Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ELMEKONTROLL TECHNOLÓGIA

2022-03-16

Mesterségesen létrehozott elektromágneses impulzusok

elme.jpg

 

Kép forrása: Pinterest.com 

 

ELMEKONTROLL TECHNOLÓGIA

 

Jelenleg mesterségesen létrehozott elektromágneses impulzusokkal bombáznak minket, amelyek befolyásolják a gondolkodásunkat, és ha nem ismerjük fel időben, akkor a viselkedésünket is. Ez hatással van a fizikai, az érzelmi és a mentális testünkre, valamint lelki testünkre is. A célkitűzés az, hogy tévútra vigyenek bennünket, és fenntartsák a félelem napirendjét, hogy káoszt és zűrzavart teremtsenek. Emelkedj felül a gondolataidon. Figyeld meg őket, és hagyj el mindent, ami lejárató, negatív, korlátozó, félelem alapú.... 90%-a nem a saját elmédből keletkezik, hanem a folyamatos sugárzás miatt van, ami az elmekontroll technológiával történik. Az elmúlt hónapokban felerősödött ennek hatása, főleg a nagyvárosokban. Legyél tisztában minden negatív ismétlődő gondolati mintával vagy újra megjelenő szavakkal.... Tudd, hogy nem tőled származnak, hanem elektromágneses impulzusokon keresztül küldik őket, amelyek mindenkit megcéloznak jelenleg. Ha felismered őket, akkor hatástalaníthatod, és nem lesz hatalmuk feletted, vagy legalábbis csak korlátozott mértékben. Végezz lelki tisztítást a finom testeden minden nap, hogy eltávolíts minden idegen interferenciát! És legyél nagyon tudatos azzal kapcsolatban, hogy mit fogyasztasz és mivel foglalkozol egy nap. Minden eddiginél nagyobb szükség van arra, hogy tisztán tartsuk a határainkat és a folyamatos észlelést alkalmazzuk. Az a bizonyos 1% pontosan tudja, hogy ha egy bizonyos "információt" (programot) sokszor megismételnek, végül az agy elfogadja, és valóságként fogja kezelni, kivéve, ha közbelépsz és megállítod a gondolati hurkot.

 

Ha abbahagynánk azt, hogy ennek teret adunk, és szilárdan a szívünkbe lehorgonyozva maradnánk, megtartva a saját valóságlátásunkat, akkor minden gyorsan változna. Ilyen erősek vagyunk.

 

A mély mocsári lények kétségbeesésükben tovább erősítik fogásukat, hiszen már tudják, elvesztették a csatát, és hamarosan lejár a bolygón töltött idejük. Akárhogy is, most nem adják be a derekukat, még van pár terv a tarsolyukban, szóval maradjatok szorgalmasak, maradjatok észnél. Számíts a váratlanra, és maradj nyugodt, nem számít mi történik. Számtalan csapdát és trükköt helyeztek el a hologramban, hogy folyamatos káoszt és bizonytalanságot teremtsenek, a számítógépek által generált mesterséges tudatbefolyás által. Használd a veleszületett képességedet, hogy megkülönböztesd az igazat a valótlantól, az igazságot a hazugságtól. A tested talán még erősebb reakciókat is produkál neked, hogy megmutassa az összes csalást és igaztalanságot.

 

Légy nagyon-nagyon tisztában a gondolataiddal.

 

A tudatalatti üzenetküldés mérhetetlenül megnövekedett, ami már nevetséges... Ez egyre inkább megerősödött a pánikpandemium kezdete óta, és a legtöbb ember egyáltalán nincs tisztában ezzel. De ha tudatosan megfigyeled, felfedezheted, milyen hatalmas mennyiségű tudat bombázás zajlik most. Éjszaka az elalváskor, test elhagyásakor sokkal sebezhetőbbek vagyunk, így álom közben, éjszaka kapjuk a legnagyobb dózist. Ezért ébredhetsz depressziósan vagy szorongva, minden konkrét ok nélkül.

 

(Érdemes kikapcsolni éjszakára a wifit, a routert, kerülni a tv bámulást, a rádiót, minél kevesebbet használni a telefont, és védelmet kérni éjszakára)

 

Alapos energetikai tisztítás után, például az ibolyaláng használatával egyensúlyba hozhatod magad.

 

Vedd észre, ha olyan szavakat és mondatokat ismételsz,  amelyek nem részei a szókincsednek, vagy amelyeket mások után ismételsz.

 

Lealacsonyító, primitív szavak, negatív gondolati minták "ötletek", amik nagyon idegenek számomra. Tehát értsd meg, hogy a mesterséges intelligencia nem csak arra irányul, hogy programozzon minket, annak érdekében, hogy a narratíva fennmaradjon, hanem arra is, hogy megtörjön, félelemben tartson, zavaradottságot és megosztottságot teremtsen és eltérítsen a felemelkedés lehetőségétől.

 

Nem leszel áldozat, ha tudatos maradsz!

 

MEGJEGYZÉS: Ezt nem azért írom, hogy félelmet keltsek, ellenkezőleg, azért teszem, hogy tudatosságod által védett legyél, eme káros befolyással szemben, mert ha tisztában vagy vele semlegesítheted. De ehhez az kell, hogy ébren legyél, éber és tudatos. Ám ahhoz, hogy ez így legyen, teljesen megalapozottan a jelenben kell maradnod! Minden a tudatosságról szól. A tudatosság arról szól, hogy JELEN VAGY. A tudatosság a megmentőd, semmi és senki más. Minden történés meg van tervezve, és a hatalmon lévők csak azt mondják és mutatják, amit el akarnak hitetni a tömeggel. Legyél a saját hírcsatornád. Ne adj erőt semmilyen külső forrásnak. Ne engedd meg magadnak, hogy széttöredezett legyél és félelemben élj. Ez mind a megosztottság megteremtése érdekében történik, sok isteni párt kifejezetten célba vettek. Lehet, hogy hirtelen nem ismered fel a másikat, vagy teljesen más szemmel látod a dolgokat, mindez azért van, hogy zavart és megosztottságot keltsenek benned. Ebben a zűrzavarban rendkívül nehéz tisztának és szívközpontúnak maradni és a belső látásmódodba kapaszkodni. A tiszta szándék és a belső tudás most rendkívül fontos.

 

Maradj szilárdan lehorgonyozva a szívedben, nem számít mi történik, ne engedd, hogy lehúzzanak  a félelembe.

 

Semmi sem az, aminek látszik. Legyél nyugodt és találd meg a lelki békét a káosz közepette is. Könnyű letargiába vagy kétségbe esni, ami szorongást és pánikot kelt, de nem célravezető.... helyette maradj nyugodt és menj tovább. EZ olyan, mintha egy sivatagon haladnál át, nem hagyhatod abba a sétálást a sivatag közepén, mert akkor elfogy az állóképességed, ha lefekszel a tűző napra. Egy oázis van előtted, hitre van szükséged és szilárdnak kell maradnod a belső tudásodban bízva, te vagy a teremtő. Tartsd életben a szépség, az öröm, a béke és a bőség látomását a szívedben és az oázisról alkotott víziódat. Már a tiéd, ezért tartsd meg, rezegj benne, amíg megjelenik. Ünnepeld meg már most. Bízz benne!

 

Tartsd életben a belső örömöd! Nem számít, mi történik körülötted. Egyesüljünk a Földi Mennyország  közös látomásában.

 

 

 

Grace Solaris írását

Fordította: Aysha