Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

EMELKEDJ KI

2024-06-16

Senki más nem változtathatja meg az életedet, csak te!

felemelkedés létra medi tudat.jpg

 

EMELKEDJ KI 

 

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."

 

A mai nap az első napja az életed hátralévő részének!

 

Nem számít, hogy mi történt vagy mi fog történni, ma van az a nap, amikor változtathatsz a jobb irányba, ha erre van szükséged vagy erre vágysz. Senki más nem változtathatja meg az életedet, csak te - te hoztad meg a döntéseidet, kimondtad a szavaidat és megtetted a tetteidet. Az általad választott életet éled, és te vagy a felelős a helyzetedért, függetlenül attól, hogy hogyan alakult ki, vagy ki más volt benne érintett.


Bármennyire is provokálónak tűnnek ezek a megjegyzések, és a felháborodás ellenére, amit kiválthatnak, tény, hogy a Földön minden ember a gyermekkori, iskolai, kortársi és társadalmi hatásokon keresztül kialakított önhitrendszerének és kondicionáltságának megfelelően cselekszik és reagál.

 

A vágy, hogy kedveljék őket, hogy beilleszkedjenek, hogy barátaik legyenek, vagy hogy elismerést nyerjenek, mind hozzájárulhat olyan döntésekhez, amelyeknek negatív vagy pozitív következményei lehetnek. Személyes gyász, érzelmi trauma, fizikai, mentális vagy érzelmi bántalmazás, a gondoskodás hiánya, nélkülözés és szegénység - mindezek és még sok minden más is vezethet az önszeretet, az önbizalom és az önismeret hiányához. Mint egy önbeteljesítő jóslat, az ezt követő viselkedés folytatja a körforgást, és az emberek olyan helyzetekben találják magukat, amelyeket látszólag mások kényszerítettek rájuk, de amelyeket valójában ők maguk vonzottak magukhoz az önmagukról alkotott negatív hiedelmeik és az önmaguk iránti szeretet hiánya miatt.


A pozitív változások elérése az életünkben olyan egyszerű, mint annak felismerése, hogy szükség van rájuk. A tagadásban való megmaradás csak állandósítja a körforgást és annak lehetőségét, hogy ugyanazokat a hibákat kövessük el, rossz típusú embereket vonzzunk magunkhoz, ne legyen bőséges az anyagi helyzetünk, folytatódjon a betegség vagy a visszaélések körforgásának folytatása. Bármi is az, ami változtatásra vagy feloldásra szorul a pszichéből, nem biztos, hogy nyilvánvaló vagy átlátszó, például az érzelmi trauma fizikai tünetek formájában jelentkezhet, amelyeknek látszólag nincs oka. Néha szükség lehet egy gyógyító, médium vagy tanácsadó segítségére, hogy segítsen felfejteni a problémáid okát. Bízz abban, hogy megéri az időt és az erőfeszítést, mert ha megszabadultál az érzelmi traumától és a múltbéli terhektől, akkor szabadon, minden extra teher nélkül folytathatod az életedet.


A világot az emberek negativitása nyomasztja, ami globális szinten jelentős felfordulásokat eredményez. Bármilyen hatalmasak is a világ problémái, nem lehet alábecsülni minden egyes ember hatását, aki megszabadul érzelmi terheitől, és behozza a Teremtő fényét. Minél inkább elengeded a múltat és a magaddal kapcsolatos negatív hiedelmeket, annál több fényt engedsz be és ragyogni fogsz. Amikor meggyógyítod magad, a körülötted lévő világot is meggyógyítod. Ez ilyen egyszerű.