Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ERŐS FOTON FÉNY BEÁRADÁSA ZAJLIK

2022-07-21

A RÉGI STRUKTÚRÁK SZÉTBONTÁSA

medi tudat központi nap.jpg

 

Nagyon erős hatású foton fény beáradása zajlik.

 

 Az idővonalak összeomlanak, lehet, hogy elkezded megtapasztalni, hogy felvillannak az évekkel ezelőtti dolgok, emlékek arról, hol voltál vagy mit tettél... nem feltétlenül trauma jellegűek, hanem egyszerűen furcsa emlékek... olyan, mint egy életértékelés, mivel minden szétesik, és az idővonalak párhuzamos valóságai közötti fátyol feloldódik. Ez a nagy hatású multidimenziónális fény a test régi struktúráinak szétbontására és a sejtjeink kristályosítására irányul, és hatással van valamennyi finom testünkre is.

 

Az energiák különféle méregtelenítő tüneteket okozhatnak, mivel lebontják mindazt, ami túl sűrű a bolygó új rezgési sebességéhez és a sejtjeinkben generált frekvenciákhoz. Lehet, hogy influenzaszerű tüneteket, fejfájást, izomfeszültséget, sőt fájdalmakat is érezhetsz a csontszerkezetben és az ízületekben. Fényesebb verzióra vált és transzmutálódik a test, mivel minden sűrű és merev szerkezet, amely nem kompatibilis az új föld rezgési sebességével, gyorsul.

 

Tehát ez az átalakulási folyamat nagy fokig felgyorsult a sejtekben és DNS-ben.

 

Ha rosszul vagy és fájdalmaid vannak kérd meg felsőbb énedet, hogy igazítson az új energiákhoz,és ha szükséges "lassítsa le" a folyamatot, ez bizonyos esetekben segít. A felsőbb éned ügyes ebben, csak kérned kell. Pihenj sokat, igyál sok vizet, mivel a víz kiváló vezető a méreganyagok és a sűrű energiák kitisztításához és kimosásához a szervezetedből. Lehet, hogy szellemi ködöt, dekoncentrációt, szédülést, hányingert vagy érzelmi sebezhetőséget érzel. Nagyon mélyről érkező (besűrűsödött) érzelmek és traumák kerülhetnek a felszínre, hogy felszabaduljanak a testedből, ahogy a tested átalakul egy fényesebb változatába. Egyszerre fogod megtapasztalni a boldogság és az öröm emelkedett állapotait, ami a valódi természeted és létállapotod, az új földi „otthon” sávszélességi frekvenciájában.

 

A földelés a legfontosabb... egyébként hajlamosak vagyunk elhagyni a testet, amikor fizikai és érzelmi fájdalmak vannak bennünk, vagy akkor is, amikor régi traumák kerülnek a felszínre. Győződj meg róla, hogy földelt légy, folyamatosan jelentkezz be, ha időről időre elszállsz, mert gyakran úgy csúszunk ki a testből, hogy észre sem vesszük, mert elvonja a figyelmünket a fájdalom vagy a nyugtalanság.

 

A központi idegrendszer is túlterheltnek érezheti magát a nagy energiák miatt.

 

Menj ki a természetbe, földeld le magad, járj mezítláb, vagy csak ülj és feküdj a földön, ússz vagy legyél víz közelében, szólítsd meg az elemeket és az Anyaföldet, hogy tisztítson meg és hozzon egyensúlyba. Annyira fontos most kapcsolatba lépni az anyafölddel, és így mérhetetlen nagy támogatást kaphatsz a tisztításban és a méregtelenítésben is.

 

A legfontosabb, hogy legyél jelen abban, ami a szent szíved teredben VAN, és ne engedd meg magadnak, hogy a fej/ego/elme térbe lépj, mert az eltávolíthat téged, kihozhat a forrással és a felsőbb éneddel való összhangból.

 

Tarts szünetet, lazíts és szánj időt a TUDATOS légzésre.

 

Amikor tudatosan lélegzel, koncentrálj arra, hogy magadba vedd a forrás fényét és töltsd meg lényed minden sejtjét lábujjaidtól a korona csakráig. Győződj meg róla, hogy nem lélegzel felszínesen... csinálj hasi légzést. A légzés segít földelni és kiegyensúlyozni az energiát, táplálja és harmonizálja minden sejted.

 

Napról napra egyre nagyobb sebességgel haladunk, ahogy a fény magasabb frekvenciái beérkeznek a bolygóra. A tizenegyedik órában járunk, a bolygórácson belül a dolgok radikálisan változnak, a bolygó visszaáll a galaktikus rendbe és odaadja magát ennek a nagyszerű átalakulásnak. Minden bolygótest, csillag és galaxis összekapcsolódik és hatással van egymásra.

 

Legyél semleges szemlélő, ne ess bele a pszicho-kivetítésekbe, füst és tükör hologramokat vetítenek a valóságodba...

 

Maradj középpontban a belső szentélyedben, amely 0-pontba igazít. Légy figyelmes és szorgalmas, hogy ne táplálj semmilyen negatív gondolati hurkot vagy külső figyelemelterelést.

 

Ne feledd, hogy nem te vagy a történeted, és az egészséges döntések meghozatala a saját felelősséged... mások hibáztatása, az ujjal mutogatás csak elajándékozza az erődet.

 

Meg tudod csinálni. Szeretve vagy, emberi alakban sugárzó fénylény vagy, emlékeztesd magad erre, bármi is történik a külvilágban.

 

Örök fény vagy, mely hegyeket képes megmozgatni. Lélegezd be ezt a tudást minden lélegzetvétellel.

 

Az élet minden pillanatban újra kezdődik.

 

Légy hálás, függetlenül attól, hogy milyen a jelenlegi helyzeted. A hála mindent megváltoztat a legmagasabb és legfényesebb verzióra hangol.

 

Érezd ezt, Így LEGYEN.

 

 

2022.07.21.

Grace Solaris

Fordította: Aysha