Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

EMLÉKEZTETŐ

2023-04-10

A FÉNYKÜLDÖTTEKNEK

00000000.jpg

 

 

EMLÉKEZTETŐ A FÉNYKÜLDÖTTEKNEK

 

Fényküldöttként azért vagyunk itt, hogy transzmutáljuk és átalakítsuk az alacsony frekvenciájú energiát a saját energiamátrixunkon keresztül.  Amikor gyógyítjuk önmagunkat, a múltunkat, a belső gyermeki részünket és az elmúlt életeink lelki fájdalmait, valójában felbecsülhetetlen energiamunkát végzünk, amely oldja a kollektív térben lévő árnyékkódokat és fénnyé változtatja azt. Amikor oldjuk az őseink ránk rótt negatív mintáit és öröklött lenyomatait, valójában nem csak a saját, de számtalan ember közös DNS adatbázis mintáit szabadítjuk fel. Minden kioldott és meggyógyított karmikus árnyékkód minta lehetővé teszi, hogy mások is sikerrel járjanak, mert a megoldások kulcsait horgonyozzuk le a közös tudati térbe. Minél több fényt fogadunk be, annál több világosság van a Földön.

 

Fényküldöttként úttörői vagyunk az új világba vezető ösvényeknek, ezért határozottan és erélyesen kell beleállnunk az erőnkbe.

 

Ki kell bontakoztatnunk egyéni életutunkat, tudásunkat, fényünket és szeretettünket, hogy a valóság alacsony frekvenciájú energiái ne téríthessenek le az utunkról és ne húzzanak le bennünket. Csak akkor lehetünk védettek a világból eredő negatív energiával szembe, ha elég erős a kisugárzásunk, és nagyobb hatóerővel rendelkezik, mint az, ami be akar törni.

 

Fényküldöttként NEM a mi feladatunk átvenni mások problémáit és átlényegíteni a negatív energiájukat, amelyeket átpakolnak, amikor életük drámáját ecsetelik.

 

A Fény eloszlatja a sötétséget és felerősíti a védelmet, ám ahhoz, hogy növekedjen bennünk, nagyon fontos, hogy meghúzzuk a személyes határainkat.

 

Vannak, akik vonzódnak az erős, tudatos és pozitív emberekhez, mert potenciális energiaforrásnak tekintik őket. Akik még mindig a harmadik dimenziós programokat futtatják, amelynek alapja a „vedd el a másiktól, ami kell” vagy „győzd le, hogy jobb lehess” . Az ilyen emberek ártalmasak, mivel nem önmaguk által, hanem a másikból akarnak fejlődni, erősödni és továbbjutni. Áldozati szerepmintájuk csupán csali, amellyel becserkészik a segítő és áldozatkész embereket. Ha közel engedjük őket magunkhoz belehelyezkednek a számukra kedvező energiamintázatokba és magukhoz vonják annak energiáit. Mentális projekcióval leutánozzák az energiastruktúrákat, a viselkedést, a hozzáállást és elméből építik fel új személyazonosságukat.

 

Ezért nagyon ügyelj arra, kit engedsz közel, mert van aki egyik kezével ad, a szellemi csápjaival pedig mindent elszív, ami kedvező a számára.

 

Fényküldöttként feladatod és küldetésed része, hogy segíts másoknak, ám ez nem mehet a kárára annak, hogy teljes életet élj. Vedd észre, ha a segítő szándékod mögött elismerési vágy vagy szeretethiány rejlik, és ne nyiss kaput annak, hogy ezt kihasználják.

 

A szeretetteljesség nem azt jelenti, hogy mindenkinek kinyitod a szíved, mert a szív megszentelt tér, amit védelmezni kell, a szeretetet pedig sugározni.

 

Lélekből élni, nem azt jelenti, hogy megnyitott magad lelkileg és kiadod minden féltet kincsedet bárkinek, hanem az, hogy az életedet a lelked vezettetése által éled és lelked forrásából meríted a teremtő erődet.

 

Nem azért jöttél ebbe a világba, hogy feláldozd magad, egyedül te vagy felelős önmagadért és az energiádért, ezért át kell látnod a játszmákon és a manipulációkon, hogy megőrizhesd fényedet, erődet és tovább tudj emelkedni.

 

 

Áldással és szeretettel

Aysha