Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ÉREZZÜK AZ UTUNKAT!

2022-06-29

A konvergencia és a szétválás

 

medi tudat 113.jpg

Kép: pinterest

 

ÉREZZÜK AZ UTUNKAT!

 

A konvergencia és a szétválás

 

Annyi minden történik most, a beérkező energiák szinte megállás nélkül áradnak hozzánk. Kódokat kapunk, hogy megtestesítsük az új fényt. Észrevesszük a növekvő szakadékot köztünk és azok között, akik még mindig a régi világban „lógnak”.

 

Sokan pontosan ezért jöttünk ide, ami most történik a Földön és érezzük azt a növekvő elkötelezettséget, ami az általunk végzett munka miatt van. 

 

Koncentrálttá váltunk, megtartjuk az energiát és nem hagyjuk, hogy bármi elterelje a figyelmünket. Új módon lépünk kapcsolatba az ismerős és ismeretlen emberekkel is, mert új teret tartunk.

 

Van egy konvergencia és egy szétválás. 

 

A konvergencia mindazokkal az energiákkal való összekapcsolódás, amelyek beáramlanak hozzánk. Ez nagyon világossá teszi számunkra, hogy mit csinálunk és mi történik. (Összehangoltam cselekszünk, a Földön zajló energetikai eseményekkel ford.)

Mint sokan mások, én is megtartom ezt az új energiát, érzem ahogy formálódik és segít létrehozni valamit, amire egész életemben vágytam, de nem tudtam hogyan kell megvalósítani. 

 

Most megtanuljuk, hogyan kell ezt csinálni. A bensőnkben érzett béke gyökeret ver a körülöttünk lévő talajban, és egy békés világban élhetünk. Ezt a békét akkor is megtartjuk, amikor mások nem. Megtartjuk a harmóniát, a bizalmat, a szeretetet, és ezek növekednek az általunk tartott tér teremtett világában.

 

A beérkező energiák szinte megállás nélkül érkeznek. Kódokat kapunk és megtestesítjük az új fényt .

 

Az indulásnál tartunk. Egy új világ jön létre. Megvalósul és most mindenkinek az a feladata, hogy ezt irányítsa és terelje. Behozzuk, figyeljük, ahogy formát ölt, és tapasztaljuk ennek következményeit.

 

Ez a munka intenzív. Nincs más hasonló. Menet közben tanulunk.

 

Erős energiák jönnek be, isteni női kódokat hozva. Ennek az energiának a lehorgonyzása miatt a lábam csontjai annyira fájtak mostanában, hogy hajnali 2-ig nem tudtam aludni. És lelkileg láttam, milyen vakítóan erős a fény. Amikor valami ilyesmin megyek keresztül, azon tűnődöm, vajon ki érzi még ezt odakint. Másnap egy barátom azt mondta nekem, hogy a kutyái hajnali fél 1-kor felébresztették, hogy menjen ki a szabadba, amikor általában egész éjjel alszik. Egy barátjának kisfia azt mondta neki, hogy bizsereg a keze. Bizseregnek a kezei, lábai és az egész teste. Az unokatestvérével az általuk látott fénygömbökről és a szivárvány színeiről beszélgettünk. Jelenleg is van olyan érzés, mintha nyomás nehezedne a fülben és az orrban, ahogy rögzítjük ezeket az új igazításokat. Tehát az energia mindannyiunkra hatással van, még a szőrös barátainkra is.

 

Minél inkább megtestesítjük az új energiát, annál nagyobb kihívást jelent a régiben való működés, és ez egyre nyilvánvalóbbá válik. 

 

Most mentem el abba a boltba, ahol szívesen vásárolok, és mostanában úgy érzem, ez az üzlet lefelé halad. Sok alkalmazottat ismertem. Most már csak egy van, és azt mondta, hogy a személyzettel való bánásmód miatt gondolkodik a felmondáson. Az elmúlt hónapban elkezdtem korlátozni az ott töltött időmet, csak azokat a dolgokat szereztem be, amelyeket máshol nem találok. Ez pedig azért van, mert az üzletben már nem érzem jól magam, az energiái taszítanak. 

 

Manapság sokat dolgozunk az érzéseken – a dolgok érzésén. Vonz minket az, ami jónak tűnik és távolodunk attól, ami nem. Ez nagyon intuitív és az új irányítási rendszerünk része. Az egyik módja a társteremtésnek. Kivonjuk az energiát abból, ami már nem támogatja az elképzelésünket és máshová irányítjuk. Ezért most sok minden természetes módon történik. 

 

(Ez a szétválasztás folyamata miatt van, elhagyjuk azt, ami már nem jó számunkra. Nem akarunk vele összekapcsolódni, befogadni, energiát adni, fenntartani. Emberek, helyek, élet helyzetek, munkahelyek, étetek, káros szenvedélyek stb. ford megj. aysha)

 

Nem arról van szó, hogy ezt kigondoljuk vagy eltervezzünk, ez csak történik. Mi pedig azt tanuljuk, hogy mindezt megérezzük és közben megtartsuk egyensúlyunkat, középpontunkat, a körülöttünk lévő forgó szelek ellenére is, hogy ne térjünk le a belső béke állapotától.

 

Mindannyian kiválasztjuk a szintjeinket, azokat a frekvenciákat, amelyekben időt akarunk tölteni. Azok, akik ezt olvassák úgy döntenek, hogy megtartják a szívenergiát és lehorgonyozzák az új frekvenciákat a bolygóra. Ebben az időben mindannyiunkat arra hívnak, hogy összpontosítsunk. Azt kell tennünk, amiért itt vagyunk. Sokan úgy döntenek, hogy ebben segítenek és nagyszerű munkát végzünk. Ezért folytatni akarjuk, hogy megtestesítsük és megtartsuk a lehető legmagasabb frekvenciát.

 

 

 2022.06.30.

 

Írta: Terry Andrews

https://terryandrews.org/

Fordította: Aysha