Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A FEBRUÁRI FÉNYKAPU

2022-02-06

Intenzív tisztító és felszabadító portál

 fény kapu 3.jpg

 

A FEBRUÁRI FÉNYKAPU

 

2022.02.02. –én megnyílt egy erőteljes portál, amely egészen 22.-ig lesz aktív és elhozza a várva várt új lendületet, amely átvezet bennünket az újjászületéshez szükséges tisztulás és felszabadulás kapuján.

 

A portálok energiakapuk, amelyek segítenek bennünket a fejlődésben. Amikor aktiválódik egy portált, varázslatos kapuvá nyílik, ahol a határok feloldódnak a földi és a kozmikus világok között. Ekkor lehetővé válik, hogy magasabb szintre tudjunk emelkedni, kilépjünk egy stagnáló helyzetből és kiterjesszük tudatunkat az isteni szférák felé. A portálok segítenek nekünk összekapcsolódni a szívünkkel, a bennünk rejlő isteni erővel, a kozmikus bolygóhatásokkal és a fejlődés evolúciós irányával.

 

A 2222-es energetikai portál aktiválásával hatalmas hajtóerőt kaptunk, hogy kitörjünk a tehetetlenség és stagnálás állapotaiból és felszabaduljunk a mögöttünk álló nehéz időszak sűrű energiáitól.

 

Ebben a hónapban négy aktiválása lesz ennek a portálnak. Amelyek közül az első 22/2/2.-án volt, a második 22/02/11-én lesz, a harmadik 22/02/20-án és a negyedik, 22/02/22-én.

 

Minden egyes aktiválás más-más energetikai testre hat, és olyan táguló energiát hoz létre bennünk, amely átégeti az egész energetikai rendszerünket. Ez a táguló energia azon fog dolgozni, hogy transzmutálja és feloldja a múlt torzulásait, illúzióit és törmelékeit.

 

A 2222-es portál óriási gyógyulást hoz azok számára, akik elkötelezték magukat az isteni önvalójuk integrálásában és készek kiemelkedni a kettősségek tudatosságából.

 

A portál energiája átárad a fizikai-, érzelmi-, mentális- és spirituális testen, felgyorsítva a szív ébredését, az átalakulást és a gyógyulást. Mélyreható felismeréseket hoz, mélyen gyökeredző érzelmeket hoz a felszínre a gyógyulás és felszabadulás céljából.

 

Február 2-től - 22-ig extrém energiát fogunk érezni, ezért érdemes ezt az időt a belső átalakulásra összpontosítani, arra, hogy kiemelkedjünk a régi sémákból, gyógyuljunk és új szintre lépjünk.

 

Hatalmas napkitöréseket kapunk, amelyeket a központi napunk indukál a foton öv által. A Nap Kapuján keresztül pedig magas frekvenciás fénykód letöltéseket kapunk, hogy testi szinten emelkedhessünk összeolvadva a fénytesti tereinkkel és isteni önvalónk VAGYOK AKI VAGYOK JELENLÉTÉVEL.

 

A külső és a belső világunk szintézisbe kerül, amint bent úgy kint igazsága láthatóvá válik.

 

A tudatemelő fénykódok a polaritásokból való kiemelkedés útját mutatják meg, hogy a szívünk bölcsességén keresztül tapasztaljuk és alakítsuk át a valóságunkat.

 

Ez egy intenzív transzformációs portál, amely alapjaiban változtatja meg az életünket.

 

Energetikai újrakalibráció

 

Jelenleg egy energetikai újrakalibráció folyamatában vagyunk, a DNS-t és a finom testünket magasabb rezgésű isteni energia befogadására készítik fel, ezért erős oldások és tisztulások zajlanak. A felemelkedés már fizikai szinten zajlik, és mivel az anyagot a legnehezebb átalakítani, sokan nagyon nehéz helyzetekben találják magukat, amikor fizikai szinten szükséges kioldani a régi sűrű energiákat. A felemelkedés magába foglalja azt, hogy elhagyjuk a régi formát és egy újba születünk újjá.

 

Most kiemelkedhetünk az alacsonyabb emberi tudat mintájából, amelyek a szenvedés karmikus köreiben és az áldozat/bántalmazó tudatában tartottak minket.

 

Az energiák, amelyek ebben az időszakban érkeznek hozzánk a velejéig lecsupaszítanak bennünket, hogy teljesen készen álljunk arra, hogy elengedjünk minden kapcsolatot az emberi világ alsó szintjeivel. A felemelkedés útjában álló minden alacsony szintű energiával konfrontálódnunk kell kívül és belül is ahhoz, hogy átfényesítsük és átlényegítsük azt, ami még visszahúzhat bennünket. Ha nem sikerül fennakadunk a rostán, nem tudunk tovább menni, a sűrű energiák pedig bekebeleznek és lehúznak bennünket. Ezért mindaz, ami ebben az időszakban a felszínre emelkedik, feladatot és útirányt ad, arra vonatkozólag, merre szükséges haladnunk a személyes fejlődési folyamatainkban.

 

Ebben az évben nagyon erőteljes kozmikus energiák fognak érkezni a Földre, olyan intenzívek lesznek, hogy sokan nem fogják tudni fizikailag elviselni őket, ezért mindazok akik a felemelkedés fényfolyosóján keresztül haladnak az Új Föld fénytereibe, most kapják meg azon beavatásokat, amelyek lehetővé teszik a fény általi fizikai transzformációt. Ez rendkívüli és egyben megerőltető is, mert most az átalakulást a fizikai szinten fogjuk megtapasztalni. 

 

Amikor eljön az idő készen kell állnunk arra, hogy áthaladjunk a beavatás lángján, az isteni tűz kapuján, amely átvezet bennünket az Új Földre, addig pedig fokozatosan készítenek fel bennünket arra, hogy ez megvalósulhasson.  

 

 

Aysha