Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

PARADIGMAVÁLTÁS

2023-10-13

Az alacsonyabb tudatossági szinten lévő részek fény általi feloldása

MEDI ÚJ 1.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

PARADIGMAVÁLTÁS IDŐSZAKA

 

Emberi kollektív színt:

 

A Föld rezgésszintje óriási mértékben emelkedik, aminek eredménye, hogy rengeteg eddig alvó lélek ébred fel. A világban zajló kaotikus események, létbizonytalanságot, közfelháborítást, agressziót és félelmet váltanak ki a tömegekből. Az emberi kollektív tudat nagyon sok düh és feszültség energiát generál.

 

Most fontosabb, mint bármikor, hogy mindazok, akik az isteni fényerőt képviselik szeretetet és békét sugározzanak és tartsanak fent a világban.

 

Intenzív kozmikus sugárzás árad a Napon keresztül

 

A Napon keresztül nagyon erőteljes kozmikus sugárzás bombázza a Földet, ami miatt az érzékeny emberek igen furcsán érezhetik magukat. Szédülés, furcsa fejnyomás, homályos látás, tér-idő érzékelésének zavarai jelentkezhetnek. Az emberek rendkívül feszültek és ingerültek lehetnek a környezetükre, ami miatt sok harag, türelmetlenség és konfliktus keletkezhet az emberi kapcsolatokban. Fontos, hogy átlásd a helyzeteket, és ne bonyolódj a generált drámákba.

 

Rendszeres meditációval tarts magad egyensúlyban, hogy az energiarendszered és a tudatod integrálhassa a magasabb rezgési frekvenciát.

 

Tudatalatti lomtalanítása és érzelmi terhek oldása

 

Az energetikai szintemelkedés miatt, tudatilag és érzelmileg is átalakultok, ezért mindazon terhek és negatív gondolati csomagok, amelyek alacsony szinten tartanak benneteket, ki kell hogy oldódjanak az energiarendszeretekből. Nagyon sok régi fájdalom és negatív energia szabadulhat fel a tudatalattiból, főleg éjszaka, ami eléggé kifáraszthat benneteket, ezért napközben fáradtak és kimerültek vagytok.

 

Nagyon fontos, hogy legyetek türelmesek magatokkal és másokkal ezen átalakulás időszakában és pihenjetek annyit, amennyit csak tudtok.

 

Felerősödött lelki és érzelmi fájdalmak

 

Érzelmi és lelki fájdalmak, karmikus sérülések kerülhetnek a felszínre, amelyeket ideje elengedni és feloldani. Sejt szintű tisztulások és oldások miatt a fizikai fájdalmak, kimerültség és levertség is nehezítheti a mindennapokat. Elalvás előtt meditációban szólítsátok meg angyalaitokat, szellemi vezetőiteket és égi segítőiteket, hogy bocsássanak rendelkezésetekre tisztító és átlényegítő energiákat, amelyekre a legnagyobb szükségetek van a jelen időszakban.

 

Ego fékek és önszabotázs programok

 

Amivel a legtöbb embernek, most meg kell küzdenie, az a saját árnyéka, alacsonyabb tudatszinten lévő önvalója, vagy egója. A feloldódó részek küzdenek az érvénybe maradásért, ezért az ego stratégiájának része, hogy visszahúzzon az alacsonyabb tudati szintre, ahol továbbra is fenntartható az önazonossága, amely a fájdalomból, félelemből, ítélkezésből, haragból, önsajnálatból és bűntudatból tartja fenn magát.  Az alacsonyabb tudatossági szinten lévő részek, fény általi feloldása, az önvizsgálat és a helyes döntések meghozatala által lehetséges. Amikor úgy döntötök, hogy felnőttök önnön magatok tisztább, szeretetteljesebb és bölcsebb valójához, el kell kezdenetek másképpen reagálni, a belülről feltörő és külvilágból jövő ingerekre, így paradigmát vált a tudatotok.

 

Tartsátok fenn a kapcsolatot a magasabb énetekkel, és integráljátok felsőbb önvalótokat, a mindennapi valóság szintjén.   

 

A nagy RESET

 

Törlődnek a régi programok, hiedelem minták, téves önazonosulások és téveszmék. A mentális testetekben rögzült régi szerepminták és gondolati sémák feloldódás és törlés alatt állnak, aminek eredménye, az, hogy sokszor azt érezhetitek, hogy összezavarodtok, nehezen tudtok reálisan gondolkodni, koncentrálni, néha még a beszéd is nehezetekre eshet. Ez a mentális szinten történő átalakulás miatt van. Meg kell tanulnotok kiüresedni, csendben ellazulni és el kell engednetek az egótok által kialakított világképet és régi önazonosságot. Ez az állapot addig fog eltartani, amíg sikeresen fel nem emelkedtek egy magasabb tudatossági szintre, ahol integrálhatjátok a felsőbb önvalótok azon részét, amelyet az emberi szintre immáron lehorgonyozható.

 

Átpréselődni a rostán

 

Kétségtelen, hogy a jelenben végbemenő átalakulás igen megterhelő, mindenki önmagához mérten kapja a következő szintre való felzárkózás leckéit és beavatásait. A felemelkedés nem a róla szóló információk által történik, hanem az emberi szint magasabb kvalitásába való átnemesítése által. A mérce magasabban van, mint amit eddig elértetek, és a következő szintre való felemelkedés megköveteli, hogy mindazon részeitek és életkörülményeitek, amelyek a régi paradigmába és alacsony tudatossági szinten tartottak benneteket átlényegüljenek.

 

A cél

 

A cél, hogy magasabb erkölcsi szinten, emelkedettebb tudatosságban, letisztultabb érzelemmel, nyitottabb szívvel létezzetek szeretetben és fényben, amit ti sugároztok ki a világba.

 

Az új Föld csak általatok születhet meg, de ahhoz előbb nektek kell újjászületnetek

testben-lélekben és szellemben.

 

 

 

Angyali áldással

Írta:Aysha