Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ÉVKÖR ZÁRÓ GONDOLATOK

2022-03-11

Az ismétlés záró akkordja a felülírás lehetőségét hordozza

Tudatos teremtés.jpg

Kép: Pinterest.com

 

ÉVKÖR ZÁRÓ GONDOLATOK

 

Közeledünk a tavaszi nap-éj egyenlőség időpontjához, amely az új évkör kezdete, vagyis a természettörvények és csillagos égbolt áltat jelölt valódi újévhez.

Túl vagyunk már a számmisztikai újév, kínai újév és tibeti újév eseményein, de az igazi kezdet a tavaszi nap-éj egyenlőség időpontja.

 

A belső világban: lezárás, összegzés és számvetés.

 

Ki-ki a maga életén belül levonhatja a következtetéseket, megláthatja hová jutott, mennyit fejlődött és változott az élete ez idő alatt.

 

Mert senki sincs már ugyanott, ahol tavaly volt, mindenki hatalmas tanításokat kapott, lehetőségeket a lelki letisztulásra, a tudati emelkedésre és ego-én átlényegítésére. A belső átalakulás a külső interakciók megannyi szintjét alakította át.

 

Egyénileg mindenkinek adott volt a fejlődés lehetősége ebben a rendhagyó és káoszos időben. Ki élt vele, ki visszaélt, ki magasabbra emelkedett, ki mélyebbre süllyedt.

 

Sok ember világa darabjaira hullott szét, mivel a külvilág energiáiból fenntartott, harmadik dimenziós mentál-ego burok elcsökevényedése miatt, elveszítette irányítását, ami fenntartotta a játszmák világában. Sokak életében a félelem és rettegés lett úrrá, a mindennapi elmeprogramozás hatására és engedelmes rabszolgaként követik a mélybe vivő ösvény menetrendjét.

 

Mások pedig végre magukra találhattak, midőn letisztultak a kapcsolati terek és az élet számtalan területe átértékelődött. Teljesen kicserélődtek, átalakultak és sokkal jobban tudják megélni az ötödik dimenziós önvalójukat a fizikai világban. Ráébredtek a mulandó világ mögött rejlő valódi értékekre, és a szeretetet választották a félelem helyet.

Új erő ébredt bennük, a szívben rejlő valódi szeretethatalom, amely minden nehézségen átemeli őket. 

 

Az ismétlés záró akkordja a felülírás lehetőségét hordozza, mindenkinek megadja a lehetőséget, hogy továbblépjen, választása szerint fel vagy le.

 

És mi lesz a világgal?

 

Vajon képes az emberiség magasabb szintre emelkedni?

 

Ismételni fogja az előző év tanításait?

 

Esetleg, mélyebbre süllyed, mint eddig valaha?

 

Minden lehetőség adott.

 

Én bizakodó vagyok, mert hiszek az emberiség megújulásra való képességében, a szeretet és összetartás erejébe. Bár nagyon sokan más utat választanak.

 

A világ pedig mindeközben önmagát szüli újjá, egy mélyreható átalakulás útján. Az élet kohójának hevében, leválaszttatik a salak az aranytól, belső és külső világban egyaránt. Mert csak a kimunkált arany tud kiemelkedni a sűrű anyagi lét valóságából és belépni az új létformába. A nehéz körülmények megedzik a lelket és kikristályosítják a szellemet. Próbatételek közepette mérettetik meg az ember.

 

Minden átrendeződik és mindenki abba a dimenzióba kerül, ahová bedolgozza magát.

 

A fejlődés pedig nem áll meg és egy magasabb szinten folytatódik tovább.

 

Bármi is lesz a világban, az egyéni fejlődés a legfontosabb, hogy megragadhassuk azon lehetőségeket, amelyeket az élet elénk tár és új magasságokba emelkedhessünk fel.

 

A kollektív beavatást mindenki egyénileg éli meg, hisz emelkedni, csak önállóan tudunk.

 

Az égi rosta átszelektálja a földi lelkeket, és csak magasabb szívértékekkel rendelkezőket engedi be, az Új Föld Arany energiájának fénytereibe.

 

Láss át a látszaton,

kövesd a szíved,

ne alkudj meg,

és emelkedj

Drága lélek!

 

Angyali áldással

Aysha