Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Energia hírek

2019-10-30

A felerősödött geomágneses tevékenység hatással lehet a fizikai, emocionális és csakra testünkre

föld felemelkedés medi.jpg

Kép forrása: pinterest.com

 

Energia hírek:

 

Erősödő Nap/Schumann aktivitás, amint összeomlanak az idővonalak
by Jelelle Awen 2019 október 29.

 

Felerősödtek a Schumann/Gaia rezonancia energia hullámok az elmúlt 3 nap során és ez október 27-én kezdődött.


Ezek a magasabb adatok akkor érkeztek, amikor nagy sebességű Nap szelek fújtak (egészen 600 km/sec sebességgel) és alacsonyabb osztályú geomágneses viharok törtek ki október 24 és október 28 között.
Arra számítanak, hogy a szél sebessége ismét nőni fog október 30-31 között, mivel egy új lyuk keletkezett a Nap felszínén.
Van ezen kívül egy gyenge, lassan mozgó korona tömeg kilövellés is, ami elhagyta a Nap felszínét néhány nappal ezelőtt, ami néhány Aurórát fog létrehozni ma és holnap, viszont valószínűleg nem okoz geomágneses vihart a spaceweather.com adatai szerint. Ezek a kilövellések mások, mint a Nap villanások, amelyek a Nap foltokból származnak, mivel ezeknek hosszabb időre van szükségük, hogy elérjék Gaia atmoszféráját.


A felerősödött geomágneses tevékenység hatással lehet a fizikai, emocionális és csakra testünkre, méghozzá különböző és egyedi módokon.

 

Vannak, akik rendkívül élesen érzik ezeket és nagyon széles ezen élmények tartománya. Vannak, akik nagyobb mértékben elfáradnak fizikailag illetve aluszékonnyá válnak, konkrét fájdalmat és kényelmetlenséget éreznek, hányingert, szédülést stb. Mások erőteljesebb kundalini késztetést, boldog állapotokat, Egység tudatosságot és hasonlókat élnek át. Vagy az is lehet, hogy a két állapot között ingadoznak.


A lényeg az, hogy ezek az energiák, amelyeket a Nap közvetít felénk, a folyamatos emelkedési és ébredési folyamatunk kulcs összetevői. Az a céljuk, hogy szent masculin beavatásokat nyújtsanak a masculin vonásainkhoz bennünk és az egyéb közösségben. Ezek az energiák segítenek abban, hogy frissítsük a masculin részünket a kifejeződésének a következő evolúciós fázisába, a férfi uralomból a királyi partnerségig és, hogy megtisztítsák a régit. Ezek a Nap tevékenységek kiválthatják azt, hogy nagyobb mértékben érzitek a belső masculin vonásaitok sérülését, valamint jobban érzitek azon testrészeiteket (mint pl. a belső, védő, kapuőr, belső, bűntető), amelyek sérülései mind a nők, mind a férfiak tekintetében megtalálhatók.


Az energiák e konkrét megerősödése, amely a 10/10-es és 11/11-es kapu között érkezik úgy tűnik, hogy összekapcsolódik az idővonalak összeomlásával és azok felmerülésével, amelyek az Új Gaia/Új Föld/Új Lemúria 2020-as idővonalhoz horgonyzódnak. Amint lezárjuk a 2019-es rendkívül sok átmenetet tartalmazó évet, melyben oly sok 9-es energia zárul le, belépünk a 2020 által felkínált nyílt lehetőségekbe.
Ez olyan érzés, amikor egy idővonal összeomlik életünk nagy változásai és átmenetei során, mint pl. földrajzi változások, társ kapcsolati lezárások, karrier változások, jelentős érzelmi mozgások, fizikai betegségek/műtétek (melyből mostanában nagyon sok van!), halálesetek, átmenetek a szeretteink és kedvenc állataink részéről stb…


Az idővonalak összeomlása lehet olyan érzés, mint amikor az ember válságot él át, fontos dolgot elveszít vagy összeomlik. Igen nagy szükség lehet a gyászra, az elengedésre és a történtek érzelmi feldolgozására.


Az erősödő emelkedés aktuális fázisában az idővonal összeomlások gyakran olyankor történnek, amikor az új 2020-as idővonalak belépnek a mezőnkbe. Gyakran úgy történnek meg, hogy az új idővonal beérkezhessen. Ez egy keserédes élmény.


Úgy nevezném, mint amikor „hamu” van a levegőben, miközben „konfetti” is hullik. Ezt elég felkavaró lehet megemészteni érzelmileg, amikor az ember elkezd ráhangolódni arra a szeretetteljes örömre, amit érezhetünk a 2020-as idővonalunk kapcsán. Jönnek a kreatív impulzusok, a szenvedélyes látnoki pillanatok, annak az átélése, hogy mélyebb intimitást tapasztalunk meg másokkal.


Az isteni esszenciátok ezen magasabb szintű idővonal pillanatai és élményei lehetővé teszik számotokra, hogy részt vegyetek benne, majd magatok mögött hagyjátok az idővonal összeomlásokat.

 

Könnyebben meg tudjátok így érteni, hogy miért omlanak össze az idővonalak és együtt tudtok működni velük ahelyett, hogy ellenállnátok nekik. Láthatjátok, hogy veletek történnek ezek és nem ellenetek. Több hálát tudtok érezni mindazért, ami van, majd el tudjátok azt engedni és tovább tudtok lépni még akkor is, ha nagy vágyat éreztek mindaz iránt, ami érkezik.


Sok szeretetet kívánok nektek, amint ezen magasabb szintű energiák felé közeledünk, melyek behozzák az újat, mialatt összeomlik a régi.

 

shumi.png

Kép forrása: pinterest.com