Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Ez jelenleg a teljes átalakulás időszaka

2020-02-19

Átalakulunk, hogy felismerjük a lényünk teljességét

csoda 3.jpg

 

A képet festette: ЛАРИСА  МИЛИНА

 

 

Ez jelenleg a teljes átalakulás időszaka 

 

Átalakulunk, hogy felismerjük a lényünk teljességét. Azt a tényt, hogy már eleve egészek vagyunk, kapcsolódunk a Teremtő Forráshoz és mindent megtestesítünk, amire szükségünk van. Sok szinten lehet rádöbbenni a lényünk teljességére és mindegyik közelebb hoz bennünket a Forrás jelenlétéhez önmagunkban.


Ez annak az időszaka, hogy felismerjük, milyen közel vagyunk a Forráshoz és mindez a 2020-as fény áramnak köszönhető, ami felerősít mindent, ami a Forrás bennünk és körülöttünk.


Minden egyes olyan pillanatban, amikor önmagunkra összpontosítunk azzal a céllal, hogy felismerjük a bennünk lezajló átalakulásokat, megnyitjuk az énünket arra, hogy inspirációt kapjon és felismerjük a belső nagyszerűségünket.


Minden egyes olyan alkalommal, amikor a figyelmünket a lényünk belsejébe irányítjuk, akkor sok féle különböző és új megértésre teszünk szert az Itt és Most jelen pillanatában.


Ugyanezen átalakulások és változások, amelyek a lényünkön belül zajlanak folynak most a Forrás Univerzumának minden egyes dimenziójában is. Most van itt az ideje annak, hogy magunk mögött hagyjuk a 3D-t és áttérjünk az 5D-be és azon túl tiszta Forrás energia tudatként, amik mi vagyunk.

 


Szent Szeretetben és Egységben

 

 

Pars Kutay 2020 február 14