Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Az Égi Fehér FényLények üzenete

2019-03-27

Erősítsd meg az isteni énképedet

égi lények.png

Kép: Pinterest.com

 

 

Erősítsd meg az isteni énképedet

 

Az Égi Fehér FényLények üzenete

 

Mi az Égi Fehér Lények jóindulatú szeretetet és áldást küldünk Nektek. Azért jöttünk el most, az emelkedésnek eme fontos időszakában, hogy emlékeztessünk benneteket azon küldetésetekre, hogy friss, erőteljes és intim kapcsolatot ápoljatok a Teremtővel.

 

Ezen időszak minden energiája, minden emelkedési letöltése és minden aktiválása arra irányul, hogy támogasson titeket abban, hogy megvizsgáljátok kik is vagytok teremtőként, és megnézzétek a kommunikációtokat és a kapcsolatotokat a Teremtővel, valamint azt is, hogyan tudjátok manifesztálni a Teremtő kifejezését magatokban.

 

Ez egy nagyszerű időszak az egyszerűség számára és mi pedig az Égi Fehér Lények meghívunk benneteket arra, hogy a Teremtőnek az egyszerűségről (letisztultságtól) szóló rezgését bele szőjjétek a létezésetek minden egyes területébe, mind fizikai, mind pedig spirituális értelemben.

 

Most nem annak van itt az ideje, hogy túl bonyolult dolgokat próbáljatok teremteni, gondolni és manifesztálni. Hogyha azt találjátok, hogy egy helyzet, egy élmény túl bonyolult vagy túl kihívó, lehetetlennek tűnik vagy túlfeszít benneteket, akkor hívjátok magatokhoz a Teremtő egyszerűség energiáját annak érdekében, hogy ez lehorgonyozódhasson a lényetekben. Hagyjátok, hogy az egyszerűség átjárja az elméteket, különösen ahhoz, hogy segítsen egy új tisztánlátáshoz, egy új kapcsolathoz a Teremtővel és egy új létformához és egy új megoldáshoz ebben a helyzetben.


Egy nagyszerű gyakorlat az, hogy ha behívjátok az energiáinkat az Égi Fehér Lényekét ahhoz, hogy földeljétek magatokat és lecsatornázódhassunk a teljes lényetekbe. Érezzétek és nyugtázzátok a támogatásunkat.


Majd mondjátok ezt:


„Én behívom a Teremtő energiáját és az egyszerűség dimenzióját, hogy az egységre lépjen a teljes lényemmel. Hadd legyek az, akire az egyszerűség energiája isteni szinten hat, és megteremti a békét, a harmóniát és a tisztánlátást a lényem és az életem minden területén. Teljesen megadom magam a Teremtő egyszerűségének, a gyógyító rezgéseinek. Azáltal, hogy ezt teszem, nem csak azt fogom megtapasztalni, hogy az elmém teljesen tiszta, hanem azt is, hogy mélyebb egységbe és kapcsolatba lépek a Teremtővel. Köszönöm.”

 

Élvezd a Teremtő jelenlétét és az egyszerűség tapintatosan pulzáló rezgéseit addig, ameddig csak jólesik.

 

Az isteni énképetek

 

Amikor hozzáfértek, majd pedig magatokévá teszitek a Teremtő egyszerűség energiáját, akkor teret teremtetek a lényetekben, az elmétekben, a valóságotokban ahhoz, hogy kapcsolatba lépjetek az isteni énképetekkel. Az isteni énképetek az, ahogyan önmagatokra tekintetek oly módon, ami korlátlan, határtalan és illúzióktól mentes. Ez a Ti esszenciátok, a kapcsolatotok a Teremtővel, és az, ahogyan a Teremtőt kifejezitek.

 

Az isteni énképetek arról szól, hogy teljes mértékben tisztában vagytok a Teremtővel való egységetekkel és egyesülésetekkel, valamint azzal is, hogy milyen mérhetetlen mértékben támogat benneteket a Teremtő folyamatosan.

 

Az isteni énképetek túlmutat a személyes és az emberi énképeteken. Ez állandóan fejlődik és változik, ahogyan egyre inkább eggyé váltok a Teremtővel. Még ha csak egy pillantás erejéig is meg tudjátok ragadni az isteni énképeteket, az mélyen inspiráló hatású lehet, és egyben megvilágosító is. Az, hogy hozzá fértek az isteni énképetekhez, lehetővé teszi számotokra azt, hogy felismerjétek mindazt, amire képesek vagytok, szent lényként és a Teremtő kifejeződéseként.

 

Megengeditek magatoknak azt, hogy mindannak a visszatükröződésévé váljatok, ami a Teremtő és megvizsgáljátok, megértsétek ezt a visszatükröződést a Földön.

 

Ahhoz, hogy támogassuk azt, hogy megéljétek az isteni énképeteket, mi az Égi Fehér Lények szeretnénk megosztani veletek egy invokációt, ami elsősorban megtisztító erőként hat, és segít abban, hogy megerősítsd az elhivatottságodat, hogy kapcsolatba lépj az isteni énképeddel.

 

Hozzáférés az isteni énképetekhez

 

„Most megnyitom magam és készen állok a lényem minden szintjén tudatosan és nem tudatosan, hogy még nagyobb mértékben felébredjek a Teremtő rezgésére és a saját magamban való megtestesítésére. Most nyitva vagyok és készen állok a lényem minden szintjén tudatosan és nem tudatosan, hogy összehangoljam a hitrendszereimet és a manifesztációikat a Teremtő lehető legtisztább rezgéseivel.

 

Én most kifejezem annak a tudatos elfogadását, és a tudatos vágyamnak azt a tudatos észrevételét, hogy mélyebb kapcsolatba kívánok lépni a Teremtővel.


Meghívok minden lényt és lelket, akik tiszta szeretetből áll, vezetőket, emelkedett mestereket, angyalokat, arkangyalokat, isteni lényeket és természeti lelkeket, hogy támogassanak engem e csodálatos felébredésben, amint tudatosam összeolvadok az isteni Teremtővel.


Most készen állok és úgy döntök, hogy elengedem a személyes énképemet önmagamról, elengedem az emberi korlátozott képemet önmagamról, kitörlöm mindazon programozást és energetikai korlátot, ami a továbbiakban nem szolgál engem.

 

Úgy döntök, hogy elfogadom és tudomásul veszem az isteni énképemet korlátlan és kibővült tudatosságával, energiáival és beteljesítő örök szeretetével.


Készen állok és úgy döntök, hogy kitörlök minden gondolatot, érzést, teremtést és programozást, ami a korlátozott tudatossággal és a korlátozott elmével kapcsolatos és amit ezek teremtettek.
Úgy döntök, hogy elfogadom és tudomásul veszem az isteni énképemet a korlátlan és kibővített tudatosságával, energiáival, és beteljesedő örök szeretetével.
Készen állok arra, és úgy döntök, hogy kitörlök minden hiedelmet, ami a szükséget, a szenvedést, a fájdalmat és a félelmet energetizálják és teremtik a valóságomban és a lényemben. Úgy döntök, hogy elfogadom és tudomásul veszem az isteni énképemet a korlátlan és kibővült tudatosságával, energiáival és beteljesedő örök szeretetével.

 

Most készen állok és úgy döntök, hogy kitörlök minden hitrendszert, ami megformázza és megteremti azt, hogy elfogadjam, hogy bármilyen szempontból különálló vagyok a Teremtőtől.

 

Úgy döntök, hogy elfogadom és tudomásul veszem az isteni énképemet a korlátlan és kibővült tudatosságával, energiáival és beteljesedő örök szeretetével.


Most készen állok és úgy döntök, hogy kitörlök minden hiedelmet és a rezgéseiket, amelyek azzal kapcsolatosak, hogy nem vagyok méltó arra, hogy kapcsolódjak a Teremtőhöz és teljes mértékben át is éljem Őt. Úgy döntök, hogy elfogadom és tudomásul veszem az isteni énképemet a korlátlan és kibővült tudatosságával, energiáival és beteljesedő örök szeretetével.


Most készen állok és úgy döntök, hogy kitörlök és lezárok mindenféle hitetlenséget a Teremtővel és önmagammal kapcsolatosan mindörökre.


Úgy döntök, hogy elfogadom és tudomásul veszem az isteni énképemet a korlátlanságával, kibővült tudatosságával, energiáival és beteljesedő örök szeretetével.


Most készen állok és úgy döntök, hogy kitörlöm az isteniségem gyenge visszatükröződését. És úgy döntök, hogy úgy fogok létezni innentől, mint az istenség erőteljes, tudatos visszatükröződése, amely a Teremtő szeretetével van teli.
Úgy döntök, hogy elfogadom és tudomásul veszem az isteni énképemet, a kibővült energia tudatosságával, energiáival és beteljesedő örök szeretetével.


Tudatosan úgy döntök, hogy kapcsolódok, és elfogadom és megteljesítem a Teremtőt.

 

Hiszek a Teremtőben, a lelkem és az isteni énképem jelenlétének az erejével. Úgy döntök, hogy elfogadom a Teremtő megvalósulását magamban és a valóságomban, erőteljes és intenzív belső erővel, hittel és tudással. Igazából elfogadom a szabadságot, azon nagy kiterjedt forrásból, ami önmaga a Teremtő.


Én most felismerem a saját belső hitemet, tudásomat és megerősítem az isteni kapcsolatomat a Teremtővel.”

 

Szánjatok időt arra, hogy együtt üljetek az isteni énképeitek jelenlétével addig, amíg csak jólesik nektek.
Örök Áldásban Veletek
az Égi Fehér Lények

 

(Megjegyzés:A fehér isteni fénysugár teszi lehetővé, hogy lehorgonyozzuk és kibontakoztassuk az "isteni én mintáját" energiatereinkben, érdemes ezen kijelentéseket és integrálási folyamatokat kiegészíteni a fehér sugár lehorgonyzásával. Áldás)

 

7 s 4 2.jpg

 

~ Empower Your Divine Self Image ~
By the Celestial White Beings. Channeled through Natalie Glasson 

Original Source: Sacred School of OmNa: https://www.omna.org