Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ENERGETIKAI ÚJRAKALIBRÁLÁS

2021-03-06

Plejádi fényküldöttek üzenete

kristály fénytest.jpg

 

ENERGETIKAI ÚJRAKALIBRÁLÁS

 

Plejádi fényküldöttek üzenete

 

Erőteljes energetikai újrakalibrálási folyamatban vagytok most, mivel megnyíltak a földi fénycsatornák, a fizikai testetek, a megújult fénytestetek és az Új Föld éteri mezeje között.

 

Az emberi test most kapcsolódik a többdimenziós kristályos mátrixhoz, amelyen keresztül a magasabb dimenziós frekvenciahullámok érkeznek.

 

Ez egy fontos hozzáigazodás az új energiákhoz és lehetővé teszi, hogy már az új energetikai rendszereteket használhassátok. Ez az energetikai újraindítás erőteljes tisztulási és gyógyulási folyamatokkal járhat. Ennek okán nagyon sokan extra fáradságot élnek át, mások influenzaszerű tünetekkel vagy betegséggel küzdenek most, ami az energetikai megtisztulást segíti, és arra irányítja tudatos jelenléteteket, hogy csak magatokra és a testetekre figyeljetek.

 

Most nagyon fontos, hogy tudatosan a magasabb rezgésű szívbéli érzelmek frekvenciájára hangolódjatok, mivel az új energetikai rendszer, a szeretet ötödik dimenziós minőségén keresztül érhető el.

 

Minőségi emelkedés alatt álltok fizikai szinten, átemelitek az anyagi testeteket az új frekvenciára.

 

Másrészt hozzájárultok a földi átalakuláshoz azzal, hogy lehorgonyozzátok az új energiákat a kollektív energetikai mezőkbe. Leföldelitek és beépítitek az új minőségeket, és ez hatalmas feladat. Hamarosan meg is fogjátok tapasztalni, hogy az erőtök nagyobb hatóerővel bír és sokkal eredményesebben fogtok tudni teremteni ebben az új energiában.

 

Hosszú ideig készültetek erre a váltásra, hatalmas átalakuláson mentetek keresztül. Átértékeltétek az életeteket, elengedtétek a múltat, elhagytátok ego-személyiségetek azon részeit, amelyek nem szolgálják az új önvalótokat. A mögöttetek álló időszakban megannyi csodás átalakulás történt bennetek, tudatilag és lelkileg is.

 

Most pedig a tavaszi nap-éj egyenlőséggel induló új ciklusra készültök fel, az újjászületésre.

 

Az energetikai áthangolás február 27.-i Teliholddal indult el, és megnyitotta az átalakulás és váltás folyamatát, amely 21 napig tart és tavaszi nap-éj egyenlőség idején teljesedik ki. Ekkor fogtok belelépni az új élet kapuján.

 

Addig is drága szeretet testvéreink, használjátok ki ezt a rendhagyó időszakot arra, hogy tudatosan felkészültök a csodákra.

 

Legyetek minél többet a természetben. Örömteli és lélekemelő dolgokkal foglalkozzatok. Tudatosan vonjátok ki a figyelmetek energiáit a harmadik dimenziós világból és emelkedjetek.

 

Veletek vagyunk és nagyon szeretünk Benneteket

 

Plejádi fénytestvériség

 

 

Közvetítette: Aysha