Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ÜZENET

2023-04-09

Álljatok bele a spirituális erőtökbe!

medi tudat fény 4.jpg

 

"A magasabb szinten rezgő Föld bolygó felé való utazás elkezdődött és semmilyen közbeavatkozás nem tudja ezt megállítani azoknak a részéről, akik megpróbálják kibillenteni ezt a folyamatot..."


"Ne engedjétek azt, hogy mások nyomása vagy az a vágyatok, hogy csak béke legyen azt váltsa ki, hogy vissza csússzatok olyan szokásokba, amelyen már túlnőttetek vagy azt higgyétek, hogy veletek nem stimmel valami...."


"Véget kell vetni annak, hogy lábujjhegyen járjatok csak azért, hogy valaki másnak szimpatikusak legyetek, ha valaha meg szeretnétek tapasztalni az igazi belső erőtöket..."


"Vannak olyan helyzetek és még több is jön ebből az életetekben, amikor egyszerűen valamilyen megbánás és bűntudat nélkül odébbálltok!

 

Mindig álljatok bele a spirituális erőtökbe szeretetteljesen, de kő keményen anélkül, hogy bolhából elefántot csinálnátok abban a hamis hitben, hogy mindenféleképpen ki kell álljatok a saját igazatokért. Ez egyszerűen csak erőt ad egy másik személynek vagy tevékenységnek, aminek/akinek önmagát tekintve nincs ereje..."


"Elkezditek majd észrevenni, hogy gyakran tudatos gondolat nélkül tudtok vagy cselekedtek, és erről aztán kiderül, hogy ez az adott helyzetben a tökéletes irány.
Elkezditek automatikusan tudni azt, hogy a testeteknek milyen ételekre van szüksége, és milyen tevékenységek a helyesek a számotokra.
Szinkronicitások történnek, és elkezdenek a dolgok a helyükre kerülni, méghozzá könnyedén és erőfeszítés nélkül.

A megfelelő emberek jönnek be az életetekbe a megfelelő időpontban.

A saját magatok által megvalósított tudatotok harmóniája, teljessége, egysége és intelligenciája úgy fejeződik ki általatok, hogy nem kell személyes erőfeszítést tennetek. Inkább megengeditek a dolgokat..."


"A magasabb szintű tudatot sohasem lehet rákényszeríteni egy másik emberre!..."


"Sohase féljetek attól vagy álljatok ellent annak, hogy megengedjétek, hogy bizonyos emberek eltávolodjanak az életetekből, ha ők úgy döntenek a régi energiában maradnak és úgy találjátok, hogy a továbbiakban nem vagytok velük összhangban.

 

Nem a ti munkátok bárkinek a megmentése, ez az illető saját feladata, saját maga számára, mivel mindenkinek megvan a magasabb rendű énje és a vezetői.
A ti munkátok abban áll, hogy ki legyen nyújtva a kezetek és legyen az mindig elérhető, ha valaki úgy dönt, hogy ezt megragadja, de ez sosem azt jelenti, hogy lenyúljunk valakiért az ő személyes gödrébe vagy kihúzzuk onnan a saját vágya és beleegyezése nélkül."


"Mindig engedjétek meg, hogy az intuíciótok vezessen ezen helyzetekben, ugyanis lehet, hogy egy illető ténylegesen segítséget keres, míg a másik egyszerűen nem akarja, hogy őt valahogyan feljebb emeljétek. Az ébredés akkor történik meg, amikor a magasabb rendű én azt érzékeli, hogy egy személy erre készen áll!"


"A szeretet minden dolog magva és esszenciája, mivel ez az Eggyel való energetikai kapcsolat alapja mindenki számára."


"Most annak vagytok tanúi, hogy megszületik a szeretet egy magasabb szintű érzése a kollektív gondolkodásban."


"Minden a Terv szerint halad! Bízzatok! Engedjetek meg! Szeressetek!"

 

 


Arktúriszi Fényküldöttek üzenete

Marilyn Rafaele által