helyzetek kemény valóságával. Jelenleg sokan e két szélsőségen esnek át. Az ébredés egyik aspektusa az, hogy hiszel vagy hinni akarsz egy új világban, egy új útban, egy új valóságban. Egy másik szempont az, hogy átlátsz a világ illúzióján, amelyben nevelkedtél, és több igazságot társz fel a felszín alatt és a függönyök mögött. Meg akarod találni a módot arra, hogy az ébredés ezen aspektusait pozitív módon élhesd meg, különben állandó bizonytalanságot és reménytelen kiábrándulást érzel.

 

A Halak jegyen áthaladó Szaturnusz pozitív hatása az, hogy határozottan az új világ felé szegezzük a tekintetünket, de nem a rózsaszín szemüveg lencséjén keresztül, hanem a lelkünk kreatív problémamegoldó képességén keresztül. Lendüljünk előre érett lelkiséggel és eltökélt cselekvéssel, hogy a saját valóságunkban megteremthessük azt, amit látni szeretnénk a világban. A fellegek felett járó álomhajót vezessük az Új Föld partjai felé, vessünk horgonyt és a megszerzett égi kincsek rakományát hozzuk át ebbe a világba.

 

A Szaturnusz azt akarja, hogy szintet emelkedjünk, felelősséget vállaljunk az életünkért és igaz-hiteles énünket éljük.

 

A Halak jegyében a spirituális fejlődésünkre, a lelki világunk kibontakozására és a teremtő álmaink megvalósítására helyezi a hangsúlyt.

A csillaghatás arra ad lehetőséget, hogy az álmainkat, ötleteinket és kreatív energiáinkat megalapozottá és kézzelfoghatóvá tegyük. Abban segít, hogy elképzeléseink gyökeret eresszenek a valóságban és megvalósuljanak. Kifejezetten támogatja a lelki világ és spirituális út kibontakozását, megismerését és megalapozását. Változást hoz a spirituális hitrendszerek területein, hogy elengedhessük a korlátozó gondolati sémákat és a lelkünk örök bölcsessége felé forduljunk. 

 

 

Írta: Aysha