Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

FEBRUÁRI ENERGIÁK

2024-02-03

A cselekvéshez és kitöréshez szükséges belső erő felszabadítása

kozmikus felszabadulás.jpg

 

FEBRUÁRI ENERGIÁK

 

A februári energiák felszínre hozzák a cselekvéshez és kitöréshez szükséges belső erőt.

 

Februárban központi szerepet játszik a felszabadulásra való törekvés. Sok ember érzi a belülről feltörő erőt, hogy átalakítson és változtasson ott, ahol sok régi megrekedt élethelyzetet tapasztal.

 

Jelenleg sokan költöznek, munkahelyet váltanak, szakítanak és radikális változásokat élnek át az életük különböző területein. Akik a szívük által összhangban vannak a lélektervükkel, a sorsszerű változásokhoz nagy erőt és lendületet kapnak. Akik ragaszkodnak a régihez és szeretnek langyos vízben lubickolni a habok tetején, azoknál a szükséges változások megrázóak lehetnek.

 

Eljött az ideje az őszinteségnek, hogy mindenki szembe nézzen a valódi érzéseivel. Minden elnyomott, elkendőzött és elrejtett igazsággal, amivel nem akart foglalkozni.

 

Februárban sok minden, ami eddig csak a mélységben volt a felszínre emelkedik, hogy megmutassa valódi arcát. A kollektív térben ezért az emberek többsége nagyfokú stresszt fog átélni, mivel mindaz, amivel eddig nem akartak foglalkozni előtérbe kerül. Forradalmi helyzetek is kialakulhatnak világszerte a hatalomnak való kiszolgáltatottság miatt, mert az emberek ki akarnak szabadulni a rabságból, amelybe a rendszer belekényszerítette őket. Érdemes vigyázni azonban a mélyről feltörő tömegtudat hömpölygő indulataival, hogy ne tápláljuk a düh, a harag és a bosszúvágy energiáival, mert azok csak a negatív oldalt erősítik.

 

PLÚTÓ HATÁS

 

A Plútó átlépése a Vízöntő csillagjegybe egy 20 éves új ciklust nyitott meg (01.21.).

 

Februárban a Plútó együtt fog állni

a Merkúrral (02.05.),

a Marssal (02.14.)

és a Vénusszal (02.17.),

a Vízöntő csillagjegy hatása alatt, ami előmozdítja a szükséges tisztító, átalakító és felszabadító változásokat az élet különböző területein.

 

Plútó a minőségi átalakulás bolygója, radikális változásokat hoz, lerombolja a régit, hogy helyébe egy újat hozzon létre magasabb minőségben. Felszínre hozza a mélységeket, a tudatalattit, feltárja a titkokat és szembesít a rejtett igazságokkal. Kimozdít a stagnáló helyzetekből, hogy megmutatkozzon a valódi belső lélek erő. Sorsfordító, mély és gyökeres változásokat hoz.

 

A Plútó most nagy teret kap, hogy kirobbantsa a bemerevedett rendszereket, helyzeteket és mintákat a felszabadítás és megtisztulás érdekében. Valószínűleg olyan témák fognak a felszínre jönni, amelyek hosszú hónapokra meghatározzák az előttünk álló átalakulások menetrendjét.

 

VÍZÖNTŐ HATÁS

 

02.05. Merkúr a Vízöntőbe lép.

02.09. Vízöntő Újhold lesz

02.13. Mars a Vízöntőbe lép

02. 16. Vénusz a Vízöntőbe lép

 

Vízöntő a megtisztulás általi felszabadulás energiáit közvetíti. Szétfeszíti a korlátokat, kitolja a határokat és a kitöréshez szükséges új megoldásokat hoz. Az élet körülményeinek javítására sarkal, függetlenedésre késztet, kreatív megoldásokat hoz, új utak felfedezésére vezet. Reményt, inspirációt és rugalmasságot ad a haladás érdekében. A korlátokból való kitörést segíti, az ego meghaladására inspirál. A szellemi önvalónkkal való egységbe emel, hogy meghaladjuk a régi önazonosságunk megkövült, korlátozó és önző aspektusát.

 

Összességében a februári hónap átalakító lesz. Sokan lesznek kénytelenek kilépni a komfortzónájukból, mert rengeteg változást és váratlan fordulatot hoz. Hatalmas tisztulási folyamatokat indít el a kollektív térben és az egyéni valóságban is.

 

Mély lelki tisztulások és felszabadulások történhetnek.

 

Tudat felszabadító felismerések és megértések.

 

Új utak felé való elindulások.

 

A jégbontó hava most kimozdítja a régi párkapcsolati mintákat, hogy új szinte emelje a kapcsolatokat. A női/férfi energiák most nagy átalakítás alatt lesznek, hogy a szív rezgésében megszülessen az új egység és harmónia. A hazugságokra, megalkuvásra és birtoklásra épülő kapcsolatokra most nagy változások várnak, mert az igazság a felszínre tör. Az igaz szeretet/szerelem alapjain nyugvó viszonyok magasabb szintre lépnek és új dimenziókba emelkednek.

 

Most sokan fel fognak szabadulni, mert végre át fogják tudni törni a belső korlátokat. Karmikus tisztulás és sorsszerű lezárás jöhet azokon az életterületeken, amelyekben hosszú ideje korlátozva volt a lélek szabadsága. Ideje lesz tudatosan felszámolni az alsó én árnyék kivetüléseit.

 

Az előttünk álló időszak energiáit akkor fogjuk tudni jól felhasználni, ha a kialakuló helyzetek hatására készek leszünk önként elengedni a régit és meghaladni az önző ego-ént. Ha képesek vagyunk lélekből átalakulni, szívből dönteni és hittel elindulni az ismeretlen új felé.

 

 

Írta: Aysha

 2024.02.02.