Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Erős energiák érkeznek a Napból

2019-02-26

Egy Napvihar van úton bolygónk felé február 27-én éri el bolygónkat

Föld a fényben.jpg

Kép: Pinterest.com

 

Egy Napvihar van úton bolygónk felé a Nap felszínén található koronális lyuknak köszönhetően, nagy sebességű Nap szél kiáramlást eredményezve.

 

Ezek a szelek most a naptól a Földig terjedő 93 millió mérföldre haladnak olyan sebességgel, amely óránként elérheti a 2.000.000 mérföldet, és a plazma várhatóan szerdán, február 27-én éri el bolygónkat, ami egy geomágneses vihart okoz kb. 2-3 napig. (Azok, akik nagyon érzékenyek, már érzik a hatásait.)
A Nap vihar csúcspontja alatt (február 27-28.) valószínűleg átmeneti reflexiós/visszatükröződési időszakokat tapasztalunk, és gyakran észreveszünk déja vu szerű pillanatokat, intenzív érzelmi hullámokat, nosztalgiát, élénk álmokat vagy rémálmokat.

 

Ugyanakkor támogatja a szervezetünk a régi emlékek, stagnáló érzelmek megtisztulását és feldolgozását, így túljuthatunk a fájdalmon és elérhetjük valamint fenntarthatjuk a békés állapotot.

 

Amikor egy koronális lyuk megnyílik, a mágneses Napszél kirobban, elhagyja a Nap felszínét, és az űrbe kerül. Az erősen feltöltött szélplazma szabadon úszó elektronokat tartalmaz, amelyek szétszórják a napfényt, megküzdenek a Föld mágneses mezejével (vagy védő buborékával), ami észrevehető súrlódást okoz a Földön. A frekvencia megszakítása áramhálózati ingadozásokat, zavarokat okozhat a navigációs rendszerekben, a nagyfrekvenciás rádióhullámokra gyakorol hatásokat, a Föld körül keringő műholdak esetleges károsodását okozhatja, valamint a tengerparti emlősöknél zavarodottságot, mivel a belső iránytűjük kikerül a szinkronból.

 

Tanulmányok azt bizonyítják, hogy az állatok érzékelik a változásokat a Föld mágneses mezejében, és hozzájuk hasonlóan az emberek zavartságot érezhetnek, ill. aurájuk magasabb rezonanciáját, különösen azok, akik nagyon érzékenyek az energiára.


Bár a Föld védő magnetoszférája képes megvédeni minket a napsugaraktól, a Föld mágneses pólusainak mozgása miatt ez gyengül, ami azt jelenti, hogy sokkal érzékenyebbé válunk a Nap energia viharaival kapcsolatosan.

 

A Napviharok sejt szinten ébresztenek bennünket és sajátosan hatnak ránk.

 

Képesek olyan pozitív vagy negatív személyes átalakulásokat okozni, hogy meg tudjuk lovagolni és túléljük őket az aktuális érzelmi, mentális és fizikai egészségi állapotunk szerint.


Bármi, ami a sejtmemóriáinkban megmarad, a múltban még nem feldolgozott trauma miatt a felszínre emelkedik, így végül meggyógyulhat és megtisztítható a szervezetünkből. Ha pozitív, elismerő és optimista gondolkodásmóddal fogadjuk ezt a vihart, áthaladunk a régi viselkedési mintákon, megtanulunk jelentős tanulságokat, és olyan frekvenciákon vibrálunk majd, amely lehetővé teszik számunkra, hogy bevonzzuk és fogadhassuk mindazt, amit remélünk.

 

A Napviharok deszinkronizálják cirkadián ritmusunkat, mely nem más, mint az alvási és ébredési periódusaink belső vezérlő biológiai ébresztő órája. Mivel a Toboz mirigyre ez az elektromágneses aktivitás befolyással bír, a melatonin szint növekedését eredméyezi - ezáltal megzavarja az alvási periódusunkat és befolyásolja az intuíciónkat.

 

Eredményezhet fokozott intuíciót és lelki tudatosságot.

 
Ezek a viharok közvetlen hatással bírnak az idegrendszerünkre, ami miatt idegességet, óvatosságot és ugyanakkor szokatlan bátorságot is érezhetünk, és mintha az adrenalint is a „harc vagy menekülés” módban futtatnánk. Amikor ezek előfordulnak, úgy érezzük össze zavarodtunk, vagy elsodortak magukkal az események és nem tudjuk miért történik mindez. Azt is megfigyelhetjük, hogy érzékszerveink olyan magas fokon készültségben állnak, hogy minden amit hallunk, érzünk, látunk hangosabb, intenzívebb, élesebb, világosabb, élénkebb, mint a normál állapot. A napenergia megváltoztatja a véráramlást, fokozza az adrenalin termelést és hatással van a vérnyomásra is.

 

Ezek a viharok hatalmas hatással bírnak érzelmi, szellemi, lelki és fizikai egészségi állapotunkra vonatkozóan.

 

A fokozott szorongás, a depresszió, a fáradtság és az idegesség csúcsai egybeesnek a szoláris aktivitással.


A hatások olyan szélsőségesek lehetnek, hogy sokan, akik nagyon érzékenyek rá, úgy érezhetik magukat, mintha új valóságba léptek volna, és a régi, elavult gondolatok, érzelmek és hiedelmek a hátuk mögött maradnak. Az átalakulás olyan erőteljes lehet, hogy az embereket arra kényszerítheti, hogy bármilyen diszfunkcionális kapcsolatot vagy dinamikát végleg elhagyjanak, ami számukra fájdalmat okoz vagy romboló jelleggel bír.


Ugyanakkor ezekről az időszakokról ismert, hogy megújult energiával, korlátlan lehetőségekkel, magasabb bölcsességgel, a szeretet és a bölcsesség megnövekedett szintjeivel teljes, tudatos ébredést tudunk megtapasztalni általuk.

 

Az embereket a Nap táplálja, látja el erővel ekkor és megajándékozza őket a tudatos tudatossággal és szabad akarattal, ezért a bolygón élő minden ember rendelkezik a képeséggel, hogy elmozduljon gondolkodásában, és érzékelje önmagát a minden létezés középpontjaként, megtartva a káprázatos manifesztációs és kreatív erőket. Ezek a manifesztációs képességek aktiválódnak a Napviharok idején, így bár sokan óvatosak, amikor hallanak a Napviharokról, valójában ezek rendkívül előnyös időszakok, és nagymértékben javíthatják életünket, segítik fejlődésünket, amikor érzelmileg és szellemileg felébredünk, és megváltozunk.


Amikor teljesen megértjük, hogy a Nap fénykódjai behatolnak testünkbe az ősi bölcsességgel és tudással, és lehetővé teszik a magasabb birodalmakhoz való igazodást, elkezdjük kihasználni azt a képességünket, hogy olyan életet hozzunk létre, amely igaz a lelkünk hívására.

 
Ahhoz, hogy a legmagasabb szinten legyünk képesek manifesztálni, először ki kell egyensúlyoznunk az elektromágneses frekvenciáinkat; a szívünk és az elménk egyaránt harmonikusan kell hangolódjon és rezonáljon ugyanazokkal a vágyakkal.


Amikor nem vagyunk tisztában azzal, hogy Nap vihar van éppen, és tudatosságunk megpróbál frissíteni, könnyen zavarodottá és érzelmileg kiegyensúlyozatlanná válhatunk, mintha egy hullámvasúttal utaznánk mélységeken és magaslatokon, a figyelem középpontjába kerülő személyes adataink állandó áramlása végett.

 

Ezért elengedhetetlen, hogy tisztában legyünk az univerzumban zajló tevékenységekkel, hogy felkészülhessünk ezekre a kihívásokkal teli időszakokra, és így meglovagolva őket, kiaknázhatjuk az általuk nyújtott lehetőségeket és jelentős lélek emelkedést érhetünk el.


A Napviharok idején a fény energia tömegei szivárognak be a Föld légkörébe, elnyeli azt, és serkentőleg hat, ezért azt vehetjük észre, hogy mind a sajátunk, mind a körülöttünk élők energiája rendkívüli mértékben megnő: ez pedig extra ingerlékenységet, érzékenységet, szorongást, fáradtságot, lebegést vagy stresszes állapotot okoz. Ez valószínűleg annak a ténynek köszönhető, hogy jelenleg az erős elektromágneses energiákat kibocsátó Napviharok közepén vagyunk.


Ez hasonlít a felemelkedéssel járó influenza szerű tünetekhez, amely akkor következik be, amikor valaki intenzív ébredési időszakon megy keresztül, és testük áthalad a fizikaitól a fény test felé.


Úgy gondoljuk, hogy a geomágneses aktivitás alatt és után felénk áradó fény kibocsátások lehetővé teszik számunkra, hogy gyorsan emelkedjünk a felemelkedés útján, ami viszont az alábbi tünetek valamelyikének vagy egyidejűleg többségének megjelenésével járhat:

 

 1. Általános és nyomásszerű fejfájás, általános fájdalom, gyomor tájéki fájdalom (a solar plexus területén)
2. Bőr szárazsággal egybekötött belső hőség érzet (azt szoktam mondani sütök belülről-de nincs láz, viszont hidegrázás kísérheti), szédülés és hányinger
3. Nehézségek az összpontosításban, zavartság, az emlékek átmeneti elvesztése, a dolgok elfelejtése, a „ködös elme”.
4. Intenzív éhség vagy szomjúság.
5. Extrém fáradtság, kimerültség, energiahiány, álmatlanság, zavart alvási minták és intenzív álmok, vagy rémálmok.
6. Ingerlékenység, frusztráció, pánik, szomorúság, idegesség, harag, aggodalom, félelem, bánat, szorongás, stressz és túlterheltség érzése.
7. Magasabb tudatosság, fokozott intuíció, előjelek.
8. Influenza szerű tünetek, fül csengés és fájdalom
9. Minden élet elismerése és tiszteletben tartása
10. Szinkronicitás: bizonyos szám minták ismétlődése
11. Mások energia mezejének tudatosabb észlelése, fokozott érzékenység a negativitással szemben, kilépés a drámai helyzetekből, a konfliktusok elkerülése
12. Már nem erőltetünk semmit, elengedünk mindent, hagyjuk az áramlást szabadon áramolni, elhagyjuk a hátráltató dolgokat.
13. Igény az egyedül töltött időre, befelé fordulás.

 

A geomágneses viharok olyan intenzív átalakulási időszakok, amelyek ébredéseket hozhatnak létre, és újra összekapcsolhatnak bennünket a belső és külső egyetemes tudással és bölcsességgel.

 

Annak érdekében, hogy rezgésünket felemeljük ezzel a magasabb energiával, meg tudjunk küzdeni a Naptevékenység hatásaival, pihenjünk, ha erre lehetőség van eleget, figyeljünk a szervezetünk jelzéseire, valamint

 

 1. Igyunk bőségesen szűrt vízet
  2. Vegyünk sós kádfürdőt
  3. Meditáljunk és maradjunk tudatában a visszatérő érzéseknek és gondolatoknak
  4. Kerüljük a koffeint és az alkoholt
  5. Töltsünk minél több időt a természetben
  6. Fogyasszunk magas rezonanciájú ételeket: zöldségek, gyümölcsök
  7. Emlékezzünk önmagunkra, mint részei az univerzum energia egészének és hogy a tudatos gondolkodás és a szándék azonnal megváltoztathatja a gondolkodásunkat és érzésünket.
  8. Lélegezzünk mélyen, bocsássunk meg, engedjünk el és adjuk át.
  9. Gyakoroljuk a kedvességet, együttérzést, elfogadást és empátiát.
  10. Legyünk tisztában az ismétlődő gondolatokkal és érzésekkel.
  11. Ha lehetséges, ideiglenesen kapcsoljuk ki a technológiákat, és bármit, ami energikusan mérgező vagy lehúzó.

 

 napvihar.jpg

 Kép:Pinterest.com